- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.441
Rainbow ablama 30tane de ben okuyayım:)
corek otunun nasil oldugunu bilmyiorum tatlimmm ilaclarin isimleri yarin yazarim ablacim sana 60 tane okudum ben allah kabul etsin...benim yumurtaliklarin buyumedigini soyledi bugun adetim biteli 6 gun oluyor
Ayetel Kürsi okunacaklar Listesi
Umut81
kardelen03
gamyoncu
deli musakka
RainbowColors
Osaka
Mehlik
canlarım 15 30 da rahim filmi çektireceğim duanız ihtiyacım olacak du edın bana
sabah erkenden kalktım bunun için okulda weli toplantısı war gec gelırım bn gelene kadar bitmiş olur dieee we gercekten bitermişş :26: :26::26::26:
Rainbowcolors sana okuyamasaydımmm gercekten üzülürdüm kalan 25 de beeeeennnnnnn aldımmmmmmmmm hatta okudum sayılır
inşAllah emek weren arkadaslarımızın her gün burada yorumlar yazan arkadaslarımızın bebeişleriii göbüşlerine gelirrrr bızde o guzel mutluluğa burdan şahit oluruzzzzz
herkeseee en güzel perşembelerrrrrrrrrrrrrrr
Dün 15.30 dan beri hiç azalmadan başım ağrıdı hakikaten bana mısın demedi. Yeni yeni hafifliyor
kızlarr herkese günaydınnn
dün akşam çok kaynatmışsınız işte fırsatım olursa arada okurum şuan okuyamayacağım.yoksa beni işten kovacaklar yakında
günaydın kızlarrr.. ben ben :2: çok hastayım 2 gundur bi de işe gidiorum kdv bıldırılcek :2: raınbow ablacım sana okduumm 10 taneyı de not et... yenı hamıslerımızı tebrık edıorumm.. kızlar ıyıleseyım dıe ne bulursam yıorum.. corbaya dondum..:2:
günaydın kızlarrr.. ben ben :2: çok hastayım 2 gundur bi de işe gidiorum kdv bıldırılcek :2: raınbow ablacım sana okduumm 10 taneyı de not et... yenı hamıslerımızı tebrık edıorumm.. kızlar ıyıleseyım dıe ne bulursam yıorum.. corbaya dondum..:2:
Evet canım yaa iğrenç bir durum ve geçmek bilmiyor ille yatıracak bakalım haftasonu dinleneceğim inşallahhh
Allahımın izniyle hiç acı çekmeden çıkar gelirsin inşallah canımcım haber ver ama muhakkakkkkkk
İşini bitirince bakarsın tatlımmmm bende senin gibiyim inşallah hafifleyecek işlerde rahatlayacağım diye umut ediyorum 3yıldır
Gunaydin kizlarr hayırlı gunler.
Dua ile ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışacağım
Lütfen 1.sayfaya bakınız listenin altında isimler var nekadar duasi kaldığı yazıyor
Misal pera kedisine 10 gamyoncu ya 10 umuta 10 diye yazin 313 tamamlamaya calisicaz
Artık listeye yeni isim ayan için yazamicaz bu arkadaşlar bitince yeni dua sistemine geçeceğiz
Lütfen katilim artıralım
Sevgi ve saygılarımla arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?