- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.421
iyi gecelerr canımmmm...Kısçeler benden bu gecelik bu kadar malum yarın iş varrrr
İyi geceler tatlı rüyalarrrrrr
Hepinizi öptmmmm
hem yağcısın hem de yaban tv izliyosunmuhteşem yüzyıl da bitti çatla sen
feryal hanııııımm feryal hanııııııımm bi de yardımcısın, bak dua karmaşası yüzünden kadının tansiyonu düştü, az bi el at
ablacım yaptın temizliği yordun kendini, bi de hastaydın bak ne oldu, dikkat et kendine yat uzan dinlen
Feryalcim canım bir ricam olacak.Kim kime keç kez okudu cnm liste yapabilirmisin telefondan girmiyorsan eğer biraz tansiyonum düştü gülüm yaa(
kııızzzzzzz yardımcı feryaaaaalablama 50 tane okuyacam yaz listeye
hayatim sinav bitanem özelmesajına istinade sııradaki 4 arkadaşa 50 yazmıştım hiç değişmeyelimmm.banada sonra okursun olurmu.Yoksa hesaplar iyice karışacak :)))
Aman dikkat canım meyve suyu takviyesi yap taze sıkılmış o benim direncimi artırdı biraz yoksa bugünde gelemezdim işe
ağır bir virüs dolaşıyor etrafta şimdi sürüyle ilaç içiyorum ama bana mısın demedi bi de ilaçlar burun akıntımı durdurdu baş ağrısı geldi onun yerinee:2::2:
bende çıkıyorum kızlarrrr....
ancak bu sefer geçmişi okumadan günün ilk anlarıda daldım...
geçmiştekilerden seaside gözüme ilişti tahlil sonuçları iyidir umarım..
bide osakacım nescafe bana tesir etmio bana daha sert bişeylere ancak etki ediootürk kahvesi yada filtre kahve gibi
hımm başkaaa kalımda kalanlar bu kadardı sanırım :26:
Allah hepinize rahatlık versinnnn canlarınnn...
çıkayım artık uykum gelmiş iicene..yarın dualarımı okur ablama yadaaaa en gözdeeeee baskan yardımcısı olan *** FERYAL'e *** iletirim özelden
olmazsa başkan yardımcısı aday adayı olan özleme iletirim
nasilsinizzzz kizlarrr size yardimci oluyum siradaki arkadasa okumaya basliyacam simdi allah kabul etsin habibtelerim
hayatim sinav bitanem özelmesajına istinade sııradaki 4 arkadaşa 50 yazmıştım hiç değişmeyelimmm.banada sonra okursun olurmu.Yoksa hesaplar iyice karışacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?