- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.341
yaa ablacımm.. sıraya beni alın smdi.. arada ben atlanılmış gibi olmusum.. ne okunuyo banada verin.. bnde okimm.. :26:
gerçi okuyorum baska süreler ama.. yinede elimden geleni yapim istiyorum..
27 kasım a az kaldı
herkese iyi akşamlar.geçen cuma mide bulantılarımın olduğunu yazmıştım.aslında kesinleşmeden söylemek istemiyordum ama günüm gelmeden pazartesi günü kan verdim.30.67 çıktı.doktor bugünde vermemi söyledi verdim ama cihaz arızalandı şansıma yani bugün ikiye katlanması gerekiyor.sonuç yarın çıkacak.çok heyecanlıyım inş hakkımızda hayırlısı olur
herkese iyi akşamlar.geçen cuma mide bulantılarımın olduğunu yazmıştım.aslında kesinleşmeden söylemek istemiyordum ama günüm gelmeden pazartesi günü kan verdim.30.67 çıktı.doktor bugünde vermemi söyledi verdim ama cihaz arızalandı şansıma yani bugün ikiye katlanması gerekiyor.sonuç yarın çıkacak.çok heyecanlıyım inş hakkımızda hayırlısı olur
Ablacım temizliği bitirdin mi?
feryalcim napıyon kız bugun hiç konuşamadık seninle
gamyoncu hoşgeldin canım..
özlem elini çabuk tut bakem bak son 3 kişi ona göreee
aynen öyle bacım ya
geçen ay kendimi o kadar dinledim ki
göğüs,bel-kasık ağrısı,damarlar,akıntı, abartıp kiprik karışması
hatta rüyasını bile gördüm
tamam dedim ben kesin hamileyim
ama ne oldu?
gününden önce kırmızı kartı yedimm...
ben hala listeye görmedim desem çok mu cahil olurum
Ablacım temizliği bitirdin mi?
feryalcim napıyon kız bugun hiç konuşamadık seninle
gamyoncu hoşgeldin canım..
özlem elini çabuk tut bakem bak son 3 kişi ona göreee
atlanmaz cnm sırayla herkes okunuyor öyleki kendime okumuyorum herkes bitmeden aman ha kimsenin hakkını yemeyeyim diye.İçin rahat olsun. oKunur sanada az kaldı zatenn
canım ayetel kursi okuyoruz kişi başı 313e tamamlamaya uğrasıyoruz.. herkes durumuna göre 20-30- 10- 50 neyse alıyo gün içerisinde özel msjla yada bıurdan haber verıyoz rainbow ablama..öle işte..
baslarkende niyet ettim allah rızası için listedeki sıradaki arkadasıma ayetel kursi okumaya bismillah diye başlarsın
pozitiflik iste bazen var, bazen yok .. ortaya kasırık bise yapıyoruz arada
ne yapim, sabahtan öleye ev işi , mtfak isi.. derken arada kk ya baktım.. iki laf yetistirdimm
derkene iki arkadas geldi çay fln derken.. çayı da ömrüm boyunca ilk defa soğuk suyla demlemişim nasıl güzelim dimi
ve aksam esim geldi yemek mtfak topla yine kk .. inanın face öle dursun, bana niye açmıyon hiç göremiz diyolar , haberleri yok
insAallah cnmm.. Allahımm sıradaki talihli ben olayımm
Ozoo pargali napti yarildim gülmekten terbiye ediyorum falan manyak bu ya
Kızlar 5 üstü değer hamilesin demek oluyor.Henüz regli gününde değer böyle olur.Darısı başınıza dostlarrrrrrrrrrr
Bende tatlım bende geçen ay formalite olarak görüyordum testi ama tek çizgiyi gördüm yine şimdi hiçççç dinlemiyorum kendimi bakalım hayırlısı hakkımızda....
öncelikle inşaAllah canım sıradaki sen olursunnnnnnRabbim gönlüne göre versin AMİNNNN
ooo baya bi hareketli geçmiş canımmm... zaten şu mutfak ömrümüzü alıyorrrr yawww..bide mutfak nankör oluyorrr...ne kadar temizlersen temizleeeeee yine batıyor yine batıyorroyy soğuk suylamı? olsun yine ısıtsaydın
face out kk in oldu artık yawrummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?