- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.041
Allah razı olsun ablacım
aslında ben düşünüyorum hep, ilaç felan tamam ama Rabbim yazdıysa hiç bişe dinlemez, yine de sen bilirsin canım
asbelovecim benim doktorum da kendi düşüncesini anlattığında direk tüp bebekten yana olduğunu söylemişti, olması daha büyük ihtimalmiş
zaman kaybetmeyelim dedi eşinin değerleri düşük aşılamayla tutmama riski yüksek dedi
Canım işte eğer bu karyotipte bişey çıkmazsa normal olursa sonuç tüp bebek uygundur yazısı verecek androloji bölümü kendi dr.umda hareketlilik düşük olduğu için direk tüp bebek yaparız aşılamayla zaman kaybetmeyelim dedi
hadi yaa ama ben bir tek o antibiyotiği kullanabiliyorum canım 19yaşındayken ilaçlara bağlı böbrek yetmezliği yaşadım bi agumentin 625 bide minoset bacım yaaa
sen nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır tatlım
kızlar kanal d'deki evim şahane çok güzel yaa bayılıyorum böyle programlara
Evet evet Allahımın izniyle olacak dualarla Allahıma sığındım hayırlısıyla olacak bizimde sınavımız bu diyoruz
anladım canım evet hareketlilik düşük olunca direk tüpe geçiyorlar.inş.sonuçlarda iyi çıkacaktır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
bu yola başımızı koyduk.eminimki cenab-ı mevlam herbirimizin duasını kabul edecek.Sadece bizleri biraz ağır bir imtihandan geçiriyor mükafatıda çok güzel olacakk
evrene olumlu mesaj yolluyorum
asbeloveciğim hayırlısı inşAllah normal tüp ne önemi var gelsinlerde .:13:
kızlar bişey sorucam ; cahillik yani..ben bu forumda yeniyim..şimdi mesela yazı yazıyorum buraya ..sonra sayfanın güncel kalması için yani en son yazılanı okumak için ne yapıyoruz..yani ben yazıyorum..sonra bakıyorum en son benim yazdığım duruyor..başlıktan çıkıp tekrar girince yeni sayfaları görüyorum..anlatabildim mi bilmiyorum ama ..dur bakıyım biraz kurcalayım bakalım
Ragindacığım ilk 15 gün yattım yemeğe tuvalete kalktım ama sonra yatmadım cnm sadece hiç iş yapmadım sabah yataktan kalkardım kahvaltımı yapıp tv.karşısına geçerdim.Mutlaka yarm saatte bir bir tur adardım evi balkona çıkardım.Hatta markete gidip ekmekte alırdım ama hiç yormadan kendimi.
Çok yatmakta iyi değil cnm bebeğe oksijen gitmesi zorlaşıyor...Sende çok yorma kendini ama yatağada sakın bağlı kalma balkona çık sevdiğin filmleri al izle.Moral çok önemli ve hiç aklına kötü bişey getirme.Ben çok inandım dr.um bana ne dedi biliyormusun sen çok pozitifsin bk gör herşey yolunda gidecek dedi.Yani moral çok etkiliyor...
Klasik müzik dinlemei sevmem bu ayda bebek zaten duymuyorda ama ben hem beni hem yavrumu sakinleştirsin diye dinliyordum konuşuyordum dua ediyordum hep..Tv.de yada bilgisayarda komik videolar çok izliyordum ve beslenmenede çok dikkat et cnm.
Canım ayaklarımı uzatıp oturayımmı demişsin oturtabiki sadece yorma kendini yatmak senin psikolojini bozar buda bebişe yansır..he unutmadan bolca su iç cnm.meyve ye bolca kabızlık sorunu yaşamaman önemli..esneme yukarıya uzanma ağır zaten kaldırmazsın..
Yatacağın zamanda olabildiğince sol tarafına yatmaya çalış canım benim.Bolca dua et inan...
Rabbim seni ve bebeğini korusun cnm her isteyenede nasib etsin inşAllah.
ozlem merhaba..bende yeni katıldım bu foruma dün akşam yazdıklrının çoğunu okudum hep güldüm vala..esprili yönüne bayıldım..birde öğretmensin dahada hayranlığım arttı..
