- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #2.981
merhabalar.ben biraz rahatsızım daha doğrusu 2 gündür mide bulantılarım var yemek kokusunu bile kaldıramıyorum.beklenen adet tarihim 21 kasım.ona yormak istemiyorum ama acaba hamile olabilirmiyim.duyduğum kadarıyla mide bulantıları 2 aydan sonra başlıyormuş.bu durumda böyle bi ihtimal kalmıyor.daha önce hiç hamilelik yaşamadığım için bilmiyorum sizce bu kadar erken olur mu?
merhabalar.ben biraz rahatsızım daha doğrusu 2 gündür mide bulantılarım var yemek kokusunu bile kaldıramıyorum.beklenen adet tarihim 21 kasım.ona yormak istemiyorum ama acaba hamile olabilirmiyim.duyduğum kadarıyla mide bulantıları 2 aydan sonra başlıyormuş.bu durumda böyle bi ihtimal kalmıyor.daha önce hiç hamilelik yaşamadığım için bilmiyorum sizce bu kadar erken olur mu?
test varsa yapsana
Abla bak bakayım olmuş mu?Teşekkür ederim çok.
lex çok teşekkür ederim dilerim sen de yaşarsın bu duyguyu..
daha önce çok test vardı ama hep moralim bozuluyor diye evde bulundurmak istemiyorum.
Abla bak bakayım olmuş mu?Teşekkür ederim çok.
lex çok teşekkür ederim dilerim sen de yaşarsın bu duyguyu..
azcık şu belirtilerinden bahsetsene.
mesela en mühimi..sanki her an regl olucan gibi ağrın varmıydı ?
vardı de bana
Firarcığım maaşallah çok yakıştı cetvel tatlım..Şimdi rahar rahat uyuyabilirim:)
Ablacım dur bi uyuma bi şey sorcam testte hata yoktur di mi?
Resmini gördüğünüz Certain testin markası.
Az önce laboquick testini yaptım çizgi yok bu testten olumsuz bahsedilmiş internet ortamında ne diyosun bu konuda acele cevap yaz yıkılıp kalıcam şimdi
Ablacım dur bi uyuma bi şey sorcam testte hata yoktur di mi?
Resmini gördüğünüz Certain testin markası.
Az önce laboquick testini yaptım çizgi yok bu testten olumsuz bahsedilmiş internet ortamında ne diyosun bu konuda acele cevap yaz yıkılıp kalıcam şimdi
olabilir cnm çok duyuyoruz bunları kimi bünyede hcgçok fazla artıyor ve belirtiler hemen başlıyor.az kaldı zaten..hadi inşAllahhh sende sevindir bizi.ne zaman test yapacaksın peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?