RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

merhabalar.ben biraz rahatsızım daha doğrusu 2 gündür mide bulantılarım var yemek kokusunu bile kaldıramıyorum.beklenen adet tarihim 21 kasım.ona yormak istemiyorum ama acaba hamile olabilirmiyim.duyduğum kadarıyla mide bulantıları 2 aydan sonra başlıyormuş.bu durumda böyle bi ihtimal kalmıyor.daha önce hiç hamilelik yaşamadığım için bilmiyorum sizce bu kadar erken olur mu?

Abla bak bakayım olmuş mu? Teşekkür ederim çok.

lex çok teşekkür ederim dilerim sen de yaşarsın bu duyguyu..

test varsa yapsana

olabilir cnm çok duyuyoruz bunları kimi bünyede hcgçok fazla artıyor ve belirtiler hemen başlıyor.az kaldı zaten..hadi inşAllahhh sende sevindir bizi.ne zaman test yapacaksın peki ?

Firarcığım maaşallah çok yakıştı cetvel tatlım..Şimdi rahar rahat uyuyabilirim:)

Ablacım dur bi uyuma bi şey sorcam testte hata yoktur di mi?
Resmini gördüğünüz Certain testin markası.
Az önce laboquick testini yaptım çizgi yok bu testten olumsuz bahsedilmiş internet ortamında ne diyosun bu konuda acele cevap yaz yıkılıp kalıcam şimdi

hemen bi tane daha yap..hemen hemen.hata mata olmaz.sen yap yinede için rahatlasın.

kuzum sen az önce su içiyodun ondan çıkmamıştır belki ferah tut içini sabah ilk idrarla bi daha yap

bi de hangisi için olumsuz denmiş senin yaptığın mı diğeri mi, bazıları hassas olabiliyo ona göre

olabilir cnm çok duyuyoruz bunları kimi bünyede hcgçok fazla artıyor ve belirtiler hemen başlıyor.az kaldı zaten..hadi inşAllahhh sende sevindir bizi.ne zaman test yapacaksın peki ?

ilk sayfadaki hamile sayısına baktımda baya çoğalmış darısı bize ve tüm dileyenlere olur inş.adet tarihim geçsin istiyorum açıkcası yoksa moralim çok bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…