- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.361
Yanlış olmuş tatlımmmmm darısı başımızaaaa olacaktıııı
gamyoncu cnm batıı söyle listeye alayımm.
Rainbow ablam.. sırada kime okunuyosa, 20-30 banda verebilirsinn..
sonrada bana gelir insaAllah
bence de en iyisi takmamak
herşeyin hayırlısı olsun
evet ablacım gercekten çok fedakarsın kaç kere baktım sıra sana gelmişken hep topikteki diğer arkdaslarımızı öne aldın,kendi dua hakkını belki bana bile verdin yani..atlanmaz cnm sırayla herkes okunuyor öyleki kendime okumuyorum herkes bitmeden aman ha kimsenin hakkını yemeyeyim diye.İçin rahat olsun. oKunur sanada az kaldı zatenn
nasılsın canım? neler yapıosun bakemhoşbulduk canım merhaba
moralini bozma bakayımmmm şiiişşttt... demekki hayırlısı değilmiş canım..öyle düşün Rabbimin kararlaştırdığıu birgün vardır mutlaka...hayırlısını dile bitanem.. inşallah benden önce hamile kalırsın canım benimmmBende tatlım bende geçen ay formalite olarak görüyordum testi ama tek çizgiyi gördüm yine şimdi hiçççç dinlemiyorum kendimi bakalım hayırlısı hakkımızda....
Kız ben seni nasıl kacirmisim çok şükür iyiyim canım sen bugün tip yemek kahve bişeyler mırıldanıyordun geldimi tip canım
dün saydıydım 6 kişi kaldıydı.. bugun kaç kişi bilmiom ama saymadım daha :26:hmmm cok tsk ederim cnm..ya ksra bkmayın ben anlamadıydım, bu 2.soruşum sanırım
ablacım.. sırada kime okunuyor, varsa bende alim 20-30 fln olabilir..
ki banada sıra gelsinn
bnde şanslı talihli olmak için telef oldum kk basında
hayatımsınav
deme leenn öyle panik oluyom
azz bi gidiyim de hamile kalıyim sıra bana gelmiş
Ozoo pargali napti yarildim gülmekten terbiye ediyorum falan manyak bu ya
evet tatlım yaaaa şimdi akıllandım ve sakin sakin çalışıp batımı bekliyorum kendimi dinlemekten vazgeçtimmmm bacımmm
liste birinci sayfada cnm hangi arkadaşa kaç tane okumak istediğini söyle lütfennn
evet ablacım gercekten çok fedakarsın kaç kere baktım sıra sana gelmişken hep topikteki diğer arkdaslarımızı öne aldın,kendi dua hakkını belki bana bile verdin yani..Rabbim gönlüne göre versin inşallah ablacım..
nasılsın canım? neler yapıosun bakem
moralini bozma bakayımmmm şiiişşttt... demekki hayırlısı değilmiş canım..öyle düşün Rabbimin kararlaştırdığıu birgün vardır mutlaka...hayırlısını dile bitanem.. inşallah benden önce hamile kalırsın canım benimmm
evettt o mızırdanan bendimmm tüp ve kahve eşliğindeallaha şükür geldi kocemden 5dk sonraaa sabah içicem ama kahvemi ,,sabah içmenin tadı ayrı oluyor nedense.. gece uykumu kaçırcak die korkuyorum aslında :26:
dün saydıydım 6 kişi kaldıydı.. bugun kaç kişi bilmiom ama saymadım daha :26:
daha ben sana jawsın müziğini çalacaktımda vazgeçtimmm
ooo bereketli olsun bakam,,hayırlı işler
leyyyynnnnn ben izleyemiyorum dieeee bana nispeeeettt yapmayınnnn.....nispet yapmayınnn bakiyiyimmmmm üüüü ağlarımmm bak ,ahaada ağladım
en iyisi bacım kendimizi değil birbirimizi dinleyelim:13:
aynısın bende yapıyorum
hatta kendime diyet günlüğü açtım kafam başka şeyle meşgul olsun diye
Arkadaşlar şu andan itibaren dua sırasına yazılım yapmıyoruz kalan arkadaşlarımızı okuyup yeni dualara geçeceğiz ondada siste farklı olacak.Ben yoksamda lütfen gelen arkadaşlara söyleyin bu akşam listeyide düzenleyeceğim...
yok bacım o günlüktü o sancılar ertesi gün geçti bitti yeni ay yeni hesaplar başladıııı
bende diyet yapmak istiyorum ama her sabah başlayıp her akşam bırakıyorum yaaaa
Katiliyorum abla sen düzenle kalanları boluselim yeni sistemi çok merak ediyorum yardım lazımsa biliyosun abla burdayım
Ayetel Kürsi okunacaklar Listesi
Umut81
kardelen03
gamyoncu
deli musakka
RainbowColors
Osaka
Mehlik
Ayetel Kürsi okunacaklar Listesi
Umut81
kardelen03
gamyoncu
deli musakka
RainbowColors
Osaka
Mehlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?