RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

özlem bi belirti var mı herhangi bir tedavi gördün mü

kardelencim ben 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım malesef, o minik allahın cezası haplar beni mahfetti, hormon dengelerim alt üst oldu ve sonucunda pcos hastasıyım ama gebeliğimi engelleyecek bi durum yok çok şükür ortada...doktor hsg(rahim filmi) istedi, eğer bu ay da bebek olmazsa filmi de çektircem, ilaç felan verirse alırım...ama henüz tüp bebek aşılama felan düşünmüyoruz çünkü yaşım küçük, bekleyelim bi süre daha diyoruz

hahahha cevaplar da bomba olmuş benimki de fenerli de iddaa oynamış sanırım ondan soruyo

Anaaaa benim kocada fenerli tüm kocalar fenerli oleyyyyy.Bende fenerliyim Alex in gittiğinde mahvolmuştum tek derdim oymuş gibi şimdi bir papağınıma alex adını verdim hatırasını yaşatıyorum

canım çok geçmiş olsun ben hsg çektirdim inşallah gerek olmaz bu arada kaç yaşındasın canım içini rahat tut rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize

Kızlar düşük yapanlar ve düşük olmaması için bir dua öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim.

EL MÜBDİ: Anlamı;Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
33 defa uyumadan önce karnımızı okşayarak EL MÜBDİ diyerek okuyoruz. Bunu okuduktan sonra şu duayı ediyoruz; ''Yarabbim selam isminin üstüne bebeğimi muhafa et. Amin.'' Bunu da 3 kez elimizi karnımıza sürerek söylüyoruz.
Eşleriniz de uyumadan önce bir gece 99 kez elini karnına koyarak YA MÜBDİ okuyarak dua etsin.

Rabbim bebişlerimizi korusun.

Anaaaa benim kocada fenerli tüm kocalar fenerli oleyyyyy.Bende fenerliyim Alex in gittiğinde mahvolmuştum tek derdim oymuş gibi şimdi bir papağınıma alex adını verdim hatırasını yaşatıyorum

Eşim bana alexin gittiği gün dediki bugün çok önemli bir işim var Havaalanına gideceğim yarım saate gelirim dedi..İiznliydi o ara evdeydi ne işi ya dedim hemen gelirim falan..Sonradan öğrendim ki Alexi yolcu etmeye gitmiş

Son düzenleme:
Aminnnnnnnnnnnn

iyi geceler savaşcığımm

iyi geceler canım yarın görüşürüz inşallah tekrar

evett maç bitti benimde rahat sürem bitmiş oldu iyi geceler canlarımmm Allah rahatlık versin dualarda buluşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…