RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

oley canım oleeeyy

Kız HAYATIM SINAV ben yapayım bacım gel içelim beraber kahvemizi...bende de bal kabağı var öylece bekliyo 2 aydır, eşim yap diyo ama unutuyorum yaaavvv

asbeciğim inşAllah ikizin olsun sağlıklı hayırlııııııı

ragindacığım bende öptüm sizi tatlım.İçimden oğlan geçiyor Bakalım tutacak mı :))

ablacım snada olay gelsin..sana yazmayı unutmusum :))

ayy benımde yapmam lazımmmm ama bugun bende bir tembellik varrrr...hiç yapasım gelmıoo...

yarına yaparım artık

kızlaaaaarrr artık topiğimiz dışarıdan da okunuyo, şuan 4 ziyaretçi var :52 kimsiniz lennn siz kimsiniiiiizzzzzz

hayatımsınav

saol canım destekelrin için insanın halinden en iyi yine burdakiler anlıyor.sabahtan bir şoktu geçirdim 6 ayı duyunca ama şimdi daha olumlu bakmaya çalııyorum.çünkü buda soluk alıp vermeyi engelelyen bir olay bebişimi rahat soluk alıp veremezsem daha doğmadan ölümüne sebep olabilirm:18::18:
o yüzden önce bnm sağlığım

savaşcım geçmiş olsun..daha tam olarak hakim olamadım foruma ama dikkatimi çekti şimdi...zaman çabuk geçiyo merka etme tez zmanda geçicek 6 ay hayırlısı herşeyin..

kızlaaaaarr gece rüyamda eşimi başka bi kadınla basıyodum hem de yabancı uyruklu....allahım yüreğim yırtılmış kalktım yataktan resmen ağladım, eşime vurup duruyorum, o da gülüyo pis pis

Antalyada doğaldır yabancı uyruklu hahahah manyak bir elimi işe süreyim dedim muhabbet akmış gitmiş hele ben paydos ediyorum eve git yemek topla forumu bir açıyorum sayfalar coşmuş ben yokken size kudurmayı yasaklıyorummmm unutma forum başkan yardımcısı benim

valla öyle arkadaşım bende işten 6 da çıkıyorum eve gidene kadar eminim milyon tane şet yazılır zaten yeni yeni keşfediyorum burayı...ben şimdi kucağıma alırmışım masa üstü bilgisayarı arkada kablolar çeke çeke eve kadar gidermişim.." kopmamam lazımmm forumdannn kopmamam

Allah korusun bebişimmmm sana da gelecek bebişine de rabbim sağlık nasip etsinnn

bende bi kere öyle görmüştüm burası da farklı değil bacım ben istanbul lalelide çalışıyorum kaynıo kaynıoooooooo

oley canım oleeeyy

Kız HAYATIM SINAV ben yapayım bacım gel içelim beraber kahvemizi...bende de bal kabağı var öylece bekliyo 2 aydır, eşim yap diyo ama unutuyorum yaaavvv

ayy ne iyi olurduu kızz.. neyse sen içerken baana gelen o misss gibi kokusuyla yetinirim artık napeeemmm
kuzum bide düdüklüye koydumdu hemencik olsun diye .. piknik tupeyide bitirdik tuhhh.. 15gün sonra dogalgazın acılısı için tören yapıcam ,çelenk koyucam eve SEVİNÇTEN
ayıklanmışmı kabak..düdüklüye koy fıs dedikten sonra 4dk içerisinde olacaktır canım,,dagılma felan yapmıyor aklında olsun
kızlaaaaarrr artık topiğimiz dışarıdan da okunuyo, şuan 4 ziyaretçi var :52 kimsiniz lennn siz kimsiniiiiizzzzzz

popularitemiz artıyor bacım
kıyamam sanaaa.. kahvemi çekti canınn:) dayan bacım dayan akşama az kaldı..kocaın gelmesine az kaldı..

ahh canımm yaa sormaaa benim heriffff... tüpler bitti aklına geldi doğalgazcıyı aramak..şimdi kucuk tupte bıttı kaldım mı dımdızlakkk...neyse benım kocaya müstehakk... olan banaa oldu kahvem yok..içemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…