RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kırmızı kart sonrası, işin yoksa çalıs babam çalıss

Alminna bacımmmmmmmmmmmm

Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasibb etsin inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Halaycı başıı haydin halayaaaaaaaaaaaaaa:118::118::118::118:

hayırlı olsun cnm inşallah yarın dahada güzel haberini alırız günün geçmişmiydi p.tesi günü

alminaaaaaaaa hamilesin yaniiiiiiiii dualarım seninle olacak canım, bize yaz ama belli olunca tamam mı

Ozoommmm satıcı fiyatı indirmiyor alıcı nazlaniyor ama olacak ınş.yaa

Ya bu firuze ne zaman defolup gidecek ya su mihrimahta uyuz ya

olsun olsuuuuuunn inşallaaaaaaahhh, unutma çıstak çıstak :118:
mihrimah tam bir tip yaa, hiç oturmadı rolüne çok tiki kalıyo diziye firuzenin de allah bin türlü belasını versin

ay hadi inşallah dualarım seninle canım inşallah hamişsindir

Alminna bacımmmmmmmmmmmm

Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasibb etsin inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Halaycı başıı haydin halayaaaaaaaaaaaaaa:118::118::118::118:

amin inş rabbim nasip eder.çok korkuyorum açıkcası.3 yıldır bebek istiyoruz daha önce tür bebek deneyimimizde var aralıkta tekrar düşünüyorduk ama rabbim bizim yüzümüzü güldürdü.inş devamı gelir.dua okuyan herkesden allah razı olsun.benimde dualarım sizinle inş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız en yakın zamanda

hayırlı olsun cnm inşallah yarın dahada güzel haberini alırız günün geçmişmiydi p.tesi günü

yok günüm daha bugün ama şiddetli bulantılarım oluyordu cumadan beri bide hastanede çalıştığım için itahlil vermek kolay oldu. bi deneyim dedim verdim bu değere göre daha erken ama yarın inş daha da netleşir dayanamadım daha fazla sizinle paylaşmak istedim

Ya şiir okuduya bogasim geliyor ammada merakliymis suleymana nigarin kızı çok güzel maşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…