- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.721
Sonunda bıtırdımmm yaa bn işten sonra gezmeye gıttım eşimle patila yemeye buraya özgu guzel bırseyy (daha montumu cıkardım bilg basına gectım hemen eşim dio barı ustunu deiştır ama belkı guzel hbrler wardır dddm ...
İnşAllah gelecekkk yenı güzel hberler....
dua lıstresıne bakmadım bı onu da bakayım sayıyı yazayımmm
Amin hepimizin inşAllah..Canım sırada 4 arkadaş var istersen onu bölebilirsin 4 arkadaşa.yada istediğin gibi ama lütfn hangi arkadaşa ne kadar okuyacağını söyleki bölerken hata yapmayayım cnm.
Allahım hepimizin evladını bağışlasın inşAllah.Benim paşamda 4 bitirdi cnm.Rabbim sağlıklı hayırlı kardeşler nasib etsin inşAllah yavrularımıza.
Amin hepimizin inşAllah..Canım sırada 4 arkadaş var istersen onu bölebilirsin 4 arkadaşa.yada istediğin gibi ama lütfn hangi arkadaşa ne kadar okuyacağını söyleki bölerken hata yapmayayım cnm.
Allahım hepimizin evladını bağışlasın inşAllah.Benim paşamda 4 bitirdi cnm.Rabbim sağlıklı hayırlı kardeşler nasib etsin inşAllah yavrularımıza.
kızlar hepinize iyi akşamlar yeni arkadaşlarımızda aramıza katılmış hoşgelmişler inşş allah hepimizin gönlune göre versinnnn
hoşgeldin tatlımbende geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
teşekkürler arkadaşım dogru anlamışsın .ama dün idrar testide negatif çıktı yerleşme kanamasından kaç gün idrar testinde çıkar acaba...çok karıştım yaaa...
hsbuldum. 15 yıllık evliyim.. ilk olarak normal tedavi, sonrasında asılama bikaç kez, sonrasında 3 kez tüp bebek.. maalesf ..
aradan bikaç yıl geçti...
ve geçen ay üye oldum buraya çok sey öğrendim.. öğrendiklerimden uyguladıklarım var..
iltihaplarım vardı. soğansuyu kürü nü duydum onu uyguladım adet öncesi bikaç kere yaptım zor içildiğginden dolayı çok yapamadım.
civanperçemi karısımı var aktarlarda onu içtiydimm.. o da rahim için iyi geliyorlar diye duymustum..
ve Meryem Süresini duydum burada onu okudum bol bol, genelde sabah namazlarımın ardından..
ve esimde arısütü içti iki kutu ve keçiboynuzu kürünü kaynatıp içmis oldu..
ve son bikaç aydır adet günüm hep bigün öne kaymaya basladı.. ve burada bi arkds bizim büyükler adetin öne öne kaymayabaslıyorsa bebek tutunmak için yer arıyordur dedilerdi.. epey bi umutlandım günüm de geçmeye baslıyordu..
ve bütün belirtiler vardı... sürekli uyuma isteği ve uyuyordum.. çok sık idrara gitmeye baslamıstım.. ağzımda buruk bi tad ..ve belime atesli bi ağrı saplanırdı..
ve adetimin geçmeye basladığı 4.günümün gecesinde bir rüya gördüm çok korktum birsey beni çok krkkuttu.. ve ertesi günü adet oldum..
bunu burada bikaç yerde anlattım dedim böle bisi olabilir mi..?
dediler sirkeli su yap evin her yerini sil..ve kendinde dus al gerçekten iyi gelicek fln yazmızlardı..
ve bi iki ablama danıstım sordum.. onlarda sirkeli su deyince .. yaptım halen daha yapıyorum duş alırken fln.. gerçekten ferahladığımı düsünüyorm.. pskolojik değil ..
ve bu ay yine çok çalıstık, esim yine keçiboynuzu yapıyor.. bende adet olup bittikten sonra, soğansyundan sonra kaldığımı düsünerekten, yinede iyi gelir diye, bal+çörekotu+tarçın .. bunu da yapmaya çalıstım ...birde incir kürünü yapmaya çalıstım .. ve arada incir de yiyorum öle..
....
Meryem Süresini sürekli okuyorum.. ins diyorum bu ay sirkeli su tedbirimi aldığım için Rabbim den meleğimi istiyorum..
umarım sıkmamışımdır biraz uzun oldu ama:)
simdi ise bat tarihim 27 kasım .. 33 yasındayım..
