- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.461
günaydın kızlarrr.. ben ben :2: çok hastayım 2 gundur bi de işe gidiorum kdv bıldırılcek :2: raınbow ablacım sana okduumm 10 taneyı de not et... yenı hamıslerımızı tebrık edıorumm.. kızlar ıyıleseyım dıe ne bulursam yıorum.. corbaya dondum..:2:
Günaydın tatlım çok geçmiş olsunnnn bende ilaç almama rağmen iyileşemedim bir türlü Allahım acil şifa versinnn
geçmiş olsun canım inş. biran önce iyileşirsinn
Canım geçmiş olsun çok o kdvlerin gözü kör olsun ömrümüz biter onlar bitmez bacimm
bitmiolar be bacım bı de bu ay kasım yanı.. hastalık vergi kdv ayı 3 ü bi arada .. saolasın canım benım..
Bazen diyorum geçici bitsin kurumlar bitsin kdv bitsin derken yaslaniyoruz ve bugün bir yaşını daha devirdim
bitmiyor inadına artıyor.çokta memnun değilim aslında işimden ama 2 yıldır hep bebek gelecek nasılsa yakında iş değişritmeyeyim psikolojisiyle devam ettim(işte toplam 4 yılım olmak üzere bu firmada)bu eşşoğlunun sıpasının geleceğide yok.baksana bu aydan sonra bir 6 ay daha en az planlar atabilir
evet kızlar şimdi anladım
ve şu şekilde yazıyorum
pera kedisi:10
savaş5482:10
umut:20
kardelen:10
deli musakka:10
rainbowcolors:10
osaka:10
mehlik:10
Allah kabul etsin dualarımızı ben bu şeilde okuycam
Bazen diyorum geçici bitsin kurumlar bitsin kdv bitsin derken yaslaniyoruz ve bugün bir yaşını daha devirdim
saol kızlar.. asbelove ben sogan sarımsak sirkeli su bunlardan yııp ıcıorum walla kokustum adama ama Allah razı olsun ye ye dıobı de bunlardan rahmım ıncelırse dıe yanına bal tarcın corek otu yıorum vucut hastalıkla ugrasırken nasıl yumurta zamanında gelıscek die.. işe git eve gel ev işleri iş işleri bi de hastalık, ben bu aydan şimdiden umutsuzlanmaya basladım .. :2:
doğum günün mü bugün?
nice mutlu yıllara inş. yeni yaşın hayırlı bir bebiş getirir sana
Evet canım ınş.çok teşekkür ederim ınş.seneye Rabbimin hediyesi yanımda olur hayırlısiyla hepimize inşallah
vben daha çalışmalara başlayamadım bile hastalıktann kafamı kaldırıpppp
nice senelere tatlımmmmmmmmmmmmmm huzurla sağlıkla bebişle inşallahhhhhhhhh
canım benım doğum gunun sana dilediğin tüm güzel seylerin nasip olacağı bi yıl getırsınn.. walla kuzum ben şu memurluk işine iice kafayı koydum.. boyle zor oluo .. sen olmazsan senın ısını yapcak biri oluo orda 28485 kişi olduundan bi dairede biz 3-5 kişi o kadar kişinin işini yapıoruz yane..
geçmiş olsun tatlım ya dikkat etsekte hava değişimlerinde kaçınılmaz son inşşş hemen iyileşirsin tatlımcanım benım doğum gunun sana dilediğin tüm güzel seylerin nasip olacağı bi yıl getırsınn.. walla kuzum ben şu memurluk işine iice kafayı koydum.. boyle zor oluo .. sen olmazsan senın ısını yapcak biri oluo orda 28485 kişi olduundan bi dairede biz 3-5 kişi o kadar kişinin işini yapıoruz yane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?