RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım geçmiş olsun çok o kdvlerin gözü kör olsun ömrümüz biter onlar bitmez bacimm

Günaydın tatlım çok geçmiş olsunnnn bende ilaç almama rağmen iyileşemedim bir türlü Allahım acil şifa versinnn

geçmiş olsun canım inş. biran önce iyileşirsinn

saol kızlar.. asbelove ben sogan sarımsak sirkeli su bunlardan yııp ıcıorum walla kokustum adama ama Allah razı olsun ye ye dıo bı de bunlardan rahmım ıncelırse dıe yanına bal tarcın corek otu yıorum vucut hastalıkla ugrasırken nasıl yumurta zamanında gelıscek die.. işe git eve gel ev işleri iş işleri bi de hastalık, ben bu aydan şimdiden umutsuzlanmaya basladım .. :2:

evet kızlar şimdi anladım
ve şu şekilde yazıyorum
pera kedisi:10
savaş5482:10
umut:20
kardelen:10
deli musakka:10
rainbowcolors:10
osaka:10
mehlik:10
Allah kabul etsin dualarımızı ben bu şeilde okuycam

tatlım bu kadar mı olur bende aynıyım yaaa bakalım gelince çıkacağım inşallah ama gelirse sıpacık

vben daha çalışmalara başlayamadım bile hastalıktann kafamı kaldırıpppp

Bazen diyorum geçici bitsin kurumlar bitsin kdv bitsin derken yaslaniyoruz ve bugün bir yaşını daha devirdim

nice senelere tatlımmmmmmmmmmmmmm huzurla sağlıkla bebişle inşallahhhhhhhhh

kızlar gunaydın gece vardiyası maşallah iyi çalışmış sayfaları okuyamadım 8 arkadaşa okunuyor heralde hepsine 30 ar tane yazabilirsiniz rainbowcum seninkiler dun okunmuş ama ben sana 30 tane okudum cnm yine de allah kabul etsin herzaman kısmetin dolsun taşsın cnm şimdi biraz sayfaları karıştırım bakim guzel haberler varmı

Bazen diyorum geçici bitsin kurumlar bitsin kdv bitsin derken yaslaniyoruz ve bugün bir yaşını daha devirdim

canım benım doğum gunun sana dilediğin tüm güzel seylerin nasip olacağı bi yıl getırsınn.. walla kuzum ben şu memurluk işine iice kafayı koydum.. boyle zor oluo .. sen olmazsan senın ısını yapcak biri oluo orda 28485 kişi olduundan bi dairede biz 3-5 kişi o kadar kişinin işini yapıoruz yane..

doğum gunun kutlu olsun FERYALLLLL iyiki doğdun yeni yaşın inşşş bebişini hediye etsin cnm sana çok öptummmm

vben daha çalışmalara başlayamadım bile hastalıktann kafamı kaldırıpppp

nice senelere tatlımmmmmmmmmmmmmm huzurla sağlıkla bebişle inşallahhhhhhhhh

walla bacım bende baslayamadım.. ya uyuorum ya da adam benı opmeye calısırken hapsuruorum baslamadan bitio 2 gundur..

evet de bacım ist.a yerleşemiyorum çok zor başka şehire de kocişi bırakıp nasıl gideceğim diye düşünüyorum zaten kociş izin verir mi oda meçhul bu şartlarda nasıl olacak bu iş

Merhabalar kızlar ...

Birsüredir takip ediyorum yazdıklarınızı ama aranıza katılıyım diyemiyorum... Sadece gündüzleri iş yerindeyken girebiliyorum.. Birde haftaya laporoskopi ameliyatım var pek konuşmalara dahil olamayacağım ve bi süre burda olamayacağım için unutulurum nede olsa die listeye isim yazdıramıyorum :)) Ama bi selam veriyim istedim..

Ameliyattan çok endişeliyim... çokta korkuyorum aslında.. dualarınızı esirgemezseniz sevinirim..sağlıcakla kalın allah bebişlerinizi versin size hayırlısıyla inşallah...

geçmiş olsun tatlım ya dikkat etsekte hava değişimlerinde kaçınılmaz son inşşş hemen iyileşirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…