Sonunda bıtırdımmm yaa bn işten sonra gezmeye gıttım eşimle patila yemeye buraya özgu guzel bırseyy (daha montumu cıkardım bilg basına gectım hemen eşim dio barı ustunu deiştır ama belkı guzel hbrler wardır dddm ...
İnşAllah gelecekkk yenı güzel hberler....
dua lıstresıne bakmadım bı onu da bakayım sayıyı yazayımmm
Beğen tuşuna bile tıklamak için epeyce bekliyorum tüm geçmiş olsundilekleri içinn çoookkk teşekkür ederim.Sabahtan beri ağzıma bir lokma almadım az önce pilav yaptım az yerim sanırım.Allahım kimseyi elden ayaktan dşürmesin çok zor..
Kızlarrrr hastayım falan ama çalışmaları ertelemeyeceğim Mevlam yazdıysa olur inşAllahhhhh
özlemcim hoşgeldin bitanemm
Soğan kürünüü bıraktım rahmi inceltiyormuş dedi rimel arkadaşımız birde bu halim ondanmı diyede düşündüm.6 gün içtm yeter sanıırm.
özooo hoş geldin kızlar muhabbetegelin hele ya geçmişi sonra okursunuz :)))
hoşgeldin tatlım
Hoşeldin tatlımAfiyet şeker olsun yarasın sanada kuzunada henüz bir müjde yok aama her an gelsin diye heyecanla bekliyoruz
hoş bulduuummmm :124: nasılsın nesem 77im ? bugün nie durgun topıkımız.. rainbowcum ablacım hasta ondan mı acep ?
bugün nie durgun topıkımız.. rainbowcum ablacım hasta ondan mı acep ?
Canım benim sanada çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...bu ay dondurulumuslarla mı denemısstın arkadasım ?
ALLAHIM seni de tez zamanda bebek sahibi yapar inşallah canım..inşallah eşine ve sana en hayırlı olcak bebek gelır en yakın zamanda saglıkla..
missyamancımm bebikin nasılll ? yavrucak senı basını dondurmeye basladı mı? ya mıde bulantısı war mı?
ablacım gecmıs olsun.. Allahım acil şifa versinnnn :94::94: benımde boğazlar gitcek gibiydi sabah şimdi az ama belli olmaz..
Aminnn çok teşekkür ederim cnm.bu arada geçmiş olsun rainbow Allah acil şifalar versin
olsunn ablacım üzülme sen yinede başlaa çalışmalaraUmut81 canım listeye ekledim seni. Onca çabanın karşılığını Rabbim sonuçsuz bırakmasın inşAllahh
canımoğlumefe hoşgeldin cnm aramıza kendindne bahseermisin lütfen
hayatimsinav canım henüz yumurtlamadım bile hamilleik belirtisi değil tatlım hastayım(
Kardelen03 canım arkadaşım geçen gün geldin ve neden ilk sayfadaki listede adım var dedin bende istemediğini düşünüp sildim.Ama farklı bir şey demek istedin ve ben yanlış anladıysam kusura bakma lütfen yeniden hemen eklerim seniii
evet öyleymiş normal tencerede 5dk yeterliymiş aslında ,napıcamı bilemedim atmadım ama düdüklüyede vazgectimmmdüdüklüde dağılmaz mı mantar çabuk pişer
:)) sonra düşündümde vazgeçtim.. 400gr bi mantarım var pırasanın içine katsam olur mu? ayy ben bu mantarı napıcam alalı 1 hafta oldu eşim kızacak..yemicen şeyi ne aldın diyee :18::18: çöpe döksemde yedin mi desemki :18::26:canım iyiyim ne olsun iş güç aynı şeyler sende iyisindir inş.canım mantar çok uzun sürede pişmiyo zaten düdüklüye neden attın :))
heh senden beklediğim cvp buydu işte.. yılmak yok bakemBeğen tuşuna bile tıklamak için epeyce bekliyorum tüm geçmiş olsundilekleri içinn çoookkk teşekkür ederim.Sabahtan beri ağzıma bir lokma almadım az önce pilav yaptım az yerim sanırım.Allahım kimseyi elden ayaktan dşürmesin çok zor..
Kızlarrrr hastayım falan ama çalışmaları ertelemeyeceğim Mevlam yazdıysa olur inşAllahhhhh
özlemcim hoşgeldin bitanemm
Soğan kürünüü bıraktım rahmi inceltiyormuş dedi rimel arkadaşımız birde bu halim ondanmı diyede düşündüm.6 gün içtm yeter sanıırm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?