RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah razı olsun ablacım

aslında ben düşünüyorum hep, ilaç felan tamam ama Rabbim yazdıysa hiç bişe dinlemez, yine de sen bilirsin canım

asbelovecim benim doktorum da kendi düşüncesini anlattığında direk tüp bebekten yana olduğunu söylemişti, olması daha büyük ihtimalmiş

hayırlısı canım yaa
iyi de canım senin hiç bir tetkikin yapılmadı ki doğru düzgün nasıl tüp bebek dedi sana o dokturrr

anladım canım evet hareketlilik düşük olunca direk tüpe geçiyorlar.inş.sonuçlarda iyi çıkacaktır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
bu yola başımızı koyduk.eminimki cenab-ı mevlam herbirimizin duasını kabul edecek.Sadece bizleri biraz ağır bir imtihandan geçiriyor mükafatıda çok güzel olacakk

evrene olumlu mesaj yolluyorum

kızlar kanal d'deki evim şahane çok güzel yaa bayılıyorum böyle programlara

bende çok seviyorum d-smartta bi kanal var devamlı evleri banyoları mutfakları yeniden inşa ediyorlar yeniden dekore ediyorlar akşamları biz hep onları izliyoruz kocişle olur da birgün ev alırsak fikir edinelim diyeee

kızlar bişey sorucam ; cahillik yani..ben bu forumda yeniyim..şimdi mesela yazı yazıyorum buraya ..sonra sayfanın güncel kalması için yani en son yazılanı okumak için ne yapıyoruz..yani ben yazıyorum..sonra bakıyorum en son benim yazdığım duruyor..başlıktan çıkıp tekrar girince yeni sayfaları görüyorum..anlatabildim mi bilmiyorum ama ..dur bakıyım biraz kurcalayım bakalım

Evet evet Allahımın izniyle olacak dualarla Allahıma sığındım hayırlısıyla olacak bizimde sınavımız bu diyoruz
Evrene olumlu msj yollamaktan asla vazgeçmeee

asbeloveciğim hayırlısı inşAllah normal tüp ne önemi var gelsinlerde .:13:

Hiç problem etmiyorum canım yaa Allahıın izniyl olsunda tüp normal ne farkeder yeterki sağlıkla gelsin hayırlısıyla gelsin bebeişim pardon bebişlerimmmm
malum tüp olursa belki ikiz olurrrr

f5 tuşuna basman yeterli canım böylece sayfa yenileniyor

oyy ablam çok sağol yaa,nasıl moral oldu şu yazdıkların.aynen uygulayacağım hepsini ablacım.öpüyorum kocamannnn

aaa saol canım benim..sen de hoşgeldin toipiğimiz sıcacık ve samimidir, çok seversin ammmaa DİKKAT BAĞIMLILIK yapabilir, şahsen biz akşamları aiiiilecek burdayız

hayırlısı canım yaa
iyi de canım senin hiç bir tetkikin yapılmadı ki doğru düzgün nasıl tüp bebek dedi sana o dokturrr

yok kuzum benim için öylemedi, nasıl bi yöntem izlenirmiş ondan bahsetti sadece

canım sayfayı sürekli yenilemelisin

hatayımsınav canım tşk ederim iyi dileklerin için

gerçekten ameliyattan sonra dr.6 ay korunmamı isteyecek yaa
ben 5yıllık evliyim canım ve artık bebiş için geçen sene kolları sıvamıştık ,,saframdaki taşı aldırdıktan sonra doktorum 6ay deyince inanki çok üzüldüm mnoralim çok bozulsu..suan sende olduğu gibi.. bak şimdi 9ay geciverdi.. saframı aldırmadan önce çok arastırdım acaba aldırmasam doğumdan sonra aldırsam diye.. ama okuduklarımdan sonra önce olayım dedim safra bebeği zehirliyormuş cunku..dusuk yada erken ölü doğuma neden olabiliyormuş..
Allah herşeyin hayırlısı versin..zaten şu dğnyada herşey bizler için değilmi? önce kendi sağlığımız sonra bebiş gelsinki bebişimizde saglıklı olsun değilmi? artık üzülme lütfen..bir an önce ol ameliyatını kurtur şu derdinden ,sağlığına kavuş bakalım.. zaten tam narkozdan çıkacaksın hemen öle hamile kalman imkansızki canım..
ne bileyim işte 2 yıldır bebiş için uğraşıp şimdi bir 6 ay daha ertelemek üzmedi desem yalan olur.Rabbim haırlısını versin
işte canım oyzuden doktorlar hamilelik öncesi gelin bi chec-up yaptırın diyorlar ya.. vucudunuza baktırın diyorlar .. genel vucüt kontrolü tamam biraz pahalıda olsa bir hastalık varsa önceden teşhis için çok önemli.. stres yapma üzülme bakem..
benim safram chec-upta ortaya cıktı.. 3.5cmlik taşım vardı..iyikide olmuşum yoksa hamile kalsam bebeğime zarar olabilecek büyüklükteymiş düşünsene..

