RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

geçmiş olsun diyeyim canım niye düşüyormuş bebişlerin, sen şimdi hamile misin
pıhtılaşma ve rahimde perde vardı şimdi hamle değilim adetim olsun bitince başlıyoruz çalışmalara
bu arada ben çok özür diliyorum
bilmiyordum avatarınızı görünce tekrardan özür dülerim sizi üzdüysem
önemli değil cnm avatardaki gibi bi kız istiyorum inş allahım verir
çıkmamlazım şimdi evleri toplıycam öpüyorum herkesi

RainbowColors

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:5
asbelove:75
feryalnur:33
oz_lem:50
ALPPIN:60
lex:30
leylam123:30
missyaman:25
rimel84:10
gamyoncu:10
nese77:30

Toplam:388

Okuyan okumaya niyetlenen yetişemeyen okumayıp bize destek olan kısacası tüm güzel yürekleree çokkkk ama çok teşekkür ederim.Rabbim güzel kalbinize göre versin dualarımızı kabul etsin inşAllah.sizi seviyorummmmmm

Hamile haberi war mı kızlar??ben dün alminna yı görmemiştim yeni haber mi yoksa yanılıyor muyum? Bu arada dua edilmiş bende katılmak isterim kime edildi? Gerçi her an dua ediyorum hepimize namazlarımda da eksik etmiyorum dualarımı sizlerden de )))

allahım inşallah bu topic uğurlu gelir banada ne güsel hamileler dizilmiş sırayla gün geçtik çe de artıyor süpperrr yaaawww çok sewiniyorum ...

rainbow ve feryalcimm umut 81,gamyoncu,osaka ya 10 tane aksama kadar okurum sanırım halim oldukca işten fırsat buldukca.. :2:

kızz ne kolası ben günde 2,5 litre içiyordum ama olmadı
bence senin sırrın daha daha başka

çok sağol canım ilgilendiğin için en kısa zamanda yaptırıcam
yaptır cnm mutlakaa
Çok geçmiş olsun canım. Allah inş. en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip eder.
amin cnm rabbım kımseye yasatmasın....
DUR BENDE YAPAYIM AYNISINI GELECEK AY BAKALIM.şurda 1 hafta kaldı canım:)
beklemdeyim.ilk bebeğinmi?
evt cnm suanda hıc cocugum yok

aaa cnm onunkıde cok zor yaaa pekı neden kaybetmıs yanı arastırıldımı cok buyuk bebeklerı doguma yakın kaybetmıs tedavı uygulandımı :26:

selam kizlar nasilsinizzzz feryalnurrrr dogum gunun kutlu olsun bitanem nice senelere...ins en kisa zamanda bebegine kavusursunnnn:123:

ya benim ayakda uyuşmalar da var..biraz da üsüme..kuruluk hisse.. biraz atess..bazen batma.. hadı hayırlısı bakalım :26:
çok çalıstım anacım,. gelsin bebisler,.

feryallll cnm tşk ederim iyi niyetin için ev hanımı olunca iş yapamadan duramıyorsun cnm yaaa ama tabiki dinlene dinlene yapıyorum cnm

birincisi tam günüymüş hastaneye gitmiş doktor geri göndermiş senin daha günün var diye
hemde özel hastane yani sonra gidiyorlar ki çocuk ölmüş
ikincisinde de havasız kalmış
şimdi sürekli doktor kontrolünde
sanırım bir iki hafta erken alıcaklar bu seferkini

evet tatlım kişilerin kullandıkları isimleri söyleyip niyet ediyoruz zaten hepimizin niyeti bir

Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle arkadaşlarıma diye niyet etsem olur mu
kusura bakmayın yanlışlık olmasın diye bu kadar çok soruyorum

ayy cok uzucu cnm yaa nasıl bı ıhmalkarlık bu cok acı gercekten allah ınsallah bıdaha yasatmasın zaten cins bu doktorlar valla umurlarında deılkı hıc bısey veballerıde onların boynuna ama........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…