- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.761
bencede süper olur yaaa.Özo kızın olursa alırım haberin olsunsizdede akvaryummu var öff benimde bir ara vardı şimdide kuşlar hayvanları çok severim ama pislikleri olmasa ya :))
canım çok geçmiş olsun... şuanda bile oturur pozisyonda olmaman gerekiyor senin.. yatmalısın sürekli ve çalışıyorsan rapor yada izin al evde dinlen bi süre.. doktor herhangi bi ilaç verdimi?verdiyse düzenli kullan..ve sadece wc için ayağa kalk.. ne olursun bu önerilerimi dikkate al..kanama oldu cnm.inş. bir daha olmaz...
ben 2012de girdim ve barajı bile geçemedimslm canım :) 2013 te mı gırceksın sınava 2012 de gırdınmı? bolumun neydı? hayatım sınav benım pastamın 1 dilimi sınawmemurluk hayallerimi susuleyen bi ruya tercıhte yapcam ama belkı son atamalarda anca.. ewet burda hepımız bırbırımızın acısını tatlısını hıssedıoruz bı an bı arkadasımıza uzulurken 1 dk sonra sevınclı haerle cosuoruz.. kardesler gıbıyız.. kac kardesız bur da acaba.. 50 olduk mu?
bende havadis yok canııımmmmseni merak edıodum nerdeee seaside die
İyiyim canım işlerim yoğun bu hafta..ara ara gelebilicem...bende özlemden bekliyorum güzel haberler...Özlem ağır kaldırmaMantara çözüm önerisi: kuşbaşı tavuk varsa biber domatesle sotele afiyetle yiyin..yada haşla kalsın yarın sabah üstüne yumurta kır mantarlı omlet olsun.Bir diğer öneri mantarı kavur azıcık un ve süt koy makarna haşla üstüne sos olarak mantarı dök afiyetle yiyin.Ayrıca mantarı evde köfte varsa onun üstünede soğanla kavurup sos yapabilirsin...:))
canım çok geçmiş olsun... şuanda bile oturur pozisyonda olmaman gerekiyor senin.. yatmalısın sürekli ve çalışıyorsan rapor yada izin al evde dinlen bi süre.. doktor herhangi bi ilaç verdimi?verdiyse düzenli kullan..ve sadece wc için ayağa kalk.. ne olursun bu önerilerimi dikkate al..
ben 2012de girdim ve barajı bile geçemedimokulumu bitirmekle meşguldum ,ikisi bir arada zor oldu benim için . şimdide bebiş nedeniyle erteliyorum.. 26 mayısta kpds var ona hazırlanıyorum ama daha 1.seviyedeyim artık 50 alırsam şükredicem yani Anadolu üniv..maliye bölümünden mezunum canım..
ahh ahh sormA ŞU sınavlar benimde canıma tak etti.. artık bi memurluk olsada ohhh desem diye bakıyorum ne yalan söyleyım... 2014te gireceğim yani..bebişle zorlanacağım ama napayım .eşim 30u geçtiği için istiyor artık..ee bende istiyorum ne diim :)
senin bölüm ne peki? sende benim gibi kpssye alandan mı gireceksin? ben vergi müfettiş yaptdımcılığı istiyorum yaa bakalım bebeişle zorlanacakta olsam ,her bebek nasibiyle geldiği için takılmıyorum pek fazla buna.. hayırlısı olsun.. vergi müfettişi olmazsa gelir uzman yard. var falan filan mühim olan zaten son aşama olan mülakatı geçebilmek ..Allah sanada banada hayırlı kapılar açsın..hayırlısıyla sınavlardan başarıyla geçeriz umarım..
valla daha az önce saymıştım kaç kişiyiz diye..52 kişi galiba unuttum len ...ne çabuk unuttum... yediğim cevizler nere giderkii
ohh ohh süperr tarifler canım bunlar.... hemen pcme not ettimçok tşk ederim canımmm
ben çıkayım gari eşim şimdi zile basacak gibi oldu... iyi akşamlar hepinize kızçelerrr
bizden kız almak zordur babası asker furur valllaasenin kızın olursa vercen mi
kızzz sorma evvelki yıl heves etti, bi odayı ona verdim nerdeyse 2 metre boyunda bi kafes yaptı içinde 5-6 tane kuş vardı, allahııııımmm oda ne hale gelmişti varya, duvarlar kaka, her yerden tüy çıkıyodu,zorlaaaa gönderdim kuşları.. şimdide akvaryum almış kocaman, balık sipariş etmişti onlar geldi
bence yeni topik açılacaksa adı "RAİNBOW'UN HAMİŞLERİ" olsuuuuuuuuunnn
ayyyy oz_lemmmmm bende buna bayıldıımmm:124:
bencede süper olur yaaa.Özo kızın olursa alırım haberin olsunsizdede akvaryummu var öff benimde bir ara vardı şimdide kuşlar hayvanları çok severim ama pislikleri olmasa ya :))
Umut81 inşallah çok güzel haberler verirsin bize bu ay.. Aramıza hoşgeldin..allah gönlüne göre wersin...[/QUOTE ]
EBAL16... tsk ederimm.. insallah ..
