- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.321
yok günüm daha bugün ama şiddetli bulantılarım oluyordu cumadan beri bide hastanede çalıştığım için itahlil vermek kolay oldu. bi deneyim dedim verdim bu değere göre daha erken ama yarın inş daha da netleşir dayanamadım daha fazla sizinle paylaşmak istedim
teeeeeeeeeeeyyy teeeeeeeyyy dililili teeeeyyy, lorke lorke lorke lorkeeeeeeee
Allahım .. bayılıyorum bu kk hanımlarının böyle halay çekmelerineKızlar 5 üstü değer hamilesin demek oluyor.Henüz regli gününde değer böyle olur.Darısı başınıza dostlarrrrrrrrrrr
hamiş avında olduğunu biliyordum yakalanmadan söyleyim dedim.allahım sana ve hepimize nasip eder inş evlat sahibi olmayı
Ya şiir okuduya bogasim geliyor ammada merakliymis suleymana nigarin kızı çok güzel maşallah yaa
Listeye baktımda Maaşallah BarekAllahne güzel bir tablooo
cnm daha ne olsun gününden önce bu değerse allahın izniyle yarın çok daha iyi olacaktır.
yok beee.. sen de ne kötü düsünüyosun öle hemen
benim aklımda bitek sey var.. o da ingaaa diyen biri
amin.dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
oz_lem sen ne durumdasın bacım? seni çok merak ediyorum.. farklı bi gelişme var mı bugün ? seninle beraber gün sayıyorum valla
hayatimsinav.. hosgelmissen..iyi gecelerrr hatunlarrrrr... ne oluorrr..kim hamilee busefer yetiştim sanırsaammm halayaaa
bu arada kocem intikamını iyi aldıı.hürremeeeee baktırmıooo banayabantvye bakıo uyuss uyusss uyusssssss
Özlemcim canım benim yaaa.Sende hamileyim diycen inşAllah bu ayyy.
hayatimsinav.. hosgelmissen..smdi ki şanslı talihli alminna
Listeye baktımda Maaşallah BarekAllahne güzel bir tablooo
sağol canım , hoşbuldummseni böyle pozitif gördüğüm için daha mutlu oldum canım..kafamıza tokadan başka bişeeee takmayalımmmm nasılsın,neler yaptım günün nasıl geçti?
evet canım gördüm listeden bakayım dedim kimmiş günün şanslısı
darısı bizlere inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?