RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Selam kızlar nasılsınız? hepsini okuyamadım..Yoğundum gelemedim bugün ..Havadis var mı? :))

hoşgeldin canımm , nasılsın?

ayyy olsada sevinsek yaaaaa radarlar özleme kitlendi bende... ben şahsen bekliyorum aklaıma gelmişken özlemcim bidaha mümkünse ağır şeyler kladırma ..yazdıklarından hamilesin diye düşüdüm çünkü..ayrıca eşinede çok kızdımmm... bebeişi geçtim senin için dikkat et kendine Allah korusun fıtık olursun..

vallaha canım gecen hafta aldığım bi mantar var yiytemedimde rengide kararmıs şimdi limonla açtım birazcık rengi geldi ne yapacağımı bilemedim ..pırasanın içine katsam olurmu ki? :26:

Rainbow sıradaki kişiye bende 20 tane okuyorum eklersin benimkinide allah kabul etsin dualarımızı.. Sizi seviyorum..birazdan işten çıkıcam siteden ayrılmak zorundayım.. Yarın güzel haberler ile birlikte olmak umuduyla)))kib

:) canım benım.. inşallah bizede nasip olur öğürmeler..kocama yer sildircem daha amaaaa 2013 temmuz aralık hamiş topii olsun bence 3 ayla sınırlamayalım

iyiyim cnm yemeğimi yaptım eşimi bekliyorım sen nasılsın tatlım

ben sabahtan yimek yaptım canım bu sene 3. kez yapıorum brokoliii yanında da makarna..aksama kocıs benden once gelıo o ısıtıo yımeklerı..sabahta ben ondan once cıkıorum yımek yapıorum.. sen ne yimek yaptınn?

slm canım :) 2013 te mı gırceksın sınava 2012 de gırdınmı? bolumun neydı? hayatım sınav benım pastamın 1 dilimi sınaw memurluk hayallerimi susuleyen bi ruya tercıhte yapcam ama belkı son atamalarda anca.. ewet burda hepımız bırbırımızın acısını tatlısını hıssedıoruz bı an bı arkadasımıza uzulurken 1 dk sonra sevınclı haerle cosuoruz.. kardesler gıbıyız.. kac kardesız bur da acaba.. 50 olduk mu?
Selam kızlar nasılsınız? hepsini okuyamadım..Yoğundum gelemedim bugün ..Havadis var mı? :))

bende havadis yok canııımmmm seni merak edıodum nerdeee seaside die

İyiyim canım işlerim yoğun bu hafta..ara ara gelebilicem...bende özlemden bekliyorum güzel haberler...Özlem ağır kaldırma Mantara çözüm önerisi: kuşbaşı tavuk varsa biber domatesle sotele afiyetle yiyin..yada haşla kalsın yarın sabah üstüne yumurta kır mantarlı omlet olsun.Bir diğer öneri mantarı kavur azıcık un ve süt koy makarna haşla üstüne sos olarak mantarı dök afiyetle yiyin.Ayrıca mantarı evde köfte varsa onun üstünede soğanla kavurup sos yapabilirsin...:))

teyzelerimiz bizim çokça duaya ihtiyacımız var,biraz sıkıntılı durumumuz.Allahım hayra çevirsin.
yazıp okuyamıyorum.
dualarınızda unutmayın,hepinizi kocaman öpüyoruzzz
ragindacığım geçmiş olsun, kanama olur kuzum, benim arkdaşda da olmuştu yattı dinlendi şükür bişe olmadı..sen de güzelce istirahat et, dualarımız seninle canımmm

canım doktora gidebildinmi bugun?

iyiyim bebemm kocişle normal bir sorun yok şimdi senin okul nasıl geçti?

ohhh iyi bakalım , allah ağzınızın tadını bozmasın okul normaldi yaa aynı, yoruldum biraz ama eve de geldim bizimki banyoda koskoca akvaryumu yıkamş, resmen toprak içindeydi her yer, ev desen birbirinde, bi de benle tartışıyo, hizmetçi miyim ben dedi, niye laa ben hizmetçi miyim dedim? deli yaaa

Son düzenleme:
kanama oldu cnm.inş. bir daha olmaz...

Canım olabiliyor butür kanamalar diye biliyorum dr una söyle durumu.Gebelik başlangıcında vücüt alışıncaya kadar yabancı birşey olarak algılıyor bebeği ve alışıncaya kadar kanamalar olabiliyor.Çok geçmiş olsun

bence yeni topik açılacaksa adı "RAİNBOW'UN HAMİŞLERİ" olsuuuuuuuuunnn

bencede süper olur yaaa.Özo kızın olursa alırım haberin olsun sizdede akvaryummu var öff benimde bir ara vardı şimdide kuşlar hayvanları çok severim ama pislikleri olmasa ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…