bence genel saglık kontrolüne tek kadınlar değil erkeklerde gitmeli.. benim eşim asker olduğu için zaten 6aydan 6aya yapılıyor onunkisi..ben özele yaptırmıştım geçen sene ekim ayında 290 tlye.. ama heryerime baktılar.. böbreklerime,hormonlarıma,karaciğerime,troidime vsvs.. kan değerlerime ( bak ozamanlar pıhtım yoktu..doktor 6ay korunacaksınız dedi bende hap kullanmıştım şimdi ki kan değerlerimde pıhtım var..hap mı yaptı acebaaa???
geçmiş olsun tekrardan canım
geçmiş olsun canımmm...
seaside,abselove çok geçmiş olsun canlarım,,salgın mı var acabaki??? (( mandalina,muz ve biraz taze zencefili karıştırıp için mükemmel ilaçtır tavsiye ederim..

siz yine iyisiniz şekerler
Ben bir keresinde içine su koymadan çalıştırmışım kettle ı niye ısınmıyo bu su diye bakınca farkettim
Evi yakmadan kurtardık
Allah korumus canımmm aman dikakt et kendine...

bende annemin evinde buzlukla ,çamasır mak prizi 1 taneydi değiştire değiştire kullanırdık..neyse buzluğun fişini takıcam diye bulaşık mak takmısım ..buzlukta ne var ne yok çöpee annemdende iyi bi azarrr yemiştimmmmm
kızlaaaaarr gece rüyamda eşimi başka bi kadınla basıyodum hem de yabancı uyruklu....allahım yüreğim yırtılmış kalktım yataktan resmen ağladım, eşime vurup duruyorum, o da gülüyo pis pis
bende zayıflamaya uğrasırken rüyamda hep eşim beni tombuk hatunlarla aldatırken görürdüm..ayyy sinirrr olurdummmm siniiirrrrrr

inşallah hiç gerek kalmadan bu ay gelir bebişin canım benimmm

bu sayfanın bağımlılık yaptığı kesin, şu anda iş yerimdeyim ve elim işte gözüm oynaşta misali ikide bir bakıp durruyorum:) dün de eve yeni internet bağlattık artık akşamları bakarım gene buraya..dün mesela eşime bende soracaktım maçın skoru değişirmi diye:) ama super oldu yaaa zaman geçmiyodu yoksa..bebek için uğraşıyosun çalışıyosun hele son hafta bekleme haftası ölüm gibi ,ha geldi ha gelecek misali..sonra bir kırmızı kart görüyosun offfff diyosun yaa bir ay daaha nasıl beklerim diye ...şimdi daha koly geçicek sizi izlerken okurken ..superr yaaa..

haydiiiinnnn gençlerrrr oleyyyy:)

asbeciğim inşAllah ikizin olsun sağlıklı hayırlııııııı

ragindacığım bende öptüm sizi tatlım.İçimden oğlan geçiyor Bakalım tutacak mı :))

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınz bakalım okula gıdıp gelmektn kk ye giremedım yaf. ragındacım cok gecmıs olsun umarım sorunsuz bır sekılde gececek hamılelıgn.bebişe dikkat et.

kızlar merhaba nasılsınz bakalım okula gıdıp gelmektn kk ye giremedım yaf. ragındacım cok gecmıs olsun umarım sorunsuz bır sekılde gececek hamılelıgn.bebişe dikkat et.

kızlar merhaba nasılsınz okula gıtmekten kk ye gıremıyorum yahu.ragındacım cok gecmıs olsun gıtsın bı daha gelmesın bebıse dıkkat et..

kızlar merhaba nasılsınz okula gıtmekten kk ye gıremıyorum yahu.ragındacım cok gecmıs olsun gıtsın bı daha gelmesın bebıse dıkkat et..

osaka ve mehlik hgdiniz kızlarrrr

yaww sayfaları okurken alıntı yapınca çok yer tutuyor diye bir kağıda not aldım..

mehlik
osaka
abselove
seaside
raginda
özlem

diye :))) şimdi raginda ve özlemi hatırlamnaya calısıyorum,yazdığı msjları

heh özlemcim bende sana okudum ayetel kursi hakkında hayırlısı olsun kuzum insallah

ragindacım Rainbow ablam çok güzel seyler yazmıs dikkate al bence.. bide pcyi mumkunse karnının ustune koyma (radyasyon aıcından hatta bununla ilgili manyetik battanıye ve bebekler için özel yapılmıs enne gobegını tamamen öretecek göbeklik diyim artık yapmıslar..ancak fiyat tuzlu...

ben hamile kalırsam aklıma soyle bi yontem geldi.. atletimin üstüne aliminyum folyo dolucam belime.. ilk 3ay onemliymiş cunku..

hee bu arada canınız kalmasın ama kabak tatlısı pişiriken piknik tüpümde bitti yanımda nakitim yok aksam kocem eve gelince aldırcam artıkkk napeeeemmmm

canım turk kahvesi çekioooooooo ama pişiremiyorummmmmmm... tüp bittiiiiiiiiiiiiiiiii üüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…