RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Hoşeldin tatlım Afiyet şeker olsun yarasın sanada kuzunada henüz bir müjde yok aama her an gelsin diye heyecanla bekliyoruz

okurken isim belirtmem gerekmiyorsa siz sıradan dağıtın yada ben sizi zor durumda bırakmayım arkadaşlara 15 er verin ben 60 tane okuyum
benim oğlum da dün 4 yaşını bitirdi inş rabbim verirse kardeş istiyoruz

amin cnm geçmiş olsun tatlım ya ishal devam ediyorsa cnm hemen şekersiz bir turk kahvesi yap iç ayrıca nar eşkiside iyi gelir cnm

kızlar hepinize iyi akşamlar yeni arkadaşlarımızda aramıza katılmış hoşgelmişler inşş allah hepimizin gönlune göre versinnnn

teşekkürler arkadaşım dogru anlamışsın .ama dün idrar testide negatif çıktı yerleşme kanamasından kaç gün idrar testinde çıkar acaba...çok karıştım yaaa...

bu ay dondurulumuslarla mı denemısstın arkadasım ?

ALLAHIM seni de tez zamanda bebek sahibi yapar inşallah canım..inşallah eşine ve sana en hayırlı olcak bebek gelır en yakın zamanda saglıkla..

missyamancımm bebikin nasılll ? yavrucak senı basını dondurmeye basladı mı? ya mıde bulantısı war mı?

ablacım gecmıs olsun.. Allahım acil şifa versinnnn :94::94: benımde boğazlar gitcek gibiydi sabah şimdi az ama belli olmaz..

Hoşeldin tatlım Afiyet şeker olsun yarasın sanada kuzunada henüz bir müjde yok aama her an gelsin diye heyecanla bekliyoruz

ya cok artsınnn sayı çokkk bu temmuz agustos eylul annelerı topiğine dönsunn..
bnmki henuz bana bı sıkıntı wermıo rimel-84 sadece yemeklerden sonra aşırı bı mıde yanması oluo hanı gebelık belırtılerınde olan mıde yanması olayı warya o nasl şiddetlenıo birde keskın kokulara karşı öğürme sigara gibiii yemek kokusu gıbıı :2::2::2::2:

bugün nie durgun topıkımız.. rainbowcum ablacım hasta ondan mı acep ?

birimiz nasılsak hepimiz etkileniyıru z bence.. bu topikte kim varsa aramızda duygusal bi bağ oluştu yani..

geçen gün okadar duygusaldımki.. burdan biri yazıyor ağlıyorum diye (özlem) ben o cümleyi okuyorum başlıyorum ağlamaya..sonra diyorumki kendime yaww napıyorum ben böyle bi melankolik hava içerisindeydim :26: sonra bi kaç kişi daha yazdı duygusallık hat safhada diye ..hmm dedimmm normal bişeymiş ozaman

slm bu arada rimel

Canım benim sanada çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...
bu arada geçmiş olsun rainbow Allah acil şifalar versin
Aminnn çok teşekkür ederim cnm.

olsunn ablacım üzülme sen yinede başlaa çalışmalara
düdüklüde dağılmaz mı mantar çabuk pişer
evet öyleymiş normal tencerede 5dk yeterliymiş aslında ,napıcamı bilemedim atmadım ama düdüklüyede vazgectimmm
canım iyiyim ne olsun iş güç aynı şeyler sende iyisindir inş.canım mantar çok uzun sürede pişmiyo zaten düdüklüye neden attın :))
:)) sonra düşündümde vazgeçtim.. 400gr bi mantarım var pırasanın içine katsam olur mu? ayy ben bu mantarı napıcam alalı 1 hafta oldu eşim kızacak..yemicen şeyi ne aldın diyee :18::18: çöpe döksemde yedin mi desemki :18::26:
heh senden beklediğim cvp buydu işte.. yılmak yok bakem inşaAllah hayırlısıyla olsun bebişin gelsin

kızlar sizinle olmak güzel şimdi gitmeliyim annemle eşim işten geliyorlar sonra eşimle tekrar dükkana gidecez yarın yine gelecem sizi çok sevdim Allaha emanet olun

teyzelerimiz bizim çokça duaya ihtiyacımız var,biraz sıkıntılı durumumuz.Allahım hayra çevirsin.
yazıp okuyamıyorum.
dualarınızda unutmayın,hepinizi kocaman öpüyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…