RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım benim bu süreçte moral çok önemli kötüyü hiç aklına getirme kanama olduğunda bebek oradaysa korkma ama lütfen dikkat et tatlım.Kalp atışı için hnüz çok erken onu duyunca çok daha rahatlayacaksın sende benim gibi anlatacaksın cnm yeni hamilelere.Her şey çok güzel olacak bitanem ama unutma stres çok önmliii..uzak dur aman haaa

eşime sinir oldumm bugün, bende mi bi tuhaflık var onda mı anlamadım, sinirlerim boşaldı güngür hüngür ağladım valla böyle allah ne verdiyse dalmak istiyorum..
bugün bütün gün evdeydi, okuldan geldim akşam, be adam 2 yumurta kırsana yoooookk, kalk beraber yapalım yemeği diyo halaaaa, bişe demedim gittim kendim hazırladım, tabağa turşu koysana azcık dedim sofrada, kalk kendin koy dedi.
ardiye odası birbirinde alı alıp atmış her şey, gel düzenleyelim dedim, bi sürü laf saydı, koca elektrik sobası var, tut şunu diyer odaya koy diyo..dedim ben şüpheleniyorum ağır kaldırmak istemiyorum...bi fırlattı koca sobayı anlatamam, zaten mamayı taşıdım 15 kilo karnım ağrıyo
çay hazırla dedi, hazırladım, çayı koltuğa döktü, ben de telefondayım, ne yapayım der gibi aval aval suratıma bakıyo, kalk bez getir işareti yapıyorum yoooookkk, yine kendim temizledim..
her gün 40 dk yol çekiyorum okul için, yoruluyorum, artık ben de çalışıyorum diyorum, yoookkk

hiç böyle biri değildi, ağlamaktan bi hal oldum sinirden ölcem şimdi...
bi de kalkmış evde "ben efsaneyiiiiiiiimmm" diye bağırıyor hem gülüyorum, hem ağlıyorum, hem sinirden ölüyorum

Bak şimdi yaa.Daha geçen gün 10 puan vermiştim nazaramı geldiniz maaşAllah BarekAllah Canım belliki karakolda bir şeye bozuldu yada ters kalktı.Valla benimkinden ben alışığımda sana ybancı demekki bunlar..Hiççç üzülme ağlama gel bize yaz açıl..

benimkini aradım bugün dedimki evde yemek yok acıktık pilav makarna yapmaya bile halim yok gelebiliyorsan bişeyler al gel.Tamm dedi erken çıkayım aradım yok efendim şuraya uğramam gerekti buraya uğramam gerekti.Geldiğinde çokta yemiştk pilav yapıp yoğurt bile yoktu yedik kuru kuru (( şimdide oturmuş tv.izliyor mutfağa yardım et desem etmeyecek iyisimi bende yarını bekleyeyim iyi olursam kendim yaparımm.

Hepsi böyle bacımmm bunlarda bir üretim hatası var

ne yazık ki bütün erkekler aynı canım hiç moralinş bozma

tamam ablacımm dediğin gibi olur inşşşşşş...

bi de gittim mal gibi ona güzel mi güzel meyve tabağı hazırladım dolaba koydum sürpriz olsun diye malım ben mal

sen bişe kaldırma hayatım, boşver o erkek işi de yapma.. ha yemek başka şey biraz paylaşım biraz övgü belki işe yarar.. normalden sinirli ve hassas mı hissedıosun kendını :130: ?

ne yazık ki bütün erkekler aynı canım hiç moralinş bozma

nasıl bu kadar ruhsuz, sorumsuz, umursuz oluyorlar yaaaa yeminle 1 hafta bunları evde tek bırakacan, 3 gün sonra pislikten, dağınıklıktan, açlıktan ölürler

sen bişe kaldırma hayatım, boşver o erkek işi de yapma.. ha yemek başka şey biraz paylaşım biraz övgü belki işe yarar.. normalden sinirli ve hassas mı hissedıosun kendını :130: ?

evet canım çok gerginim bugün, günüm de kötü geçmedi halbuki. eşim de öyle yapacak biri değildir ama bu ara fena saldı artık her şeyi benden bekliyor hamile midir nedir anlamadım?

evet canım çok gerginim bugün, günüm de kötü geçmedi halbuki. eşim de öyle yapacak biri değildir ama bu ara fena saldı artık her şeyi benden bekliyor hamile midir nedir anlamadım?

aklıma ne geldi.. hanı bazı erkekler eşleri hamile olunca psıkolojık hamıle oluolar ya bi adam wardı bi filmde eşi öğürüo o da kusuo eşinin karnı büyüo onunda göbeii memeler kocaman doğuma iki sandalye giriolar ikisi birden doğuruo gibi.. en sonunda doktor da azarlıo adamı.. düşündüm de sen hamıleymıssın mesela eşin de psıkolojık olarak

yok anam yooookk bizim evde 1 tane hamile varsa o da eşim...daha da hala bana laf sayıyo, naptım ben yaaa..valla çıkıp biraz uzaklaşayım diyorum ama diğer odalar da soğuk, anacım valla hem ağlıyorum hem gülüyorum, sinirlerim boşaldı

boşver kuzum sen üzme kendını.. ya bebiş warsa onunda etkılersın.. bak raınbowcumm ne dio stres olmayın onemlı dıo ragında ya.. yaa inşallah melegın senınledır canım.. üzme onu da.. wardır bı sebebı kendınce.. bazen erkekler dengesızlesebılıo hepımızde war bak..takmıcan ,takıosan baska bişee yonelceksın, bak bız burdayız,istersen bı dızıye tak şimdi kafayı ister bi dergi, çocuk gibi yapar yapar usanırlar..ağır da kaldırma streste olma

özlem o filmimi seyrediyor yoksa .sorsaydın ne efsanesi diye tembellikmi
cnm erkeklerin çoğu iş yapmaz zaten yapanlarda söyleyince anca.seninkininde belki canı sıkkındır istemiyordur bugün yada sen takmışsın bugün yorgunluktan sinirlerin gerilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…