RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

oyyy tatlım benim nelerde düşünüyorrr Rabbim güzel gönlüne göre versin inşAllah.

canlarim yaa inşallah dostluğumuz hep sürsün

yatarkende içeceğim yarna çoğalırsa bırakayım o zaman.neden olurmuş peki böyle..

valla bilmiyorum ablam ama kk'da da okumuştum bi kaç kişi çok ağrım oldu, acayip kananmam oldu bıraktım demiş..zaten maranki de bi hastasına hemen bırakın demişti...ben de içtim 2 ay ama bişe olmadı ben de

:):) ben bu üç arkadaşa 60 şar alıyım belki bir kaç gün aksatabilirim çünkü annem geliyor bir kaç güne taşınıyoruzda en azından giremesemde okurum girersemde tekrar alırım :)

zeynoomm az önce soracaktım sana, naptınız taşındınız mı diye? aman ihmal etme bizi olur mu? yardım lazımsa gelelim

Merhaba kızlar !!!! Bütün gün aklım burada kaldı :) Nasılsınız ???
Yemeğe misafir vardı, çok yoruldum + çalışma fırsatını kaçırdık ( ya yumurtadıysam ((

Arkadaşlar ben soğan kürü içiyorum bugün 5.günüm kasıklarım çatlayack gibi yumurtlama desem bu derece ağrı olmaz.bU Soğan suyu içimde ne var ne yok temizliyor galiba :)))

bende bu ay yaptım çok şükür ilaçsız yumurtladım.bebişte olsa çokiii olcak.ağrı bendede olmuştu canım:)

zeynoomm az önce soracaktım sana, naptınız taşındınız mı diye? aman ihmal etme bizi olur mu? yardım lazımsa gelelim

çarşamba büyük ihtimalle :) iki elin atın valla ne iyi olur kaç gündür topla topla bir hal oldum :) zaten düşün düşün o çaydan aldım relax olandan rahatlıyım diye çok stresli valla eşde yardım etmiyorki ben topluyorum o dağıtıyor sonrada bırak onlar herşeyi yapıyor :):) ama olmuyor öyle illa herşeyi ben kutulucam :):) bir tek yattığım yastık yorgan birde mutfak gereçleri kaldı :) tüm kıyafetleri doldurdum büyük çöp torbalarına :):):)

Ozom moralim iyi oldu :) eşim koydeydi biraz uzak kalmak iyi geldi üzgün moddan çıktım şimdi bu haftaya iyi başlamak istiyorum.sen evdemiydin bugün canım esin gorevdeydi aksammi geldi

zeynepciğim sağlıkla huzurla otur canım benimm.

Arkadaşlar bugün acayip yoruldum oradan oraya koşturdum yarın sabah diş doktor randevum var erken kalkacağım geldikten sonra buradayım uzun uzun sohbet ederiz inşAllah öptüm hepinizi bana müsade canlarrrr

kızlar selam : )

ayın 15i bat günümdü.hala daha gelen giden yok.
3-4 gündür regl olucam gibi ağrım var hah diyorum eli kulağnda ama yok.
zaten ağrıda 10 dakka sürüyor geçiyor sonra.ara ara gelen bişi.
herhangi bir ıslaklıkta hissetmiyorum.akıntı falanda yok.
gelcekse gelse artık bende sıkıntıdan kurtulsam.

sağlıkla huzurla ve bebişlerimleeee :):) çok teşekkür ederim rainbow :):) iyi geceler Allah rahatlık versin :)

amin inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

özlemcim sen bebişine bebek şekeri yapacaksın bizedemi yollyacaksın oyyyyyyyyyyy inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:118:

iviiiiiiiitttt

ayyy anacımmmm ben ev taşımada uzmanım, 4 senede 5 ev, asker eşi olmak zor her zaman derim biz de hep evden eveye veririz ama öncesinde zaten onlara iş kalmaz, eşim de der biz bu adamlara boşa para veriyoz sen hepsini hallettin diye ama napalım onlar biz gibi mi bodozlama atıyolar sarıyolar, sonuçta düzenleyecek olan yine biziz, ne nerde bilmek istiyoruz..ben de bazı kıyaftleri çöp torbasına koyarım ama dikkat et patlatmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…