- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.061
bu sayfanın bağımlılık yaptığı kesin, şu anda iş yerimdeyim ve elim işte gözüm oynaşta misali ikide bir bakıp durruyorum:) dün de eve yeni internet bağlattık artık akşamları bakarım gene buraya..dün mesela eşime bende soracaktım maçın skoru değişirmi diye:) ama super oldu yaaa zaman geçmiyodu yoksa..bebek için uğraşıyosun çalışıyosun hele son hafta bekleme haftası ölüm gibi ,ha geldi ha gelecek misali..sonra bir kırmızı kart görüyosun offfff diyosun yaa bir ay daaha nasıl beklerim diye ...şimdi daha koly geçicek sizi izlerken okurken ..superr yaaa..
haydiiiinnnn gençlerrrr oleyyyy:)
kızlar merhaba nasılsınz okula gıtmekten kk ye gıremıyorum yahu.ragındacım cok gecmıs olsun gıtsın bı daha gelmesın bebıse dıkkat et..
ben 5yıllık evliyim canım ve artık bebiş için geçen sene kolları sıvamıştık ,,saframdaki taşı aldırdıktan sonra doktorum 6ay deyince inanki çok üzüldüm mnoralim çok bozulsu..suan sende olduğu gibi.. bak şimdi 9ay geciverdi.. saframı aldırmadan önce çok arastırdım acaba aldırmasam doğumdan sonra aldırsam diye.. ama okuduklarımdan sonra önce olayım dedim safra bebeği zehirliyormuş cunku..dusuk yada erken ölü doğuma neden olabiliyormuş..
Allah herşeyin hayırlısı versin..zaten şu dğnyada herşey bizler için değilmi? önce kendi sağlığımız sonra bebiş gelsinki bebişimizde saglıklı olsun değilmi? artık üzülme lütfen..bir an önce ol ameliyatını kurtur şu derdinden ,sağlığına kavuş bakalım.. zaten tam narkozdan çıkacaksın hemen öle hamile kalman imkansızki canım..
işte canım oyzuden doktorlar hamilelik öncesi gelin bi chec-up yaptırın diyorlar ya.. vucudunuza baktırın diyorlar .. genel vucüt kontrolü tamam biraz pahalıda olsa bir hastalık varsa önceden teşhis için çok önemli.. stres yapma üzülme bakem..
benim safram chec-upta ortaya cıktı.. 3.5cmlik taşım vardı..iyikide olmuşum yoksa hamile kalsam bebeğime zarar olabilecek büyüklükteymiş düşünsene..
bence genel saglık kontrolüne tek kadınlar değil erkeklerde gitmeli.. benim eşim asker olduğu için zaten 6aydan 6aya yapılıyor onunkisi..ben özele yaptırmıştım geçen sene ekim ayında 290 tlye.. ama heryerime baktılar.. böbreklerime,hormonlarıma,karaciğerime,troidime vsvs.. kan değerlerime ( bak ozamanlar pıhtım yoktu..doktor 6ay korunacaksınız dedi bende hap kullanmıştım şimdi ki kan değerlerimde pıhtım var..hap mı yaptı acebaaa???
geçmiş olsun tekrardan canım
geçmiş olsun canımmm...
seaside,abselove çok geçmiş olsun canlarım,,salgın mı var acabaki???(( mandalina,muz ve biraz taze zencefili karıştırıp için mükemmel ilaçtır tavsiye ederim..