umut81 canım umudunu yitirme hiç bi zaman..birde yanlış anlama ama sen çok fazla karıştırmışsın..incir kürü-soğan kürü vs vucudunun bunlara tepkisi ne yönde acaba? en azından bi 40 gün vucüdünu dinlendirip diğer karışıma geçseydin..
arka sayfalarda bir arkadaş paylaşmış.. soğan kürü; kisti olanlar için ve rahim duvarının kalınlığı acısından içilmeliymiş.. rahim duvarını inceltiyormuş yani .. çok fazla incelirse rahim duvarı bebek tutunamaz ve düşer Allah korusun..
dua olarakta sana tavsiyem yatsıdan sonra vakıa süresini okumandır..
tez zamanda meleğin gelir inşaAllah canım..hoşgeldin aramıza
hayatimsinav...umudumu bazen tekrar yeniliyorum, adetlerimden bttikten sonra..ve tabi bu her adetten sonra olmuyo ki yine sükrediyorum adet olabiliyorum diye...
nedense şu son bikaç aydar yaşadıklarımı anlatsam sizde benim gibi karmakarısık birsey olursunuz..
ve gördüğüm rüyalarımın etkisinde çok kaldım ben..ve son ki yaşadıklarımın hepsi gebeliğe çıkıyor.. o yüzden bu böyle oldum..
şimdi anlatıpta gebe arkadasları etkilemek istemem..(etkilenmicek olana özel de anlatırım)
yok yanlıs anlamam tabiki..söyleyin siz bildiklerinizi..
simdi şöyle söyliyeyim..
iltihaplarım vardı.. o yüzden soğan kürü yaptımm..hem yapması zor olduğu için aç karnına, hem de fazla yapınca zararı oluyor diye çok yapmadım..
incir kürü ise, yumurtalarım da biraz sorun vardı, onları gelistirmek için yapmaya çalıstım onuda, ve arada bir smdilerde inciri sadece yiyorum..
eğer bu ay da böle geçerse biraz dinlenmis olmayı isterimm..
inş.. Vakıa Süresini de okumaya çalısırım..
tsk ederimm.. hsbuldumm...Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın.. zor gerçekten çok zor..
Umut81 canım listeye ekledim seni. Onca çabanın karşılığını Rabbim sonuçsuz bırakmasın inşAllahh
Canımoğlum listeye yazılıyorsun sıran gelince sana okunuyor sende sıradaki arkadaşlara istediğin kadar alıp okuyorsun cnm
ALLAHIM seni de tez zamanda bebek sahibi yapar inşallah canım..inşallah eşine ve sana en hayırlı olcak bebek gelır en yakın zamanda saglıkla..
Ragindam canım benim.6-6 haftalık hamileydim ertesi gün dr. randevum vardı.Bir ıslklık hissettim wc.ye gittim afedersiniz çamaşırımı indirdim Aman Allahımmmmmmmmmm bardaktan boşalırcasına bir kanamam olduuu.Gecenin bir yarısı eşim evde yok.Çığlıklarım apartmanda yankılandııııı.Komşum koştu geld dr.u aradım ilaç ismi verdi mutlaka bunu yaptırın yat dinlen dedi.Dedi ama zerre umudum yokki benimEşimi aradım düşük yaptım dedim eşim çığlık çığlığa ağlıyor nasıl olur buuu diye.Yapacak bir şey yok Komşumun eşi eşin gelene kadar beklemeyelim dedi hastaneye gidelim gittik o arada eşimde geldi oraya .Ultrasona girdik yavrumun kalp atışlarınnı duydum Maaşallah BarekAllah.Hayatımda hiç o gün kadar mutlu olmadım eşim bana bakıyor ben eşime ağlıyoruz ama bu defa sevinçtenn.
Doktor kanama var dedi kese etrafında düşebilirde düşmeyebilirde.Ben dedimki düşmeyecek ben onu sağlıkla dünyaya getireceğim.O gece kayınvalideme gittim sabah ilk işim iş yerini aramak oldu.İşi bıraktımmm.Ev alma planlarımızıda...Sonra 2 ayda annemde kaldım.Yatmadım ama hiç bir iş yapmadım.Allah razı olsun annemden hakkını ödeyemem..
Aylar geçti sağlıkla doğdu paşam Maaşallahkanama olduğunda bana erkek olacak dediler çevremde her kanama yaşayanın oğlu oldu.Bakalım seninkindede tutacakmı.
Yani ragindammm olabiliyor bunlar.sen lütfen kendine çok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?