RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Umut81

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:10
asbelove:50
Feryalnur:20
hayatimsinav:50
gamyoncu:20
nese77:30
kiraztepe:50
rimel84:10
osaka:50
RainbowColors:23

Toplam:313

Kardelen03

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:10
feryalnur:20
hayatimsinav:50
gamyoncu:10
Osaka:50
RainbowColors:43

bal çörek otunu nasıl yapıyorsun canımm

burdan okudum bende.12 yemek kaşığı balla, 8 tatlı kaşığı tarçın ve 30 gr öğütülmüş çörekotunu karıştırıyormuşsun.adetin 2. gününden itibaren sabah akşam birer yemek kaşığı yiyormuşsun.on gün boyunca.yumurtaları geliştirmeye yardımcıymış.

aman canım nazarımız değmesin

cola ve cips çok sakıncalı bana göre, yasaklıyorum

ve kankama katılıyorum
diyette olduğum için yemiyorum
sende yeme lütfenn

Mehlik

Alminna:5
Feryalnur:20
leylam123:30
gamyoncu:10
osaka:50
RainbowColors:58

teşekkürler tatlım

çok saolun canlar Allah razı olsun hepinizden.. insaAllah Rabbim kabul eyler.. de bende size hayırlı haber verebilirim haftaya :)

hoşbuldum.sende hoşgeldin o zaman.
bende bu ay denemelere başladım.bu sitede öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

aaa benimde 30 kasım bat.inşallah bu ay güzel haberler alırız umarım bende aranızda yeniyim:)
bacılar benimde 30 kasım haberleşelim lütfen bakalım bu sefer boş geçmek yok o bebek bu göbüşe gelecek okada :

cola ve cips çok sakıncalı bana göre, yasaklıyorum
ölürümde koladan vazgecmem
hangi dua ayetel kursii bende okumak isterim
aman canım nazarımız değmesin

ve kankama katılıyorum
diyette olduğum için yemiyorum
sende yeme lütfenn
bana
kola içmeyen arkadaşlar hayattan zevk almıyosunuz diyorum asla vazgecemem öldürsünler kola içme demesinler bildiğin bağımlıyım ben

Kızlar ben geldim.uzun zamandır topiğe uğrayamıyodum.bugün öyle bir bakıyım dedim bir de ne göreyim.hamişlerimiz çoğalmış.nasıl sevindim anlatamam....Topiğimizin sahibi rainbow ablamızı da tebrik ediyorum.az çabalamadı o da:))inşallah rabbim bize de o duyguyu nasip eder.Tüm hamişleri tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…