Allah korumus canımmm aman dikakt et kendine...
bende annemin evinde buzlukla ,çamasır mak prizi 1 taneydi değiştire değiştire kullanırdık..neyse buzluğun fişini takıcam diye bulaşık mak takmısım ..buzlukta ne var ne yok çöpee annemdende iyi bi azarrr yemiştimmmmm
bende zayıflamaya uğrasırken rüyamda hep eşim beni tombuk hatunlarla aldatırken görürdüm..ayyy sinirrr olurdummmm siniiirrrrrr[/QUOTE
Sağol canımcım hem güzel dileklerin hemde bu güzel paylaşımların içinnnnnnn
asbeciğim inşAllah ikizin olsun sağlıklı hayırlııııııı
ragindacığım bende öptüm sizi tatlım.İçimden oğlan geçiyorBakalım tutacak mı :))
aybike hoşgeldin caaanım.. yazmışsın da yazmışsın haa hızını alamadın zaaarr
ablacım snada olay gelsin..sana yazmayı unutmusum :))
ayy benımde yapmam lazımmmm ama bugun bende bir tembellik varrrr...hiç yapasım gelmıoo...
yarına yaparım artık
ay net uctu valla yaaa :) ne yapyım cnm bu arada hos buldum bu arada yok mu bı haber bebısten
hayatımsınav
saol canım destekelrin için insanın halinden en iyi yine burdakiler anlıyor.sabahtan bir şoktu geçirdim 6 ayı duyunca ama şimdi daha olumlu bakmaya çalııyorum.çünkü buda soluk alıp vermeyi engelelyen bir olay bebişimi rahat soluk alıp veremezsem daha doğmadan ölümüne sebep olabilirm:18::18:
o yüzden önce bnm sağlığım
kızlaaaaarr gece rüyamda eşimi başka bi kadınla basıyodum hem de yabancı uyruklu....allahım yüreğim yırtılmış kalktım yataktan resmen ağladım, eşime vurup duruyorum, o da gülüyo pis pis
2 gün kaldı beklemedeyiz ama bi umudum yok canım yaaa..çiçolarda ağrı başladı bi de regl sivilcem de belirdi
2 gün kaldı beklemedeyiz ama bi umudum yok canım yaaa..çiçolarda ağrı başladı bi de regl sivilcem de belirdi
kızlaaaaarrr artık topiğimiz dışarıdan da okunuyo, şuan 4 ziyaretçi var:52 kimsiniz lennn siz kimsiniiiiizzzzzz
asbeciğim inşAllah ikizin olsun sağlıklı hayırlııııııı
ragindacığım bende öptüm sizi tatlım.İçimden oğlan geçiyorBakalım tutacak mı :))
Antalyada doğaldır yabancı uyruklu hahahah manyak bir elimi işe süreyim dedim muhabbet akmış gitmiş hele ben paydos ediyorum eve git yemek topla forumu bir açıyorum sayfalar coşmuş ben yokken size kudurmayı yasaklıyorummmm unutma forum başkan yardımcısı benim
hayatımsınav
saol canım destekelrin için insanın halinden en iyi yine burdakiler anlıyor.sabahtan bir şoktu geçirdim 6 ayı duyunca ama şimdi daha olumlu bakmaya çalııyorum.çünkü buda soluk alıp vermeyi engelelyen bir olay bebişimi rahat soluk alıp veremezsem daha doğmadan ölümüne sebep olabilirm:18::18:
o yüzden önce bnm sağlığım
Antalyada doğaldır yabancı uyruklu hahahah manyak bir elimi işe süreyim dedim muhabbet akmış gitmiş hele ben paydos ediyorum eve git yemek topla forumu bir açıyorum sayfalar coşmuş ben yokken size kudurmayı yasaklıyorummmm unutma forum başkan yardımcısı benim
oley canım oleeeyy
Kız HAYATIM SINAV ben yapayım bacım gel içelim beraber kahvemizi...bende de bal kabağı var öylece bekliyo 2 aydır, eşim yap diyo ama unutuyorum yaaavvv
kızlaaaaarrr artık topiğimiz dışarıdan da okunuyo, şuan 4 ziyaretçi var:52 kimsiniz lennn siz kimsiniiiiizzzzzz
kıyamam sanaaa.. kahvemi çekti canınn:) dayan bacım dayan akşama az kaldı..kocaın gelmesine az kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?