- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.741
Selam kızlar nasılsınız? hepsini okuyamadım..Yoğundum gelemedim bugün ..Havadis var mı? :))
boşbuldum çiçeeeeemmmnasılsın kocişkoyla durumlar ne alemde?
teyzelerimiz bizim çokça duaya ihtiyacımız var,biraz sıkıntılı durumumuz.Allahım hayra çevirsin.
yazıp okuyamıyorum.
dualarınızda unutmayın,hepinizi kocaman öpüyoruzzz
Selam kızlar nasılsınız? hepsini okuyamadım..Yoğundum gelemedim bugün ..Havadis var mı? :))
canım doktora gidebildinmi bugun?
Gitmedim henüz canım...hem benim dr doğum iznine çıkmış hem kırmızılar var,hemde iyi dr araştırıp cuma gününe randevu ayarlamaya karar verdim..İyi bir dr buldum o da cuma öğleden sonra uygunmuş izin alabilirsem giderim...
Dualarım sizinle canım..sorun nedir?:44:
ya cok artsınnn sayı çokkk bu temmuz agustos eylul annelerı topiğine dönsunn..
bnmki henuz bana bı sıkıntı wermıo rimel-84 sadece yemeklerden sonra aşırı bı mıde yanması oluo hanı gebelık belırtılerınde olan mıde yanması olayı warya o nasl şiddetlenıo birde keskın kokulara karşı öğürmesigara gibiii yemek kokusu gıbıı :2::2::2::2:
iyiyim cnm yemeğimi yaptım eşimi bekliyorım sen nasılsın tatlım
birimiz nasılsak hepimiz etkileniyıru z bence.. bu topikte kim varsa aramızda duygusal bi bağ oluştu yani..
geçen gün okadar duygusaldımki.. burdan biri yazıyor ağlıyorum diye (özlem) ben o cümleyi okuyorum başlıyorum ağlamaya..sonra diyorumki kendime yaww napıyorum benböyle bi melankolik hava içerisindeydim :26: sonra bi kaç kişi daha yazdı duygusallık hat safhada diye ..hmm dedimmm normal bişeymiş ozaman
slm bu arada rimel
kanama oldu cnm.inş. bir daha olmaz...
hoşgeldin canımm , nasılsın?
ayyy olsada sevinsek yaaaaaradarlar özleme kitlendi bende... ben şahsen bekliyorum aklaıma gelmişken özlemcim bidaha mümkünse ağır şeyler kladırma ..yazdıklarından hamilesin diye düşüdüm çünkü..ayrıca eşinede çok kızdımmm... bebeişi geçtim senin için dikkat et kendine Allah korusun fıtık olursun..
vallaha canım gecen hafta aldığım bi mantar var yiytemedimde rengide kararmıs şimdi limonla açtım birazcık rengi geldine yapacağımı bilemedim ..pırasanın içine katsam olurmu ki? :26:
ragindacığım geçmiş olsun, kanama olur kuzum, benim arkdaşda da olmuştu yattı dinlendi şükür bişe olmadı..sen de güzelce istirahat et, dualarımız seninle canımmmteyzelerimiz bizim çokça duaya ihtiyacımız var,biraz sıkıntılı durumumuz.Allahım hayra çevirsin.
yazıp okuyamıyorum.
dualarınızda unutmayın,hepinizi kocaman öpüyoruzzz
canım doktora gidebildinmi bugun?
iyiyim bebemm kocişle normal bir sorun yok şimdi senin okul nasıl geçti?
hoşgeldin canımm , nasılsın?
ayyy olsada sevinsek yaaaaaradarlar özleme kitlendi bende... ben şahsen bekliyorum aklaıma gelmişken özlemcim bidaha mümkünse ağır şeyler kladırma ..yazdıklarından hamilesin diye düşüdüm çünkü..ayrıca eşinede çok kızdımmm... bebeişi geçtim senin için dikkat et kendine Allah korusun fıtık olursun..
hahaha gözler üstümde hisseddiyoruminşallaaaaaaaaahhhh
bence yeni topik açılacaksa adı "RAİNBOW'UN HAMİŞLERİ" olsuuuuuuuuunnn
bence yeni topik açılacaksa adı "RAİNBOW'UN HAMİŞLERİ" olsuuuuuuuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?