- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- 98
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.401
arkadaşlar ben 4 kişiye 50şer alıyorum yine yarına (perşembe)okurum..
cuma günü içinde kalan arkadaslara 50şer alabilirim duruma göre 66şarda alabilirim kişi başına
Hep birlikte karar vereceğiz cnm ama bu sefer isteyene okunacak.Sürekli burda olup duasını takip edene :)))
Oyyyy tatlım benimmm Allahım kabul etsin inşAllahh
Canım benim hiç önemli değil hepsini okur bitiririz biz:))
waajjyyttt sınıf başkan yardımcımız bilem varmışferyalnur dur kızzz gözüne girmeye çalışmalıyım..ne istersen yaparım abii
olur şekerim ama bana link mink bişey atman lazım ki geleyimmm
waajjyyttt sınıf başkan yardımcımız bilem varmışferyalnur dur kızzz gözüne girmeye çalışmalıyım..ne istersen yaparım abii
Ay heyecan yaptım şimddiiiiii
ya kızzlar
bu listedekiler için dua paylaşımı mı yapıyoruz
yani kaçtane alırsak öyle mi
kendimizde dahilmi :44:
ben hiçbirşey anladım
olur şekerim ama bana link mink bişey atman lazım ki geleyimmm
canım kendi kendine okuyamıyorsun.. bi başkası için 313 tamamlamak gerekiyor ayetel kurside sayılı yani..
ben çok alıyorum cunku çalışmıyorum,,evde kucuk çocuğum yok bana ayak bağı olabilecek yaşlı filanda bakmıyorum..gelenim gidenimde pek olmuyor o yuzden rahatım..
çalışan arkadaslar kendi durumlarına göre alıyorlar 20 -30 neyse...
kucuk cocugu olanlara da çalısanlar gibi hak verıyorum ,sonucta çocuklar etkileniyor bende sahsen boyle bişey olsun istemezdim..içimizde asker ve polis eşleri var yada muhit olarak bu tur duaları hoş karşılamayanlar oluyor..yani kendi durumunu öncelik gözonune alacaksın ondan sonra ne kadar okumak istediğini belirteceksin canım
Rainbow .. ablacım.. tilsim için 48 demistim ama smdi baktım listeye sayı düsmüs.. 28 kalmıs... ben okurumm simdi..
ben çıkıyorum .. hadi Alllah rahatlık versin... yarın grsmek üzere...
daha namız kılıp sürelerimi okuycam.. 28tane okuycam.. anca yatarım...
bide erken kalkıyorum..içtimaya
hadin öpüldünüz elma sekerlerimm
bn şimdi duasını okunanlara okudum ya tekrar mı alıyoruz allttakı lıste için ben gecmısı okudum ama yınede anlayamadım ya Rainbowcolors
Canım isim verirmisin lütfen.Hepsini liste yapacağım çünkü
rüzgar feryala döndüüü şekerimmmyaağğğ tenekesi seni
bacımda olur ymgende olur..amcamda olur...feryal ne derse o heyytttKız Allah napmasn seni emi ..... abi he
dur kız fazla heycan kalbe zarar anacım
iyi geceler canımm..Allah ettiğin duaları kabul etsin inşaAllah..öpüyorummRainbow .. ablacım.. tilsim için 48 demistim ama smdi baktım listeye sayı düsmüs.. 28 kalmıs... ben okurumm simdi..
ben çıkıyorum .. hadi Alllah rahatlık versin... yarın grsmek üzere...
daha namız kılıp sürelerimi okuycam.. 28tane okuycam.. anca yatarım...
bide erken kalkıyorum..içtimaya
hadin öpüldünüz elma sekerlerimm
ablacım smdi gördüm listede yaşım yok.. yaş : 33 :
aynen canım sen seciyorsuncanım açıklaman çok teşekkür ediyorum
peki okumak istediğimiz kişileri ben mi belirleyeceğim
Feryalcim canım bir ricam olacak.Kim kime keç kez okudu cnm liste yapabilirmisin telefondan girmiyorsan eğer biraz tansiyonum düştü gülüm yaa(
Feryalcim canım bir ricam olacak.Kim kime keç kez okudu cnm liste yapabilirmisin telefondan girmiyorsan eğer biraz tansiyonum düştü gülüm yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?