RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kısçeler benden bu gecelik bu kadar malum yarın iş varrrr
İyi geceler tatlı rüyalarrrrrr
Hepinizi öptmmmm
iyi gecelerr canımmmm...
hem yağcısın hem de yaban tv izliyosun muhteşem yüzyıl da bitti çatla sen

kısss yabanı kocem izlioooo bana izlettirmedi... çocuklar gibi mızmızlandı yanımda.. ben bunu seyretmek istemiom dedi mız..mızmmızzz... kucuk öçocuklar gibi.. reklam gırdıydı o ara mutfaga meyva almaya gittiydim..hain pusu kurmus banaaaaaaa ..kapti kumandayiii..vermedi bana

suuss susss bana diene bak arka sayfalarda gözüme ilişmedimi sandınn hıı? feryala meydan okunu görmedin mi sandın hiii rainbow ablama ne diller döktün gördüm yazdım bi kağıda kanıt diye yanımda taşıom

hayatim sinav bitanem özelmesajına istinade sııradaki 4 arkadaşa 50 yazmıştım hiç değişmeyelimmm.banada sonra okursun olurmu.Yoksa hesaplar iyice karışacak :)))

Ben duami okuyordum taammi sabah erkenden halletcem kusum

Canlarim bende uyuyorum iyi geceler bol bol dua alın ben sabah ayarlarim seviyorum sizi abla sende yat artik ozomm öptüm çok hayatimsinav dogru ata oynadın tebrikler...

kızlaaaaaaaarrr kaçayım ben de yarın çok yoğun derslerim oooooooooooooffff

iyi geceler çok çok öptüm hepinizi

ablaaaa dikkat et kendine lütfen iyice yoruldun

YEHAAAAAAAAAANNN özledim seni artık gel sohbet edelim lütfeeeeeeeeeeeeennn

Dün 15.30 dan beri hiç azalmadan başım ağrıdı hakikaten bana mısın demedi. Yeni yeni hafifliyor

bende çıkıyorum kızlarrrr....

ancak bu sefer geçmişi okumadan günün ilk anlarıda daldım...

geçmiştekilerden seaside gözüme ilişti tahlil sonuçları iyidir umarım..

bide osakacım nescafe bana tesir etmio bana daha sert bişeylere ancak etki edioo türk kahvesi yada filtre kahve gibi

hımm başkaaa kalımda kalanlar bu kadardı sanırım :26:

Allah hepinize rahatlık versinnnn canlarınnn...

çıkayım artık uykum gelmiş iicene..yarın dualarımı okur ablama yadaaaa en gözdeeeee baskan yardımcısı olan *** FERYAL'e *** iletirim özelden

olmazsa başkan yardımcısı aday adayı olan özleme iletirim

Feryalciğim bitanem hallettim benn sen yarın yorulma bitanem telefonla olacak işler değil bunlar..

Özlemciğim mesaj yazamadım sana tüm mesajlara toptan cevabım iyiki varsın

tilsim7288

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
hayatimsinav:50
missyaman:20
canımoğlum:15
oz_lem:40
nese77:20
asbelove:50
zerbas:20
ebal16:20
yehan:20
alppın:20
umut81:28

Toplam:313

Canlarım onlar benim hepinizi seviyorummmm

Bugün çok yoruldum dinleneyim bende.

nasilsinizzzz kizlarrr size yardimci oluyum siradaki arkadasa okumaya basliyacam simdi allah kabul etsin habibtelerim

corek otunun nasil oldugunu bilmyiorum tatlimmm ilaclarin isimleri yarin yazarim ablacim sana 60 tane okudum ben allah kabul etsin...benim yumurtaliklarin buyumedigini soyledi bugun adetim biteli 6 gun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…