- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.581
kız gercek zennetcek nsanlar umutlancak tabi balığın faydasıda vardır ama eşim sigara içmiyo ayıptır söylemesi 35 milyon spermi çıktı benmde adet bitimi 3 yumurtam vardı yumurtlama gününde ne oluyo bilemiyorum sağlıklı besleniyoruz sık sık kola içiyoruz bak bizim sırrımız kola olabilir bunu ciddi söylüyorum öğlen bakkala gidiyimde alıyım 1lt akşama kadar içiyim kociş görmesin
allah bıdaha yasatmasın cnm kurtajdan daha zoru ölü dogum yapmak varrrsuni sancılarla benımde ılkı 2 yada 3 aylıktı kalbı durdu arastrmadık kurtaj olmustum sonrakı hamılelıgımde 6 aylıkken kalbı durdu yıne bebegımın ondan sonra arastırma yapıldı kan pıhtılasması cıktı cok az ama yınede ıgne kullanmam gerekıyormus genelde kayıpların nedenıde bu kan pıhtılasması cıkıyor devlet hastanlerınde yada ozelde yapıorlar trombofili testı genetık testlerı sende git devlet hastanesıne bedava yaptır özelde bıraz pahalı ama doktora 2 tane kaybım var de yoksa yapmazlarr :26:
allah bıdaha yasatmasın cnm kurtajdan daha zoru ölü dogum yapmak varrrsuni sancılarla benımde ılkı 2 yada 3 aylıktı kalbı durdu arastrmadık kurtaj olmustum sonrakı hamılelıgımde 6 aylıkken kalbı durdu yıne bebegımın ondan sonra arastırma yapıldı kan pıhtılasması cıktı cok az ama yınede ıgne kullanmam gerekıyormus genelde kayıpların nedenıde bu kan pıhtılasması cıkıyor devlet hastanlerınde yada ozelde yapıorlar trombofili testı genetık testlerı sende git devlet hastanesıne bedava yaptır özelde bıraz pahalı ama doktora 2 tane kaybım var de yoksa yapmazlarr :26:
Umut81Umut81
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:10
asbelove:50
Feryalnur:20
hayatimsinav:50
nese77:30
gamyoncu:20
osaka:50
kiraztepe:50
Toplam:33
Kardelen03
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
feryalnur:20
gamyoncu:10
Toplam:43
gamyoncu
Toplam:103
deli musakka
Toplam:93
Osaka
leylam123:30
Toplam:113
Mehlik
Alminna:5
leylam123:30
Toplam:58
cnm bak bu ay bal tarcın corek otu yedım az yedım ama bırde ılıskıden once sert kahve yaptım kocişe kocişde badem fındık bal yedi bırde erkek olsun dıye soguk dus aldırdım ayakalrı havaya dıktım
ali ağaoğlunun dişisi
Umut81
gamyoncu:20
Toplam:33
feryalciğim.. bu toplamlarda bi eksiklik im var. bana mı öle geliyo, :26:
düşünüyorumda bişey bulamıyorum valla aman hamile kalmak değil dourmak marifet cnm valla 4 kere ilk denemede hamile kaldık 4.ayı göremedim dahakızz ne kolası ben günde 2,5 litre içiyordum ama olmadı
bence senin sırrın daha daha başka
çok sağol canım ilgilendiğin için en kısa zamanda yaptırıcam
canımcım kelime hatası oldu toplam kalan olacak 313 e tamamlıcaz ya senin toplam 280 şuan 33 kaldı demek istedim :)
cnm bak bu ay bal tarcın corek otu yedım az yedım ama bırde ılıskıden once sert kahve yaptım kocişe kocişde badem fındık bal yedi bırde erkek olsun dıye soguk dus aldırdım ayakalrı havaya dıktım
ali ağaoğlunun dişisi
cnm evladım yok hepsi cennette yaşayan bebeğim ağustosta doğacak inş
çok özür diliyorum bilmiyordum ben
bişey diyimmi ben yumurtlama gününü bu siteye eldiğimde duydum adet bitiminde hamile kalınır zannediyodum
kızz ne kolası ben günde 2,5 litre içiyordum ama olmadı
bence senin sırrın daha daha başka
çok sağol canım ilgilendiğin için en kısa zamanda yaptırıcam
düşünüyorumda bişey bulamıyorum valla aman hamile kalmak değil dourmak marifet cnm valla 4 kere ilk denemede hamile kaldık 4.ayı göremedim daha
düşünüyorumda bişey bulamıyorum valla aman hamile kalmak değil dourmak marifet cnm valla 4 kere ilk denemede hamile kaldık 4.ayı göremedim daha
Canım bende kansızlık vardı, keçiboynu pekmezi yiyorum her gün. Kansızlığa iyi geliyor. Arada eşime de yediriyorum :)
Ben de ilk kez bu ay denediğim için pek tecrübeli değilim:) 2,5 yıllık evliyim. Çocuk düşünmemiştim 2 sene, sonra rahatsızlığım çıktığı için 5-6 ay erteledik. İlk kez bu ay bakalım ne olcekk :))
ekopril ne ya vitamin fln mı ben 4 düşük yaptım bana bundan vermediler pıhtılaşman varmı senin:26:
yapıcam olacak inş
Feryalcim canım arkadaşım yardımcımiyiki doğdun iyiki varsın.Yeni yaşın sana önce sağlık huzur ve yukardaki resimdeki gibi hem sağlıklı hemde tatlı bir bebek getirsinn.....:118::118:
Feryalcim canım arkadaşım yardımcımiyiki doğdun iyiki varsın.Yeni yaşın sana önce sağlık huzur ve yukardaki resimdeki gibi hem sağlıklı hemde tatlı bir bebek getirsinn.....:118::118:
canım bırde sormayı unuttum senın dusuk nedenın arastırılmadımı :26::26: bende mesela dusukde olsa kan pıhtısı cıktı ekopril ne ıcın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?