RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Evet biz onun duasinida okumuştuk sanirsam

Geçmiş olsun canım Rabbim yüzünü guldursun inşallah acı bir tecrübe olmuş bunla gecmis olsun ınş.

memnun oldum canım :) benim umudum karnımda çok şükür ama hepimiz burda birbirimizin umuduyuz tabiki... Hoşgeldin aramıza..

tsk ederim hsb.. ne mutlu sana demek istiyorum... bayrağı kaptın, bize bayrak kalmadı anacımm, ilk koşan bayrağı kapıyor misali
buraya bnde geçen ay kayıt oldum.. dernkene geldik bu zamana, bazen kırılıyor insan küçük bisey de olsa sen farklı anlıyorsun, o farkıl bakıyor olaya hane bazen..
bazen diyorum yok girmicem buraya.. bazen aman bosver diyorum.. takıl gez topik topik gırgıra bak.. öle iste :)
inanın face ten daha çok burayı açıyorum, millet soruya nie facte yoksun

herkese iyi akşamlar.geçen cuma mide bulantılarımın olduğunu yazmıştım.aslında kesinleşmeden söylemek istemiyordum ama günüm gelmeden pazartesi günü kan verdim.30.67 çıktı.doktor bugünde vermemi söyledi verdim ama cihaz arızalandı şansıma yani bugün ikiye katlanması gerekiyor.sonuç yarın çıkacak.çok heyecanlıyım inş hakkımızda hayırlısı olur

hadi inşşaAllah..

Gez bacım gezzzz.......
Başka türlü olmuyor vallaa kendini dinle dinle nereye kadarrrr.........

aynen öyle bacım ya
geçen ay kendimi o kadar dinledim ki
göğüs,bel-kasık ağrısı,damarlar,akıntı, abartıp kiprik karışması
hatta rüyasını bile gördüm
tamam dedim ben kesin hamileyim
ama ne oldu?
gününden önce kırmızı kartı yedimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…