- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.601
pıhtılaşma ve rahimde perde vardı şimdi hamle değilim adetim olsun bitince başlıyoruz çalışmalarageçmiş olsun diyeyim canım niye düşüyormuş bebişlerin, sen şimdi hamile misin
önemli değil cnm avatardaki gibi bi kız istiyorum inş allahım verirbu arada ben çok özür diliyorum
bilmiyordum avatarınızı görünce tekrardan özür dülerim sizi üzdüysem
bir şey olduğu yok ben adet sebiyle ona dua okuyamamıştım da onun için dedim, herhese okuyoruz ya sırayla
Rainbow ablacım hsgledinn nasılsın
bak seni pembe yazılar içinde karsıyıom, kızın mı olacak ne
Allahım neyden ne yorumlar çıkartıyom, iyice geldiler bana
ama yeter ki öle olsun dimi çok çalısıyoz Allahımın izniyle
mrb cnm nasılsın akşam tansiyon sorunu yaşamışsın tabi dun yordun kendini vucut alarm verdi geçmiş olsun inşş cnm dikkat et kendine cnmoyyyyy çok teşekkür ederim tatlım inşAllahhhhhh
yaptır cnm mutlakaakızz ne kolası ben günde 2,5 litre içiyordum ama olmadı
bence senin sırrın daha daha başka
çok sağol canım ilgilendiğin için en kısa zamanda yaptırıcam
amin cnm rabbım kımseye yasatmasın....Çok geçmiş olsun canım. Allah inş. en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip eder.
evt cnm suanda hıc cocugum yokDUR BENDE YAPAYIM AYNISINI GELECEK AY BAKALIM.şurda 1 hafta kaldı canım:)
beklemdeyim.ilk bebeğinmi?
canımm çok geçmiş olsun
ölü doğumu benim yengem yaptı hemde iki kere
hemde ikiside 9 aylıkken
yengem mahvolmuştu
ama büyük yüce Rabbim şimdi yine nasip etti 5 aylık hamile yine
bende aynen öyle
allahım inşallah bu topic uğurlu gelir banada ne güsel hamileler dizilmiş sırayla gün geçtik çe de artıyor süpperrr yaaawww çok sewiniyorum ...
evet tatlım kişilerin kullandıkları isimleri söyleyip niyet ediyoruz zaten hepimizin niyeti birkızlar duaları okurken niyet ediyor muyuz?
rainbow ve feryalcimm umut 81,gamyoncu,osaka ya 10 tane aksama kadar okurum sanırım halim oldukca işten fırsat buldukca.. :2:
yaptır cnm mutlakaa
amin cnm rabbım kımseye yasatmasın....
evt cnm suanda hıc cocugum yok
aaa cnm onunkıde cok zor yaaa pekı neden kaybetmıs yanı arastırıldımı cok buyuk bebeklerı doguma yakın kaybetmıs tedavı uygulandımı :26:
evet tatlım kişilerin kullandıkları isimleri söyleyip niyet ediyoruz zaten hepimizin niyeti bir
birincisi tam günüymüş hastaneye gitmiş doktor geri göndermiş senin daha günün var diye
hemde özel hastane yani sonra gidiyorlar ki çocuk ölmüş
ikincisinde de havasız kalmış
şimdi sürekli doktor kontrolünde
sanırım bir iki hafta erken alıcaklar bu seferkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?