öğretmenlik mesleğini şu an okadar çok seviyorum ki..vede çok pişmanım zamanında düşünmedim diye..neyse hayırlsı bakalım..inşallah bu forumdaki tüm arkadaşlarla birlikte hamile haberini alırız seninde..2 gün kalmış hadi inşallah...
hayırlısı canım yaa
iyi de canım senin hiç bir tetkikin yapılmadı ki doğru düzgün nasıl tüp bebek dedi sana o dokturrr
kızlar bişey sorucam ; cahillik yani..ben bu forumda yeniyim..şimdi mesela yazı yazıyorum buraya ..sonra sayfanın güncel kalması için yani en son yazılanı okumak için ne yapıyoruz..yani ben yazıyorum..sonra bakıyorum en son benim yazdığım duruyor..başlıktan çıkıp tekrar girince yeni sayfaları görüyorum..anlatabildim mi bilmiyorum ama ..dur bakıyım biraz kurcalayım bakalım
f5 tuşuna basman yeterli canım böylece sayfa yenileniyor
ben 5yıllık evliyim canım ve artık bebiş için geçen sene kolları sıvamıştık ,,saframdaki taşı aldırdıktan sonra doktorum 6ay deyince inanki çok üzüldüm mnoralim çok bozulsu..suan sende olduğu gibi.. bak şimdi 9ay geciverdi.. saframı aldırmadan önce çok arastırdım acaba aldırmasam doğumdan sonra aldırsam diye.. ama okuduklarımdan sonra önce olayım dedim safra bebeği zehirliyormuş cunku..dusuk yada erken ölü doğuma neden olabiliyormuş..hatayımsınav canım tşk ederim iyi dileklerin için
gerçekten ameliyattan sonra dr.6 ay korunmamı isteyecek yaa
işte canım oyzuden doktorlar hamilelik öncesi gelin bi chec-up yaptırın diyorlar ya.. vucudunuza baktırın diyorlar .. genel vucüt kontrolü tamam biraz pahalıda olsa bir hastalık varsa önceden teşhis için çok önemli.. stres yapma üzülme bakem..ne bileyim işte 2 yıldır bebiş için uğraşıp şimdi bir 6 ay daha ertelemek üzmedi desem yalan olur.Rabbim haırlısını versin
geçmiş olsun canımmm...Merhaba arkadaşlar, güzel bir gün dilerim herkese.
Akşam hiç giremedim, başım çatlıyordu ağrıdan, hala da geçmiş değil
İlaç da içemedim ya bebik tutmuşsa diye, offfffff önerisi olan? Midem de bulanıyor, baş ağrısı ile.
Arkadaşlar bugün büyük çaplı kış demizliğine başlıyorumHer gün bir yer parlatılacak.Bugün banyodan başlıyorum.Duvarlar silinecek dolap silinecek havalandırma camı silinecek.Makine örtüsü yıkanacak.yerler yıkanacak paspaslar yıkanacak.
Bugün banyoyu bitirebilirsem aferim bana :18:
Allah korumus canımmm aman dikakt et kendine...siz yine iyisiniz şekerler
Ben bir keresinde içine su koymadan çalıştırmışım kettle ı niye ısınmıyo bu su diye bakınca farkettim
Evi yakmadan kurtardık
bende zayıflamaya uğrasırken rüyamda hep eşim beni tombuk hatunlarla aldatırken görürdüm..ayyy sinirrr olurdummmm siniiirrrrrrkızlaaaaarr gece rüyamda eşimi başka bi kadınla basıyodum hem de yabancı uyruklu....allahım yüreğim yırtılmış kalktım yataktan resmen ağladım, eşime vurup duruyorum, o da gülüyo pis pis
aaa saol canım benim..sen de hoşgeldintoipiğimiz sıcacık ve samimidir, çok seversin ammmaa DİKKAT BAĞIMLILIK yapabilir, şahsen biz akşamları aiiiilecek burdayız
yok kuzum benim için öylemedi, nasıl bi yöntem izlenirmiş ondan bahsetti sadece
canım sayfayı sürekli yenilemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?