RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm daha ne olsun gününden önce bu değerse allahın izniyle yarın çok daha iyi olacaktır.

teeeeeeeeeeeyyy teeeeeeeyyy dililili teeeeyyy, lorke lorke lorke lorkeeeeeeee

Kızlar 5 üstü değer hamilesin demek oluyor.Henüz regli gününde değer böyle olur.Darısı başınıza dostlarrrrrrrrrrr
Allahım .. bayılıyorum bu kk hanımlarının böyle halay çekmelerineRabbim nolursun benim içinde halay çekilsinn r
hamiş avında olduğunu biliyordum yakalanmadan söyleyim dedim.allahım sana ve hepimize nasip eder inş evlat sahibi olmayı

​insaAllaaahhhhh

oz_lem sen ne durumdasın bacım? seni çok merak ediyorum.. farklı bi gelişme var mı bugün ? seninle beraber gün sayıyorum valla

iyi gecelerrr hatunlarrrrr... ne oluorrr..kim hamilee busefer yetiştim sanırsaammm halayaaa

bu arada kocem intikamını iyi aldıı.hürremeeeee baktırmıooo bana yabantvye bakıo uyuss uyusss uyusssssss

bugün benim için çok yorucu bi gündü.sizinle konuşmadan uyuyamadığım için eşim pc başında kalmama en fazla on dakika izin verdi.tekrar teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler:))

oz_lem sen ne durumdasın bacım? seni çok merak ediyorum.. farklı bi gelişme var mı bugün ? seninle beraber gün sayıyorum valla

kuzum hiç bi belirti yok adet olcam hissediyorum, sadece göğüslerim ağrıyo başka da bi dırt yok

Anaaaaaaaammm hamişlerden sonra 3. sıradayım

iyi gecelerrr hatunlarrrrr... ne oluorrr..kim hamilee busefer yetiştim sanırsaammm halayaaa

bu arada kocem intikamını iyi aldıı.hürremeeeee baktırmıooo bana yabantvye bakıo uyuss uyusss uyusssssss
hayatimsinav.. hosgelmissen.. smdi ki şanslı talihli alminna

hayatimsinav.. hosgelmissen.. smdi ki şanslı talihli alminna

sağol canım , hoşbuldumm seni böyle pozitif gördüğüm için daha mutlu oldum canım..kafamıza tokadan başka bişeeee takmayalımmmm nasılsın,neler yaptım günün nasıl geçti?

evet canım gördüm listeden bakayım dedim kimmiş günün şanslısı

darısı bizlere inşaAllah

Listeye baktımda Maaşallah BarekAllah ne güzel bir tablooo

yaa ablacımm.. sıraya beni alın smdi.. arada ben atlanılmış gibi olmusum.. ne okunuyo banada verin.. bnde okimm.. :26:
gerçi okuyorum baska süreler ama.. yinede elimden geleni yapim istiyorum..
27 kasım a az kaldı

Ablacım temizliği bitirdin mi?

feryalcim napıyon kız bugun hiç konuşamadık seninle

gamyoncu hoşgeldin canım..

özlem elini çabuk tut bakem bak son 3 kişi ona göreee

pozitiflik iste bazen var, bazen yok .. ortaya kasırık bise yapıyoruz arada
ne yapim, sabahtan öleye ev işi , mtfak isi.. derken arada kk ya baktım.. iki laf yetistirdimm
derkene iki arkadas geldi çay fln derken.. çayı da ömrüm boyunca ilk defa soğuk suyla demlemişim nasıl güzelim dimi
ve aksam esim geldi yemek mtfak topla yine kk .. inanın face öle dursun, bana niye açmıyon hiç göremiz diyolar , haberleri yok
insAallah cnmm.. Allahımm sıradaki talihli ben olayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…