RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rainbow ablam.. sırada kime okunuyosa, 20-30 banda verebilirsinn..
sonrada bana gelir insaAllah

Arkadaşlar şu andan itibaren dua sırasına yazılım yapmıyoruz kalan arkadaşlarımızı okuyup yeni dualara geçeceğiz ondada siste farklı olacak.Ben yoksamda lütfen gelen arkadaşlara söyleyin bu akşam listeyide düzenleyeceğim...

atlanmaz cnm sırayla herkes okunuyor öyleki kendime okumuyorum herkes bitmeden aman ha kimsenin hakkını yemeyeyim diye.İçin rahat olsun. oKunur sanada az kaldı zatenn
evet ablacım gercekten çok fedakarsın kaç kere baktım sıra sana gelmişken hep topikteki diğer arkdaslarımızı öne aldın,kendi dua hakkını belki bana bile verdin yani.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah ablacım..
hoşbulduk canım merhaba
nasılsın canım? neler yapıosun bakem
Bende tatlım bende geçen ay formalite olarak görüyordum testi ama tek çizgiyi gördüm yine şimdi hiçççç dinlemiyorum kendimi bakalım hayırlısı hakkımızda....
moralini bozma bakayımmmm şiiişşttt... demekki hayırlısı değilmiş canım..öyle düşün Rabbimin kararlaştırdığıu birgün vardır mutlaka...hayırlısını dile bitanem.. inşallah benden önce hamile kalırsın canım benimmm
Kız ben seni nasıl kacirmisim çok şükür iyiyim canım sen bugün tip yemek kahve bişeyler mırıldanıyordun geldimi tip canım

evettt o mızırdanan bendimmm tüp ve kahve eşliğinde allaha şükür geldi kocemden 5dk sonraaa sabah içicem ama kahvemi ,,sabah içmenin tadı ayrı oluyor nedense.. gece uykumu kaçırcak die korkuyorum aslında :26:
dün saydıydım 6 kişi kaldıydı.. bugun kaç kişi bilmiom ama saymadım daha :26:
hayatımsınav

deme leenn öyle panik oluyom

azz bi gidiyim de hamile kalıyim sıra bana gelmiş
daha ben sana jawsın müziğini çalacaktımda vazgeçtimmm
ooo bereketli olsun bakam,,hayırlı işler
Ozoo pargali napti yarildim gülmekten terbiye ediyorum falan manyak bu ya

leyyyynnnnn ben izleyemiyorum dieeee bana nispeeeettt yapmayınnnn.....nispet yapmayınnn bakiyiyimmmmm üüüü ağlarımmm bak ,ahaada ağladım

evet tatlım yaaaa şimdi akıllandım ve sakin sakin çalışıp batımı bekliyorum kendimi dinlemekten vazgeçtimmmm bacımmm

en iyisi bacım kendimizi değil birbirimizi dinleyelim:13:
aynısın bende yapıyorum
hatta kendime diyet günlüğü açtım kafam başka şeyle meşgul olsun diye

kız delüüüüüüü bat'a kalmış 2 gün çalışmamı olur şaka yaptım sadece hemen de inandın muhteşem yüzyılı izlemeyenler çatlasıııınnnn

yok bacım o günlüktü o sancılar ertesi gün geçti bitti yeni ay yeni hesaplar başladıııı

en iyisi bacım kendimizi değil birbirimizi dinleyelim:13:
aynısın bende yapıyorum
hatta kendime diyet günlüğü açtım kafam başka şeyle meşgul olsun diye

bende diyet yapmak istiyorum ama her sabah başlayıp her akşam bırakıyorum yaaaa

ne yapam bugün tanıştım ama sanki aylardır konuşuyor muşuz gibi karşılandım teşekkür ediyorum

Katiliyorum abla sen düzenle kalanları boluselim yeni sistemi çok merak ediyorum yardım lazımsa biliyosun abla burdayım

ablacimmm siradaki kisiye 20 adet okudum allah kabul etsin...hamis arkadaslara hayirlisi ile kucaklarina almalarini nasip olsun...

Katiliyorum abla sen düzenle kalanları boluselim yeni sistemi çok merak ediyorum yardım lazımsa biliyosun abla burdayım

Canım herkes kendi duasını kendi okutacak.Duasını okutmak isteyen bana ismini yazdıracak sıraya alacağız
ama dua sahibi duasını kendi takip edecek.Böylece topikte olmayan arkadaşın duası okunmamış olacak.Okuduk hepsine helali hoş olsun Rabbim kabul etsin inşAllah.Ama bu sfere sistem bu şekilde olacak yaptıkca sistem oturur sanırım ..

Feryalim yardımcım sana hep ihtiyacım olur bitanem iyiki varsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…