RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ya ama gercekten duygusal bı fılm ben zaten fılmlere cok agalrım aglayınca rahatlıyorum hucrelerım yenılenıyo
ufak bı araba alacak kadarrr komısyonn keske bnı de bulsaaaaaa ewe ortak araba alınıyo nedense hep erkeklerın oluo

wuhuhuuuuuuuuuuuu anaaaaamm inşallah inşallaaaaaaaaahhh kızzz feryal ben istanbul'u çok merak ediyorum,1 defa geldim gezemedim...gelirsek bebikleri de atarız arabaya gezeriz artık ... onlar da ne halleri vara görsünler

yavrum sen gel yeterki başımın üstünde yeriniz var yalnız varya İstanbul'u gezdirmekte üstüme yoktur haberin olsun bir yakadan girer öbür taraftan çıkarız.avrupa yakası uzmanlık alanım tabi.Bide benim koca varya seninkine artık askerlik muhabbetiyle bir yapışır

aynen canım bizdede var göya benim üstüme birde ama hem o aracı kullanamam hem eşim vermez zaten.Kısmet bakalım olcakmı belli değil canım ya satılcak yer biraz büyükte o yüzden böle hayallere kapıldım :)

iyi gecler Fatmacım

özlemcim sende gel feryal senide benide alır turlarız İstanbulu

haahahaha evet, müzik de açarız, camları da indiririz dum tıss dum tıss, çıstak çıstak :118: aha burdakiler gibi oluruz :118:

oyyy canım, en sevdiğim arkadaş tipiisin :13: aman onlar naparlarsa yapsınlar, askere mi giderler, dağınıklıktan evde kendilerini mi kaybederler ne halleri varsa görsünler

kızlar bizim burada süper bi yer, bahçemiz kocaman denize yakınız valla tam tatillik mutlaka uğrayın haaa kapımız açık

canım benim nezaman isterseniz bekleriz.Ben hiç antalya ya gelmedim eşim bi kere gitmiş sana göre değil sen sıcağına hiç dayanamazsın diyor ben çok fazla terliyemiyorum çatlıcak gibi oluyorum da

canım benim nezaman isterseniz bekleriz.Ben hiç antalya ya gelmedim eşim bi kere gitmiş sana göre değil sen sıcağına hiç dayanamazsın diyor ben çok fazla terliyemiyorum çatlıcak gibi oluyorum da

afedersin burda bi tarafımızdan akıyor ter terlersin terlersin olmadı klimanın altında pöfür pöfür yatarsın, kocaman balkonumuz var valla serin de oluyo akşamları, denize gireriz, oliymposa gideriz,düdene gideriz sen gel yeterki

kızlar ben bugün tiroidim için biyopsiye gittim yapmadı dr.Geçen seneye nazaran çok büyümüş içe doğru.Sağdan sola doğru uzanan dev bir nodülün var dedi.Sen güvendiğin bişldiğin bir cerrah varsa onla görüş dedi(ben endokrin bölümüne gitmiştimde)dr dr gezme artık dedi

bu kadar yürekten çağırma beni bir gece ansızın ge le bi li rim

kız ben zaten leyleği havada görmeyeyim çıkar geliriz valla benim için cazipleşmeye başladı antalya :)))

araba olduktan sonraaa ehliyettt en basit iş
biz yazın geldık antalya'ya tatile gloria sernty resort'ta tatil yaptık muhtesemdii cennetin prowasını yaptık
ama otelden cıkıncaaaa o ne sıcaktııııııııııııııı 40 dereceee :131::131::131::131:

canım çok geçmiş olsun bozma moralini Rabbim acil şifalar versin

Canım benim çok geçmiş olsun.Stresle çoğalan büyüyen bir şey bu noduller.Lütfen stres yapma aldır rahatlarsın cnm.Hangi şehirdesin Özel sigortan var mı?

Çok yaşa cnm.Kaç gün kaldı özlemim batına..İnşAllahhhhhhhhhhhhhhhh hamilesn yaaaaaa

hep beraber ablammm 3-4 gün kaldı işte bat 23'ü ama 3-4 gün geç gelebilir...27'sinde 10. tanışma yıldönümüz olacak, nasıl güzel bi hediye olur rabbimden bize, çok güzel planlar yapıyorum inşallah olur inşallaaaahhh..bana yine ayetel kürsi okuyun ablaaa, çok inanıyorum o dualarınıza,bana daha çok güven ve inanç veriyo, içinizden geldiği kadar noluuur noluuurrr, 1 tane bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…