RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayy cok uzucu cnm yaa nasıl bı ıhmalkarlık bu cok acı gercekten allah ınsallah bıdaha yasatmasın zaten cins bu doktorlar valla umurlarında deılkı hıc bısey veballerıde onların boynuna ama........

amin canım amin
onları Allah'a havale ediyoruz artık

Masaallah Barekallah yeni hamileleri tebrik ediyorum Allahim saglikli hamilelik ve saglikli dogum ve saglikli evlatlar nasip etsin sizlere Insaallah

cok sevindiiiim.

Ise gitmeden bi bakayim neler yapmis kizlar diye girdim ilk sayfada gördügüm iste bunlara sevindim

selam kizlar nasilsinizzzz feryalnurrrr dogum gunun kutlu olsun bitanem nice senelere...ins en kisa zamanda bebegine kavusursunnnn:123:

saol canım benim hepimiz inş.
feryallll cnm tşk ederim iyi niyetin için ev hanımı olunca iş yapamadan duramıyorsun cnm yaaa ama tabiki dinlene dinlene yapıyorum cnm

evet canım yüklenmeden yap en iyisi yavaş yavaş :)

Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle arkadaşlarıma diye niyet etsem olur mu
kusura bakmayın yanlışlık olmasın diye bu kadar çok soruyorum

canım duamız bu

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

çok teşekkür ederim feryalcim

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

Her ne kadar dua eden kişi dua edilen kişi değilse de başkası için yapılan dua hem hakkında dua edilen kişiye hem de dua eden kişiye de menfaat temin eder.
Bir mü'minin diğer mü'min kardeşi için yaptığı hayırlı dua hem ona hem de kendisine fayda verir.

ben işimi bitirdim mutfağımı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım çamaşır attım makineye yeni aldığım şarjlı mini süpürgemle şöyle bi dolandım yatağımı topladım üstümü değştirdim bakkala gittim kola cips sakız çubuk kraker aldım aşkı memnu başlıycak onu bekliyorum pc kucağımda takipteyim
ayyy ne hamaratım ya kahretsin

cola ve cips çok sakıncalı bana göre, yasaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…