RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar yarın hormon tahlillerimi yaptırıcam.devlette yaptırayım dedim ama imkansız zeynepkamile gittim öğlen annamm o ne kalabalık ayy fena oldun yahuu.bende özelde özel sigortamla yaptırıcam napim artık bedavası var ama çalışan kadına uymuyo ki anacım tüm gün izin gerek:26:
Bakalım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah size de haber veririm sonuçları

Canım vakit uymuyorsa yapacak bir şey yok.İnşAllah güzel sonuçlarla gelirsin tatlım.

bi de gittim mal gibi ona güzel mi güzel meyve tabağı hazırladım dolaba koydum sürpriz olsun diye malım ben mal

Seni yerim ben ya catlak

nasıl bu kadar ruhsuz, sorumsuz, umursuz oluyorlar yaaaa yeminle 1 hafta bunları evde tek bırakacan, 3 gün sonra pislikten, dağınıklıktan, açlıktan ölürler

Çok pardon ama bir ara benim eşim oturduğu yerden hiç kalkmadığı için ona sen bakıma muhtaç bir engellisin diyordum okadar yani

feryalciğim hadi gel canım ya ne zamandır karşılaşamıyoruzz..

s a ablacigim çok özledim nasılsın

Ablacim yeni bir atraksiyon peşindeyim gunduz nette sorun vardi şimdi benimki maç izliyor bende sizleyim

benim eşim nöbette bugün bnde maça kadar balam tawsıye etmişti daha önceden o filmi acıp izleyeyım dedımmmm aglamaktan sesim kısıldı "kızkardeşimin hikayesi" çooook güzel çok duygusal bi film çok ağladım gercekten ..
şimdide Aslan'ların maçını izliyorum ben tam bir GALATASARAY fanatiğiyimmmm

Bir emlak satış işi var eğer aracılık edebilirsem komisyon alicam ufak bir araba alırım belki hayırlısi tabi bakalım

wuhuhuuuuuuuuuuuu anaaaaamm inşallah inşallaaaaaaaaahhh kızzz feryal ben istanbul'u çok merak ediyorum,1 defa geldim gezemedim...gelirsek bebikleri de atarız arabaya gezeriz artık ... onlar da ne halleri vara görsünler

kızlar ben çıkıyorum başım çokkk ağrıyor biraz uzanmak istiyorum.herkese allah rahatlık ve bebiş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…