- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.881
hep beraber ablammm3-4 gün kaldı işte bat 23'ü ama 3-4 gün geç gelebilir...27'sinde 10. tanışma yıldönümüz olacak, nasıl güzel bi hediye olur rabbimden bize, çok güzel planlar yapıyorum inşallah olur inşallaaaahhh..bana yine ayetel kürsi okuyun ablaaa, çok inanıyorum o dualarınıza,bana daha çok güven ve inanç veriyo, içinizden geldiği kadar noluuur noluuurrr, 1 tane bile yeter
inşAllah canımm:13::13:kızlarrr nartanesi(ayşe) doktora gitmeyecek miydi bugün, bence o da hamile
eşime döndüm dedim ki Galatasaray 2.gölü atarmı.
Cevap: Niye ne oldu ki
Fenerli ya benimki pek heyecanla bakmıyor :)
yemesinde atması kusur kalsın dedi canım
eşime döndüm dedim ki Galatasaray 2.gölü atarmı.
Cevap: Niye ne oldu ki
Fenerli ya benimki pek heyecanla bakmıyor :)
Savaşcığım ilk sayfaya dikkat ettinmi bilmem dua sanada okunuyor cnm
hahahha cevaplar da bomba olmuşbenimki de fenerli de iddaa oynamış sanırım ondan soruyo
evet canım farkettim.teşekkür ederimdün akşam adım yok derken zaten atlandığını ve düzeleceğini düşünmüştüm.
burada hakikaten çok sıcak bir ortam var.Herkes çok cana yakın
kardelencim ben 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım malesef, o minik allahın cezası haplar beni mahfetti, hormon dengelerim alt üst oldu ve sonucunda pcos hastasıyım ama gebeliğimi engelleyecek bi durum yok çok şükür ortada...doktor hsg(rahim filmi) istedi, eğer bu ay da bebek olmazsa filmi de çektircem, ilaç felan verirse alırım...ama henüz tüp bebek aşılama felan düşünmüyoruz çünkü yaşım küçük, bekleyelim bi süre daha diyoruz
Anaaaa benim kocada fenerli tüm kocalar fenerli oleyyyyy.Bende fenerliyim Alex in gittiğinde mahvolmuştum tek derdim oymuş gibi şimdi bir papağınıma alex adını verdim hatırasını yaşatıyorum
AminnnnnnnnnnnnKızlar düşük yapanlar ve düşük olmaması için bir dua öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim.
EL MÜBDİ: Anlamı;Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
33 defa uyumadan önce karnımızı okşayarak EL MÜBDİ diyerek okuyoruz. Bunu okuduktan sonra şu duayı ediyoruz; ''Yarabbim selam isminin üstüne bebeğimi muhafa et. Amin.'' Bunu da 3 kez elimizi karnımıza sürerek söylüyoruz.
Eşleriniz de uyumadan önce bir gece 99 kez elini karnına koyarak YA MÜBDİ okuyarak dua etsin.
Rabbim bebişlerimizi korusun.
Kızlar düşük yapanlar ve düşük olmaması için bir dua öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim.
EL MÜBDİ: Anlamı;Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
33 defa uyumadan önce karnımızı okşayarak EL MÜBDİ diyerek okuyoruz. Bunu okuduktan sonra şu duayı ediyoruz; ''Yarabbim selam isminin üstüne bebeğimi muhafa et. Amin.'' Bunu da 3 kez elimizi karnımıza sürerek söylüyoruz.
Eşleriniz de uyumadan önce bir gece 99 kez elini karnına koyarak YA MÜBDİ okuyarak dua etsin.
Rabbim bebişlerimizi korusun.
Arkadaşlar size doğum olmaz.Bende çıkıyorum maç bitmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?