RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım benim çok geçmiş olsun.Stresle çoğalan büyüyen bir şey bu noduller.Lütfen stres yapma aldır rahatlarsın cnm.Hangi şehirdesin Özel sigortan var mı?

ben sana okurum canım benim bu gece sana felak nas ta okuyayım kocan ve sana

savascığım çok geçmiş olsun canım, inşşallah düzelir en kısa zamanda ve bebeğin seninle olur...sıkma canını artık her şeye çare var

Canım benim çok geçmiş olsun.Stresle çoğalan büyüyen bir şey bu noduller.Lütfen stres yapma aldır rahatlarsın cnm.Hangi şehirdesin Özel sigortan var mı?

sakaryadayım canım ben.burda eğitim araştıramda cerrahi bölümünde akrabam var önce onunla görşeceğim.ama yinede ses telelrime zaarar gelir mi?izalır mı diye korkuyorum.ee birde narkoz tabiki.EE çalışan biriyim uzun süre rapor alamam.ya konuşamazsammmm bir daha :18::18:

Özlemciğim canım benim okurum tabi.Bu arada rimel84 bana özelmesaj attı sana 10 ad.ayetel kürsi okumuş ..Söylemiştim zaten isteyen istediği duayı okutabilir.Sen kendine liste tut tatlım..bende okurum bu gece sana özellll.

Galatasaray 1-0

ben sana okurum canım benim bu gece sana felak nas ta okuyayım kocan ve sana

allaaaaahhh razı olsun bacım, feryaaaaal hamile olduğumu öğrensem kafayı yerim heralde, aklıma gelince bile çıldıracak gibi oluyorum ne yaparım ne ederim, sizden başka kimsem de yok, zaptedin beni...ama olmazssa da napalım....MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER

canım öyle düşünme ne olur önce sağlık neden en kötüsünü düşünüyorsun bizi bilgilendir biz sana dualarımızı yollarız Allah'ın izniyle ameliyatın çok güzel geçer

allah razı olsun rimelden de...ablacım liste tutmayayım da isteyen bir tane bile okuyup aklından geçirse yeter bana....ben kimseden ama kimseden sizin kadar bu yürekten desteği görmedim, o yüzden bana çok moral oluyo

Canım narkozdan hiç korkma hastaneler tam teşkilatlı cnm en ufak akslikte müdahale ediyorlar.Ses tellerine neden zarar gelsin cnm benim o kadar sık yapılan bir ameliyatki cerrahlar tecrübeliler.Ameliyat olupp sesini kaybeden görmedim ben yapma Allah aşkına içini ferah tut canım benimm..
Çevremde olan çok bende oldum biliyorsun kesinlikle tavsiye ediyorum.Sadece bir kaç gün az konuşacaksın dinleneceksin o kadar.Hamilelikte zorlayabilir cnm bu durum seni.Bir an önce çözüm bul rahatla.Rabbim şifa versin inşAllahhhhhhhh

canım benim yaaaa ne kadar iyi bir anne olacaksın sen. hep içimden geçen önce sen sonrada ben ve rainbow ablam sanki ablamla biz beraber kalıcaz öyle geliyor bana yaaa.her ay yeni bir umut bizler için, hep destek tam destek,durmak yok yola devam

allah razı olsun rimelden de...ablacım liste tutmayayım da isteyen bir tane bile okuyup aklından geçirse yeter bana....ben kimseden ama kimseden sizin kadar bu yürekten desteği görmedim, o yüzden bana çok moral oluyo

biliyorumki çok okunan bir topik maaşallah o zaman Ayetel Kürsi bilenden ricamız Allah rızası için okumaları bilmeyenler felak nas fatiha hiç bir şey bilmeyenlerse sana hayırlı sağlıklı evlat için dua etsinler.Unutmayalım başkasına yapılan dua aslında kendimize...

Geçen yaz çalışmalara başlamıştım ben olmayınca bıraktım hissettim zamanı değil dedim.Bu sene yeniden başladım ve ben çalışma olduğu halde bu ay olmayacağını düşünüyorum Rabbim hayırlısını nasib etsin ama hislerim böyle hep gelecek ay şunu yaparım diye plan yapıyorum.Gelecek aydan umutluyum ama dr.ada gidip yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum.Geçen gün feryal msajda bu ay çalışma yok deyince içimden geçirdim bende ama yazmadım gelecek ay beraber hamile kalacağız inşAllah dedim.Rabbim hayırla sağlıkla nasib etsin inAllahhhhhhhhhhh tüm dostlarımaaaaaaaaaaaa

bilmez miyim canımmmmm kalp kalbin aynasıdır... ben de bazen "rabbim bana hayırlı bir evlat ver dediğimde" çok bencil hissediyorum kendimi, o yüzden hep "tüm isteyenlere ve bana" diyorum... inşallah hep beraber olsun, çok bekletmeden hep dualarımdasınız, aklımdasınız

kızlar eşim diyoki kızlarla mı konuşuyon? evet dedim..onlarında kocaları maç izliyomuymuş yine evet dedim...bi sorsunlar kocalarına bakalım galatasaray 2. golü atar mı diye

İnşallahhhh güzel yürekli ablamm.Sizin bu pozitif enerjiniz bana acayip yansıyor

canım benim RAbbim görüyor biliyor niyetimizi güldürecek hepimizin yüzünü inş.bizde onun emanetini canımızdan çok sevip kolup kollayacağız inş.

hepinizden allah razı olsun arkadaşlar.ne bileyim bugün dr.dayken sesi ameliyattan sonra kısılmış birini gördümde ondan tırstım sanırım:18::18:

evet endokrin dr.umda hamilelikte çok sıkıntı verebilir bu sana tamam hormon değerlerin normal ama boğazını tıkayan dev bir nodül(ki normal doğum düşünürsen zor olabilir senin için dedi)var rahat soluk alıp veemezsin dedi.bakalım akraban p.tesi burda olackmış istanbulda kurstaymış onunla bir görüşeyim ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…