- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.081
kızlar merhaba nasılsınz bakalım okula gıdıp gelmektn kk ye giremedım yaf. ragındacım cok gecmıs olsun umarım sorunsuz bır sekılde gececek hamılelıgn.bebişe dikkat et.
asbeciğim inşAllah ikizin olsun sağlıklı hayırlııııııı
ragindacığım bende öptüm sizi tatlım.İçimden oğlan geçiyorBakalım tutacak mı :))
ragindacım Rainbow ablam çok güzel seyler yazmıs dikkate al bence.. bide pcyi mumkunse karnının ustune koyma (radyasyon aıcından hatta bununla ilgili manyetik battanıye ve bebekler için özel yapılmıs enne gobegını tamamen öretecek göbeklik diyim artık yapmıslar..ancak fiyat tuzlu...
ben hamile kalırsam aklıma soyle bi yontem geldi.. atletimin üstüne aliminyum folyo dolucam belime.. ilk 3ay onemliymiş cunku..
bende bi kere öyle görmüştüm burası da farklı değil bacım ben istanbul lalelide çalışıyorum kaynıo kaynıoooooooo
savaşcım geçmiş olsun..daha tam olarak hakim olamadım foruma ama dikkatimi çekti şimdi...zaman çabuk geçiyo merka etme tez zmanda geçicek 6 ay hayırlısı herşeyin..
kızlarrr ovı testıne baslamadım daha bugun 9. gün umarımm yumurtlamaya vardır daha
Antalyada doğaldır yabancı uyruklu hahahah manyak bir elimi işe süreyim dedim muhabbet akmış gitmiş hele ben paydos ediyorum eve git yemek topla forumu bir açıyorum sayfalar coşmuş ben yokken size kudurmayı yasaklıyorummmm unutma forum başkan yardımcısı benim
wawwww komşu laleliyi bilmezmiyim o tarafta çalışmıştım her türlüsü var valla
hamile misin kız seeeeeeeeeenn
bak kahve içmedim tansiyonum düştüüüü çünküüü açıktıııııııııııımmmm
ben bi yemek yiyim gelim
kahveyi sevmemin amacı tok tutuyo :))))) bu saatte yemek yememin amacıııı akşam az yıorr olmam ve aynı kılomu koruyor olebilmenşin sevinciyle ..ayy acımyaa sacmalamaya basladım gidim en iisi..
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt
cnm hayırlı olsunnnnnn ayyn ne sakinsin maşaallahhhhhh
özlemmmm halaya bacımmmm
alışırsın canım birkaç güne sayfalarda cirit atmaya
saol canım evet 6 ay geçer tabiki.ama ben bebiş için 2 senedir uğraşıyorum aralık gibi tedaviye başalrız falan diyordum.şimdi bir 6 ay daha nadasa çekilince ürktüm bir an
canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah.
pazartesi öğrendim.bu güne kadar azıcık sakinledim.
bide beklemiyordum ben gözümü aralığa dikmiştim.sürpriz oldu ondan.
kııııııııııızzz böyle mi sylenir, ben mi yeni duyuyorum, herkes biliyo muydu, hayır hayır kaçırmış olamam halaycı başıyım benne zaman nasıl öğrendin leeeeeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?