RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar merhaba nasılsınz bakalım okula gıdıp gelmektn kk ye giremedım yaf. ragındacım cok gecmıs olsun umarım sorunsuz bır sekılde gececek hamılelıgn.bebişe dikkat et.

sağol tatlımmm,yan gelip yatıyoruz
asbeciğim inşAllah ikizin olsun sağlıklı hayırlııııııı

ragindacığım bende öptüm sizi tatlım.İçimden oğlan geçiyor Bakalım tutacak mı :))

ablacım herkes öyle hissediyor,o günleri görelim de yazarım inş.

dikkat ediyorum cnm,çok sağol.yanıma sehpa çektim yampirik yampirik yazıyorum böyle :126:

Son düzenleme:
kızlarrr ovı testıne baslamadım daha bugun 9. gün umarımm yumurtlamaya vardır daha

savaşcım geçmiş olsun..daha tam olarak hakim olamadım foruma ama dikkatimi çekti şimdi...zaman çabuk geçiyo merka etme tez zmanda geçicek 6 ay hayırlısı herşeyin..

alışırsın canım birkaç güne sayfalarda cirit atmaya

saol canım evet 6 ay geçer tabiki.ama ben bebiş için 2 senedir uğraşıyorum aralık gibi tedaviye başalrız falan diyordum.şimdi bir 6 ay daha nadasa çekilince ürktüm bir an

bak kahve içmedim tansiyonum düştüüüü çünküüü açıktıııııııııııımmmm

ben bi yemek yiyim gelim

kahveyi sevmemin amacı tok tutuyo :))))) bu saatte yemek yememin amacıııı akşam az yıorr olmam ve aynı kılomu koruyor olebilmenşin sevinciyle ..ayy acımyaa sacmalamaya basladım gidim en iisi..

hahahahaaaaa heyaaa bilinçaltı işteee

kuzummmm :) peki hamile kalırsan kahveyi azaltcan dimiii...bende aynen senin gibiydim öğlen nescafe içerdim yemekten önce ...sabah öyle..ama şimdi baya azalttım bebek düşününce bişeyler değişti hayatımda sporu bile bıraktımm

canımmmm benimmm anlıyorum seni ben..şöye düşün yalnız değilsin ...hep birlikte bekliycez çünki burda bebişlerimizi belki 6 ay belki 2yıl belkide 1 ay..ama birlikteeee

rean o öyle duyurulmaz aha böyle duyurulur:

ablaaaaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaarrr reaaaaann hamileymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş aha suratımızda aynı böylee olacak

valla yaa ben takvimi bile görmemişim.şimdi geçmiş sayfayı okuyuncca dank etti bende öyleydim yazmışşş yaa
forumun en sakin hamilesi oyy ne güzel yaaa bebiş geliyooo inş.

kııııııııııızzz böyle mi sylenir, ben mi yeni duyuyorum, herkes biliyo muydu, hayır hayır kaçırmış olamam halaycı başıyım ben ne zaman nasıl öğrendin leeeeeeeennn

dur kız sakin.
pazartesi öğrendim
canım bende sen gibi forumlarda dolanıyodum benim kırmızılar bugün gelir.yarın gelir.
aha ağrım başladı..
of zaten belirtimde yok die düşünüyodum.
test bile yapmadım umudumu kestiğimden düşün.
pazartesi rutin kontrole gittim.değer 638
şaşkınlıktan gülümseyemedim bile düşün.doktor istiyosun diye biliyodum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…