- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- 98
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.841
wuhuhuuuuuuuuuuuu anaaaaamm inşallah inşallaaaaaaaaahhhkızzz feryal ben istanbul'u çok merak ediyorum,1 defa geldim gezemedim...gelirsek bebikleri de atarız arabaya gezeriz artık ... onlar da ne halleri vara görsünler
ya ama gercekten duygusal bı fılm ben zaten fılmlere cok agalrım aglayınca rahatlıyorum hucrelerım yenılenıyo
ufak bı araba alacak kadarrr komısyonn keske bnı de bulsaaaaaa ewe ortak araba alınıyo nedense hep erkeklerın oluo
iyi gecler Fatmacım
özlemcim sende gel feryal senide benide alır turlarız İstanbulu
iyi gecler Fatmacım
özlemcim sende gel feryal senide benide alır turlarız İstanbulu
yavrum sen gel yeterki başımın üstünde yeriniz var yalnız varya İstanbul'u gezdirmekte üstüme yoktur haberin olsun bir yakadan girer öbür taraftan çıkarız.avrupa yakası uzmanlık alanım tabi.Bide benim koca varya seninkine artık askerlik muhabbetiyle bir yapışır
haahahaha evet, müzik de açarız, camları da indiririz dum tıss dum tıss, çıstak çıstak :118: aha burdakiler gibi oluruz :118:
oyyy canım, en sevdiğim arkadaş tipiisin :13: aman onlar naparlarsa yapsınlar, askere mi giderler, dağınıklıktan evde kendilerini mi kaybederler ne halleri varsa görsünler
kızlar bizim burada süper bi yer, bahçemiz kocaman denize yakınız valla tam tatillik mutlaka uğrayın haaakapımız açık
inşAllah nasip olurrr alırsınnnn
biz süremedik sen sürrr (
canım benim nezaman isterseniz bekleriz.Ben hiç antalya ya gelmedim eşim bi kere gitmiş sana göre değil sen sıcağına hiç dayanamazsın diyorben çok fazla terliyemiyorum çatlıcak gibi oluyorum da
afedersin burda bi tarafımızdan akıyor terterlersin terlersin olmadı klimanın altında pöfür pöfür yatarsın, kocaman balkonumuz var valla serin de oluyo akşamları, denize gireriz, oliymposa gideriz,düdene gideriz sen gel yeterki
Canım eğer bir aksilik olmazsa bu yaz Antalyadayım ama işte hamilelik zorlarda gelemezsem bilmem:)) Sanada uğrarım inşAllahhh:)
bu kadar yürekten çağırma beni bir gece ansızın ge le bi li rim
kız ben zaten leyleği havada görmeyeyim çıkar geliriz valla benim için cazipleşmeye başladı antalya :)))
kızlar ben bugün tiroidim için biyopsiye gittim yapmadı dr.Geçen seneye nazaran çok büyümüş içe doğru.Sağdan sola doğru uzanan dev bir nodülün var dedi.Sen güvendiğin bişldiğin bir cerrah varsa onla görüş dedi(ben endokrin bölümüne gitmiştimde)dr dr gezme artık dedi
ablaaaaaaaa hapşurdum ve sağ kasığıma çok kötü bi sancı girdi, çok keskindi
kızlar ben bugün tiroidim için biyopsiye gittim yapmadı dr.Geçen seneye nazaran çok büyümüş içe doğru.Sağdan sola doğru uzanan dev bir nodülün var dedi.Sen güvendiğin bişldiğin bir cerrah varsa onla görüş dedi(ben endokrin bölümüne gitmiştimde)dr dr gezme artık dedi
Çok yaşa cnm.Kaç gün kaldı özlemim batına..İnşAllahhhhhhhhhhhhhhhh hamilesn yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?