RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar az önce buradaki hastaneye gittik malesef laborant olmadığı için kan testi yapamıyolarmış.
Bi kez daha bulunduğumuz yere sinir oldum. Neyse yarın sabah başka bir ilçenin hastanesine gidicez.
Kan testi yaptırıp kadın doğuma da gidicem. Randevumu aldım. Böyle işte canlar

Biliyordum cnm benim böyle olacağını ama eminimki yinede sen stres yaptın gece.Yapmadın ama demi:)) Artık stres yapma lüksün yok can taşıyorsun sen can

ohh ohh süperrrr hcg ne maşallah kuzummm
ee buna bi halay .çekilir işteeee

canım hcg hamilelikle birlikte vücutta salgılanan hormon

naber canım nasılsınız bebişinle

biz iyiyiz çok şükür cok saol..
ama sende iyi ol..insan eşiyle cok problem yasıo bn hep ewlılıkten korktum aynı ınsanla yıllarca aynı ewde olma düşüncesi arkadsını değiştiryorsun yda kırılınca görüşmüyorsun ama bu adamla kawga edıp dönup aynı yataga gırmk zorunda kalıyorsun bana cok urkutucu gelırdı ama raınbowun dedıgı gıbı ıı taraflarını görmek lazım biz kadınlar fazlasıyla hassasız bız olsak sıcak su torbası elımızde sabah kadar nöbet tutardık bnce
ama sen calışmalara ara werme bu bebek ıı gelecek sızeee dua ıle gelecekk..

çok geçmiş olsun Rainbow ablacığım.Bende iyi yönlerini görmeye çalışıyorum galiba 4 yıl oldu herşey rutine bağladıya bunaldım biraz.Şimdi köye gitti işler var bende biraz kafamı dinliyeyim benim için iyi olacak bu pazar günü :)

bizde doğudayız kan testı ııcın 45 km yol gıdıyoruz

canım olsun yarın ikisi bir arada çıkmış olur kahvaltını güzelce yapsaydın :)

haklısın canım ya o moddan çıkıyorum artık sıkmıcam canımı bana senede 2-3 kere gelirler böyle normalde kafaya takmam takmam böle birikince patlak veriyor.Evet canım oda belli etmesede çok istiyor bebek her hayalin içine koyuyor rabbim nasip edecek inş.Böyle sizleri gördükçe hamilelik çok yakın geliyor bana ümidim artıyor dün diyorum onlarda bekliyordu şimdi hamişler burdan kaybolmayın bak çok önemlisiniz bizim için

ben aslında 20 dua almıştımm hatta kontrol ettım sonra ılk sayfaya baktım ne göreyım 30 yazıoo dedım abla dedıyse boynumuz kıldan ınce hemen okudum

ben aylardır aglıorm feryalnur benı bı görseydın wc'ye gıderdım ordan bagırırdım eşime hastalandım dıe oda kapıya gelırdı cunku bılırdı aglayarak cıkacagımıı..Rabbım böyle beklettı kadrini bildirdi..o yuzden ısteyen herkese cok dua edıyorum hele uzun süredir bekleyenleree )):
Rabbım ilk denemede nasip etsın dıorum o yuzden yenı bebek düşünen arkadaslarıma..
şimdi bu ay olmadı sizde üzüldünüz birbirinzden baska kımsenz yokk o bebekkk sizi birbirine dahada güzel baglıcakkk..
bugun pazarrr kızlar azar derdi annemmm haydııı al kahwenı elıne ac magazın pro
çok şükür Allaha bundan büyük derdimiz olmasınn milletin kocaları neler yapıo ayol

ya sayfaları okuyim dedim ama daha yarılayamadım bile hamiş haberini görunce hemen yazım dedim arkadaşım firarperest gözun aydın tatlım çook sevindim inşşş keseyi kalp atışını görmeyide rabbim nasip etsin hayırlı uğurlu olsun cnm

canım benim çok yaşa emi bugun pazar kızlar azar ha :)))))))) aynen canım ne kocalar var evlerden uzak :)canım birine tanık olmuştum yeni evlide değildi beklemeden hamile kaldı oturmuşlar kocasıyla hayatımız değişçek şimdi gezemicez bilmemne sorumluluğumuz artıcak kara kara düşünmüşler ne kadar şaşırmıştım.bizim kıymetli hayalimiz onlar yaa.kızlar ben dualarıma yoğunlaşıyorum birazdan gelirim mucks

bnm arakadssım ewlendı hemen hamile kaldı ıstemedı we malesef aldırdı bebegını şimdide 1 yılı gectı ıstıo ama olmuo o kadar pişman ki...kimi olur ıstemez kımı ıster olmazzz
Allahın işi diyecek bırsey yokk

Arkadaşlar lütfen duayı bitirelim ki yeni dualar okuyalım...Hadi göreyim siziii...
cnm mrb gunaydın iyi haftasonları arkadaşlara 20 şer dua daha ekleyebilirmisin tatlım tşk ler bugun fazla giremiyebilirim kendinize iyi bakın kızlar arada uğramaya çalışacam öpuldunuzz

arkadslar msj ayarlarında bı secenek war bı sayfada 20 tane göster dıe belkı sız biliosunzdur bn yenı kesfettımde onu yapınca sayflar kolay okunuo mesela su anda 300 lerdeyız ya bnde 150 falan görunuo olee bi bilgiii yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…