- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.621
ayy cok uzucu cnm yaa nasıl bı ıhmalkarlık bu cok acı gercekten allah ınsallah bıdaha yasatmasın zaten cins bu doktorlar valla umurlarında deılkı hıc bısey veballerıde onların boynuna ama........
selam kizlar nasilsinizzzz feryalnurrrr dogum gunun kutlu olsun bitanem nice senelere...ins en kisa zamanda bebegine kavusursunnnn:123:
feryallll cnm tşk ederim iyi niyetin için ev hanımı olunca iş yapamadan duramıyorsun cnm yaaa ama tabiki dinlene dinlene yapıyorum cnm
Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle arkadaşlarıma diye niyet etsem olur mu
kusura bakmayın yanlışlık olmasın diye bu kadar çok soruyorum
Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle arkadaşlarıma diye niyet etsem olur mu
kusura bakmayın yanlışlık olmasın diye bu kadar çok soruyorum
saol canım benim hepimiz inş.
evet canım yüklenmeden yap en iyisi yavaş yavaş :)
canım duamız bu
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
bu topik hamile dolu.var birşey burda.beni de ekler misiniz?
bat 19 aralık.
hoş geldin bende yeniyim ama hamile değilim bat30 kasım
bat 19 aralık.
bat 19 aralık.
canım batını yazdır lütfen.İnşAllah sanada şans getirir
hoşgeldin inşallah sana da şans gösterir
gamyoncu ne güzel hadislerbunlar Allah razı olsun ilk sayfaya yapıştırdımm..
ben işimi bitirdim mutfağımı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım çamaşır attım makineye yeni aldığım şarjlı mini süpürgemle şöyle bi dolandım yatağımı topladım üstümü değştirdim bakkala gittim kola cips sakız çubuk kraker aldım aşkı memnu başlıycak onu bekliyorum pc kucağımda takipteyim
ayyy ne hamaratım ya kahretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?