RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızz ne kolası ben günde 2,5 litre içiyordum ama olmadı
bence senin sırrın daha daha başka

çok sağol canım ilgilendiğin için en kısa zamanda yaptırıcam

Çok geçmiş olsun canım. Allah inş. en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip eder.

Umut81

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:10
asbelove:50
Feryalnur:20
hayatimsinav:50
nese77:30
gamyoncu:20
osaka:50
kiraztepe:50
Toplam:33

feryalciğim.. bu toplamlarda bi eksiklik im var. bana mı öle geliyo, :26:

DUR BENDE YAPAYIM AYNISINI GELECEK AY BAKALIM.şurda 1 hafta kaldı canım:)
beklemdeyim.ilk bebeğinmi?

canımcım kelime hatası oldu toplam kalan olacak 313 e tamamlıcaz ya senin toplam 280 şuan 33 kaldı demek istedim :)

düşünüyorumda bişey bulamıyorum valla aman hamile kalmak değil dourmak marifet cnm valla 4 kere ilk denemede hamile kaldık 4.ayı göremedim daha

canımcım kelime hatası oldu toplam kalan olacak 313 e tamamlıcaz ya senin toplam 280 şuan 33 kaldı demek istedim :)

hmm tmm.. dedim ben mi yanlıs anladım acaba o yüzden sordumm.. dedim sayıların toplamı 33 olursa vay halimize..
okuyun kıs cabuk.. ben kendime okuyamıyomuşum

DUR BENDE YAPAYIM AYNISINI GELECEK AY BAKALIM.şurda 1 hafta kaldı canım:)
beklemdeyim.ilk bebeğinmi?

canımm çok geçmiş olsun
ölü doğumu benim yengem yaptı hemde iki kere
hemde ikiside 9 aylıkken
yengem mahvolmuştu
ama büyük yüce Rabbim şimdi yine nasip etti 5 aylık hamile yine

bende aynen öyle

Feryalcim canım arkadaşım yardımcım iyiki doğdun iyiki varsın.Yeni yaşın sana önce sağlık huzur ve yukardaki resimdeki gibi hem sağlıklı hemde tatlı bir bebek getirsinn.....:118::118:

Rainbow ablacım hsgledinn nasılsın
bak seni pembe yazılar içinde karsıyıom, kızın mı olacak ne

Allahım neyden ne yorumlar çıkartıyom, iyice geldiler bana
ama yeter ki öle olsun dimi çok çalısıyoz Allahımın izniyle

düşünüyorumda bişey bulamıyorum valla aman hamile kalmak değil dourmak marifet cnm valla 4 kere ilk denemede hamile kaldık 4.ayı göremedim daha

bu arada ben çok özür diliyorum
bilmiyordum avatarınızı görünce tekrardan özür dülerim sizi üzdüysem

hakkında hayırlısı olsun umarım allah tez zamanda hayırlı evlat verir.bende 2 düşüğüm var tecrübe kazandım

perakedisi

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
missyaman:20
canımoğlum:15
oz_lem:40
nese77:50
zerbas:20
gamyoncu:10
feryalnur:18

Toplam:313

savas5482

Alminna:40
missyaman:20
canımoğlum:15
oz_lem:40
zerbas:20
gamyoncu:10
Feryalnur:18

Toplam:313

Feryalcim canım arkadaşım yardımcım iyiki doğdun iyiki varsın.Yeni yaşın sana önce sağlık huzur ve yukardaki resimdeki gibi hem sağlıklı hemde tatlı bir bebek getirsinn.....:118::118:

çoookkk teşekkür ederim canım ablam benim ya o bebişi gördüm şimdi bir fena oldum analık damarım bu sene tavan yapacak belli oldu :)) hep beraber yeni yaşlarımızı birlikte kutlarız inşallah

çook tatlı bebiş ya bide 'anneysen tıkla' yazan bir reklam var ya ordaki mavi gözlü bebişi de her görüşümde yanağını ısırasım geliyor çook şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…