- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.261
oyyy tatlım benim nelerde düşünüyorrrRabbim güzel gönlüne göre versin inşAllah.
ayyyy canım beniiiiiiimmmmm yaaa hisettiriyorsun bunu zaten,yüreğini görüyorum, o kocaman yüreğinine mutlu bizeee benim de aklımdan geçti vallaaaa geçen diyodum arada minnak hediyeler yollarım kızların bebiklerineeee , aynısın farklı renginden alırım felan diyodum inaşşallaaaaaahh olsa da alsakkk..ama söz size, bebikim olursa bebek şekeri yaptırcam inşallaaahh ve hepinize yollicam allah kısmet ederse
firarııııımmm her miden bulandığında, meleğin kendini sana her hissettirdiğine kafanı kaldır şükret olur mu
yatarkende içeceğim yarna çoğalırsa bırakayım o zaman.neden olurmuş peki böyle..
endozlem bitmişmiydi hımm.tamam cnm düzenliyorum şimdi.
:):) ben bu üç arkadaşa 60 şar alıyım belki bir kaç gün aksatabilirim çünkü annem geliyor bir kaç güne taşınıyoruzda en azından giremesemde okurum girersemde tekrar alırım :)
adet öncesı kupkuru olmak belırtı zaten inşAllah sende hamişssindirrr (
Arkadaşlar ben soğan kürü içiyorum bugün 5.günüm kasıklarım çatlayack gibi yumurtlama desem bu derece ağrı olmaz.bU Soğan suyu içimde ne var ne yok temizliyor galiba :)))
amin inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcanlarim yaa inşallah dostluğumuz hep sürsün
zeynoomm az önce soracaktım sana, naptınız taşındınız mı diye? aman ihmal etme bizi olur mu? yardım lazımsa gelelim
Merhaba kızlar !!!! Bütün gün aklım burada kaldı :) Nasılsınız ???
Yemeğe misafir vardı, çok yoruldum + çalışma fırsatını kaçırdık( ya yumurtadıysam ((
kızzzz koş kooşşş gecikme daha fazla
zeynepciğim sağlıkla huzurla otur canım benimm.
Arkadaşlar bugün acayip yoruldum oradan oraya koşturdum yarın sabah diş doktor randevum var erken kalkacağım geldikten sonra buradayım uzun uzun sohbet ederiz inşAllah öptüm hepinizi bana müsade canlarrrr
amin inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
özlemcim sen bebişine bebek şekeri yapacaksın bizedemi yollyacaksın oyyyyyyyyyyy inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:118:
çarşamba büyük ihtimalle :) iki elin atın valla ne iyi olur kaç gündür topla topla bir hal oldum :) zaten düşün düşün o çaydan aldım relax olandan rahatlıyım diye çok stresli valla eşde yardım etmiyorki ben topluyorum o dağıtıyor sonrada bırak onlar herşeyi yapıyor :):) ama olmuyor öyle illa herşeyi ben kutulucam :):) bir tek yattığım yastık yorgan birde mutfak gereçleri kaldı :) tüm kıyafetleri doldurdum büyük çöp torbalarına :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?