RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yaa ablacımm.. sıraya beni alın smdi.. arada ben atlanılmış gibi olmusum.. ne okunuyo banada verin.. bnde okimm.. :26:
gerçi okuyorum baska süreler ama.. yinede elimden geleni yapim istiyorum..
27 kasım a az kaldı

canım ayetel kursi okuyoruz kişi başı 313e tamamlamaya uğrasıyoruz.. herkes durumuna göre 20-30- 10- 50 neyse alıyo gün içerisinde özel msjla yada bıurdan haber verıyoz rainbow ablama..öle işte..

baslarkende niyet ettim allah rızası için listedeki sıradaki arkadasıma ayetel kursi okumaya bismillah diye başlarsın

atlanmaz cnm sırayla herkes okunuyor öyleki kendime okumuyorum herkes bitmeden aman ha kimsenin hakkını yemeyeyim diye.İçin rahat olsun. oKunur sanada az kaldı zatenn

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh canımmmmm

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh canımmmmm

Bende tatlım bende geçen ay formalite olarak görüyordum testi ama tek çizgiyi gördüm yine şimdi hiçççç dinlemiyorum kendimi bakalım hayırlısı hakkımızda....

Ablacım temizliği bitirdin mi?

feryalcim napıyon kız bugun hiç konuşamadık seninle

gamyoncu hoşgeldin canım..

özlem elini çabuk tut bakem bak son 3 kişi ona göreee

Kız ben seni nasıl kacirmisim çok şükür iyiyim canım sen bugün tip yemek kahve bişeyler mırıldanıyordun geldimi tip canım

hmmm cok tsk ederim cnm..ya ksra bkmayın ben anlamadıydım, bu 2.soruşum sanırım
ablacım.. sırada kime okunuyor, varsa bende alim 20-30 fln olabilir..
ki banada sıra gelsinn
bnde şanslı talihli olmak için telef oldum kk basında

öncelikle inşaAllah canım sıradaki sen olursunnnnnn Rabbim gönlüne göre versin AMİNNNN

ooo baya bi hareketli geçmiş canımmm... zaten şu mutfak ömrümüzü alıyorrrr yawww..bide mutfak nankör oluyorrr...ne kadar temizlersen temizleeeeee yine batıyor yine batıyorr oyy soğuk suylamı? olsun yine ısıtsaydın

face out kk in oldu artık yawrummm

selam kizlarr doktordan geldim bugun yumurtalarimmm buyumuyormuss onun icin ilaclar verdi canim cok skldi yaaa

amiinnnnnnnnnnnn cnmm amiinnnn... tsk ederimm
evt bgün öle oldu.. mtfak hele ömrümü yidi
valla açıyom face.. iki konusmak istiyo insan bazen.. açık olsalar bile bi Allahın kulu yazmıyo napıyon fln die.. çok nadir..
en azındarn burada gülmek fln iiy geliyo .. yaşasın kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…