RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bn şimdi duasını okunanlara okudum ya tekrar mı alıyoruz allttakı lıste için ben gecmısı okudum ama yınede anlayamadım ya Rainbowcolors

ya kızzlar
bu listedekiler için dua paylaşımı mı yapıyoruz
yani kaçtane alırsak öyle mi
kendimizde dahilmi :44:
ben hiçbirşey anladım

canım kendi kendine okuyamıyorsun.. bi başkası için 313 tamamlamak gerekiyor ayetel kurside sayılı yani..

ben çok alıyorum cunku çalışmıyorum,,evde kucuk çocuğum yok bana ayak bağı olabilecek yaşlı filanda bakmıyorum..gelenim gidenimde pek olmuyor o yuzden rahatım..

çalışan arkadaslar kendi durumlarına göre alıyorlar 20 -30 neyse...

kucuk cocugu olanlara da çalısanlar gibi hak verıyorum ,sonucta çocuklar etkileniyor bende sahsen boyle bişey olsun istemezdim..içimizde asker ve polis eşleri var yada muhit olarak bu tur duaları hoş karşılamayanlar oluyor..yani kendi durumunu öncelik gözonune alacaksın ondan sonra ne kadar okumak istediğini belirteceksin canım

Rainbow .. ablacım.. tilsim için 48 demistim ama smdi baktım listeye sayı düsmüs.. 28 kalmıs... ben okurumm simdi..
ben çıkıyorum .. hadi Alllah rahatlık versin... yarın grsmek üzere...
daha namız kılıp sürelerimi okuycam.. 28tane okuycam.. anca yatarım...
bide erken kalkıyorum.. içtimaya
hadin öpüldünüz elma sekerlerimm

ablacım smdi gördüm listede yaşım yok.. yaş : 33 :

Son düzenleme:

canım açıklaman çok teşekkür ediyorum
peki okumak istediğimiz kişileri ben mi belirleyeceğim

hadi iyi geceler kuzumm

Canım isim verirmisin lütfen.Hepsini liste yapacağım çünkü

ayy ben bile tam anlamamışım baksana :)

ilk olarak kimse kusura bakmasın

Rainbow ablacım sana yarın için 100 alıyorum
kardelene 50 alıyorum
umut81 de 50 alıyorum ve perşembe hakkımı dolduruyorum
yaağğğ tenekesi seni
rüzgar feryala döndüüü şekerimmm şansına küüüüssss buda senin içinnn
Kız Allah napmasn seni emi ..... abi he

dur kız fazla heycan kalbe zarar anacım
bacımda olur ymgende olur..amcamda olur...feryal ne derse o heyyttt

Son düzenleyen: Moderatör:
feryal hanııııımm feryal hanııııııımm bi de yardımcısın, bak dua karmaşası yüzünden kadının tansiyonu düştü, az bi el at

ablacım yaptın temizliği yordun kendini, bi de hastaydın bak ne oldu, dikkat et kendine yat uzan dinlen

iyi geceler canımm..Allah ettiğin duaları kabul etsin inşaAllah..öpüyorumm
canım açıklaman çok teşekkür ediyorum
peki okumak istediğimiz kişileri ben mi belirleyeceğim
aynen canım sen seciyorsun
Feryalcim canım bir ricam olacak.Kim kime keç kez okudu cnm liste yapabilirmisin telefondan girmiyorsan eğer biraz tansiyonum düştü gülüm yaa(

aaa nedenki ablam gecmıs olsun yaaa ( tuz ye diyecem sana :26::26: bugun çok yoruldun tabeee aklıma geldi ba şimdiiii dinlenme vaktin gelmişşşş seninnn..hade bakem iyi geceler ablacım yarına görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…