RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah razı olsun kızlar hepinizden.gece acile gittik.1 gece yattım.kese yerinde şükür.ama kalp atışı yok daha tabi.onu da duyarız Allahın izniyle,hayırla inşaAllah..

bencede süper olur yaaa.Özo kızın olursa alırım haberin olsun sizdede akvaryummu var öff benimde bir ara vardı şimdide kuşlar hayvanları çok severim ama pislikleri olmasa ya :))

bizden kız almak zordur babası asker furur valllaa senin kızın olursa vercen mi

kızzz sorma evvelki yıl heves etti, bi odayı ona verdim nerdeyse 2 metre boyunda bi kafes yaptı içinde 5-6 tane kuş vardı, allahııııımmm oda ne hale gelmişti varya, duvarlar kaka, her yerden tüy çıkıyodu,zorlaaaa gönderdim kuşları.. şimdide akvaryum almış kocaman, balık sipariş etmişti onlar geldi

Son düzenleme:
kanama oldu cnm.inş. bir daha olmaz...
canım çok geçmiş olsun... şuanda bile oturur pozisyonda olmaman gerekiyor senin.. yatmalısın sürekli ve çalışıyorsan rapor yada izin al evde dinlen bi süre.. doktor herhangi bi ilaç verdimi?verdiyse düzenli kullan..ve sadece wc için ayağa kalk.. ne olursun bu önerilerimi dikkate al..
ben 2012de girdim ve barajı bile geçemedim okulumu bitirmekle meşguldum ,ikisi bir arada zor oldu benim için . şimdide bebiş nedeniyle erteliyorum.. 26 mayısta kpds var ona hazırlanıyorum ama daha 1.seviyedeyim artık 50 alırsam şükredicem yani Anadolu üniv..maliye bölümünden mezunum canım..
ahh ahh sormA ŞU sınavlar benimde canıma tak etti.. artık bi memurluk olsada ohhh desem diye bakıyorum ne yalan söyleyım... 2014te gireceğim yani..bebişle zorlanacağım ama napayım .eşim 30u geçtiği için istiyor artık..ee bende istiyorum ne diim :)
senin bölüm ne peki? sende benim gibi kpssye alandan mı gireceksin? ben vergi müfettiş yaptdımcılığı istiyorum yaa bakalım bebeişle zorlanacakta olsam ,her bebek nasibiyle geldiği için takılmıyorum pek fazla buna.. hayırlısı olsun.. vergi müfettişi olmazsa gelir uzman yard. var falan filan mühim olan zaten son aşama olan mülakatı geçebilmek ..Allah sanada banada hayırlı kapılar açsın..hayırlısıyla sınavlardan başarıyla geçeriz umarım..

valla daha az önce saymıştım kaç kişiyiz diye..52 kişi galiba unuttum len ...ne çabuk unuttum... yediğim cevizler nere giderkii

ohh ohh süperr tarifler canım bunlar.... hemen pcme not ettim çok tşk ederim canımmm

ben çıkayım gari eşim şimdi zile basacak gibi oldu... iyi akşamlar hepinize kızçelerrr

ben dualarımı okudum Allah kabul etsın arkadaslarıımızın bebeklerı saglıcakla gelsın amınnnnnnnnnnnnnnnnn

bende kamu mezunuyum canım uludag.. b kadro ıstıorum ben 2013 te gırmeyeceım o yuzden.. 2012 puanımla olmazsa die bi de bebiş olur die şimdiden calısıorum 2014 e.. ALLAHIM bize hem bebiş hem de meeeemurluk nasip etsinn..özelde cok yoruluo ınsan.. ya da oz_lem gibi örtmen olabilrim

ozaman emekli olur bebem belkim vurmaz bizi benim kızı veririrz lafımı olur ama biraz masraflı olur

ya bu heveslerinden biran önce vazgeçseler benim çevredekilerde diyo bebek olsun hevesi gider bebek istiyordur ya tamam aldın hayvancıklarıda ilgilensene be adam yok tam bir prens beyefendi.CAnlarım ben paydos ediyorum akşam evde girerim forum öptümmmm hepinizi

Ragindam canım benim.6-6 haftalık hamileydim ertesi gün dr. randevum vardı.Bir ıslklık hissettim wc.ye gittim afedersiniz çamaşırımı indirdim Aman Allahımmmmmmmmmm bardaktan boşalırcasına bir kanamam olduuu.Gecenin bir yarısı eşim evde yok.Çığlıklarım apartmanda yankılandııııı.Komşum koştu geld dr.u aradım ilaç ismi verdi mutlaka bunu yaptırın yat dinlen dedi.Dedi ama zerre umudum yokki benim Eşimi aradım düşük yaptım dedim eşim çığlık çığlığa ağlıyor nasıl olur buuu diye.Yapacak bir şey yok Komşumun eşi eşin gelene kadar beklemeyelim dedi hastaneye gidelim gittik o arada eşimde geldi oraya .Ultrasona girdik yavrumun kalp atışlarınnı duydum Maaşallah BarekAllah.Hayatımda hiç o gün kadar mutlu olmadım eşim bana bakıyor ben eşime ağlıyoruz ama bu defa sevinçtenn.

Doktor kanama var dedi kese etrafında düşebilirde düşmeyebilirde.Ben dedimki düşmeyecek ben onu sağlıkla dünyaya getireceğim.O gece kayınvalideme gittim sabah ilk işim iş yerini aramak oldu.İşi bıraktımmm.Ev alma planlarımızıda...Sonra 2 ayda annemde kaldım.Yatmadım ama hiç bir iş yapmadım.Allah razı olsun annemden hakkını ödeyemem..

Aylar geçti sağlıkla doğdu paşam Maaşallah kanama olduğunda bana erkek olacak dediler çevremde her kanama yaşayanın oğlu oldu.Bakalım seninkindede tutacakmı.

Yani ragindammm olabiliyor bunlar.sen lütfen kendine çok dikkat et

pastaa

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
hayatimsinav:50
missyaman:20
canımoğlum:15
oz_lem:20
ebal16:20
nese77:20

Toplam:138

tilsim7288

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

hayatimsinav:50

Kalan:178

perakedisi

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Toplam:198

savas5482

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Toplam:198

masallah herkes hamile
listeye ismimi yazdirim da hamile olmayan biri olunca listede nazar olmassiniz
7 aralik

ben buggun orucluyum dua etcem size Allah hayirlisini nasip etsin die

cok hosuma gidiyor birbiri icin dua ediyor olmaniz

Arkadaşlar yanlış anlamayın nolur ama o kadar çok yazdımki sırada okunacak arkadaşlarda 1.sayfada diye zaten netimde sorum var zor yazıyorum lütfen biraz dikkat edelim bu konulara geçmişi okusanız göreceksiniz hem ben hem arkadaşlarım defalarca aynı şeyi yazıyoruz..

cevaplar için 1.sayfaya bakmanız yeterliii

deli musakka canım benim inşAllah senide buu ay hamile yazarız..

Canım 1.sayfayı düzenlemede sorun yaşıyorum bana özel mesaj atarmıısn lütfen batını.arada gözümden kaçmasınn

ağlattın beni ablam ne diyeyim bilmiyorum ki...
birgün bende senin gibi anlatırım inş.
cuma gideceğim bakalım dr.a
iyi haberler alırız inş.

Rabbim ümmeti muhammedin bebeklerini de benimkini de korusun.
Allah senden razı olsun ablam,güldürsün yüzünü...

hayatımsınav sürekli yatıyorum cnm,sağol tavsiyelerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…