- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.861
kızlar ben bugün tiroidim için biyopsiye gittim yapmadı dr.Geçen seneye nazaran çok büyümüş içe doğru.Sağdan sola doğru uzanan dev bir nodülün var dedi.Sen güvendiğin bişldiğin bir cerrah varsa onla görüş dedi(ben endokrin bölümüne gitmiştimde)dr dr gezme artık dedi
hep beraber ablammm3-4 gün kaldı işte bat 23'ü ama 3-4 gün geç gelebilir...27'sinde 10. tanışma yıldönümüz olacak, nasıl güzel bi hediye olur rabbimden bize, çok güzel planlar yapıyorum inşallah olur inşallaaaahhh..bana yine ayetel kürsi okuyun ablaaa, çok inanıyorum o dualarınıza,bana daha çok güven ve inanç veriyo, içinizden geldiği kadar noluuur noluuurrr, 1 tane bile yeter
Canım benim çok geçmiş olsun.Stresle çoğalan büyüyen bir şey bu noduller.Lütfen stres yapma aldır rahatlarsın cnm.Hangi şehirdesin Özel sigortan var mı?
ben sana okurum canım benim bu gece sana felak nas ta okuyayım kocan ve sana
sakaryadayım canım ben.burda eğitim araştıramda cerrahi bölümünde akrabam var önce onunla görşeceğim.ama yinede ses telelrime zaarar gelir mi?izalır mı diye korkuyorum.ee birde narkoz tabiki.EE çalışan biriyim uzun süre rapor alamam.ya konuşamazsammmm bir daha :18::18:
Özlemciğim canım benim okurum tabi.Bu arada rimel84 bana özelmesaj attı sana 10 ad.ayetel kürsi okumuş ..Söylemiştim zaten isteyen istediği duayı okutabilir.Sen kendine liste tut tatlım..bende okurum bu gece sana özellll.
Galatasaray 1-0
sakaryadayım canım ben.burda eğitim araştıramda cerrahi bölümünde akrabam var önce onunla görşeceğim.ama yinede ses telelrime zaarar gelir mi?izalır mı diye korkuyorum.ee birde narkoz tabiki.EE çalışan biriyim uzun süre rapor alamam.ya konuşamazsammmm bir daha :18::18:
allaaaaahhh razı olsun bacım, feryaaaaal hamile olduğumu öğrensem kafayı yerim heralde, aklıma gelince bile çıldıracak gibi oluyorum ne yaparım ne ederim, sizden başka kimsem de yok, zaptedin beni...ama olmazssa da napalım....MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER
allah razı olsun rimelden de...ablacım liste tutmayayım da isteyen bir tane bile okuyup aklından geçirse yeter bana....ben kimseden ama kimseden sizin kadar bu yürekten desteği görmedim, o yüzden bana çok moral oluyo
canım benim yaaaa ne kadar iyi bir anne olacaksın sen. hep içimden geçen önce sen sonrada ben ve rainbow ablam sanki ablamla biz beraber kalıcaz öyle geliyor bana yaaa.her ay yeni bir umut bizler için, hep destek tam destek,durmak yok yola devam
canım benim yaaaa ne kadar iyi bir anne olacaksın sen. hep içimden geçen önce sen sonrada ben ve rainbow ablam sanki ablamla biz beraber kalıcaz öyle geliyor bana yaaa.her ay yeni bir umut bizler için, hep destek tam destek,durmak yok yola devam
Geçen yaz çalışmalara başlamıştım ben olmayınca bıraktım hissettim zamanı değil dedim.Bu sene yeniden başladım ve ben çalışma olduğu halde bu ay olmayacağını düşünüyorum Rabbim hayırlısını nasib etsin ama hislerim böyle hep gelecek ay şunu yaparım diye plan yapıyorum.Gelecek aydan umutluyum ama dr.ada gidip yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum.Geçen gün feryal msajda bu ay çalışma yok deyince içimden geçirdim bende ama yazmadım gelecek ay beraber hamilekalacağız inşAllah dedim.Rabbim hayırla sağlıkla nasib etsin inAllahhhhhhhhhhh tüm dostlarımaaaaaaaaaaaa
bilmez miyim canımmmmm kalp kalbin aynasıdır... ben de bazen "rabbim bana hayırlı bir evlat ver dediğimde" çok bencil hissediyorum kendimi, o yüzden hep "tüm isteyenlere ve bana" diyorum... inşallah hep beraber olsun, çok bekletmedenhep dualarımdasınız, aklımdasınız
Canım narkozdan hiç korkma hastaneler tam teşkilatlı cnm en ufak akslikte müdahale ediyorlar.Ses tellerine neden zarar gelsin cnm benim o kadar sık yapılan bir ameliyatki cerrahlar tecrübeliler.Ameliyat olupp sesini kaybeden görmedim ben yapma Allah aşkına içini ferah tut canım benimm..
Çevremde olan çok bende oldum biliyorsun kesinlikle tavsiye ediyorum.Sadece bir kaç gün az konuşacaksın dinleneceksin o kadar.Hamilelikte zorlayabilir cnm bu durum seni.Bir an önce çözüm bul rahatla.Rabbim şifa versin inşAllahhhhhhhh
kızlar eşim diyoki kızlarla mı konuşuyon? evet dedim..onlarında kocaları maç izliyomuymuş yine evet dedim...bi sorsunlar kocalarına bakalım galatasaray 2. golü atar mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?