- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.641
hoşbuldum.inşallah.ilk deneme daha.ateş ölçüyorum.burdan balçörekotu olayını okudum onu deniyorum.çalışmalarıda yapınca bakalım ne olucak. :26:
bal çörek otunu nasıl yapıyorsun canımm
ben işimi bitirdim mutfağımı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım çamaşır attım makineye yeni aldığım şarjlı mini süpürgemle şöyle bi dolandım yatağımı topladım üstümü değştirdim bakkala gittim kola cips sakız çubuk kraker aldım aşkı memnu başlıycak onu bekliyorum pc kucağımda takipteyim
ayyy ne hamaratım ya kahretsin
cola ve cips çok sakıncalı bana göre, yasaklıyorum
burdan okudum bende.12 yemek kaşığı balla, 8 tatlı kaşığı tarçın ve 30 gr öğütülmüş çörekotunu karıştırıyormuşsun.adetin 2. gününden itibaren sabah akşam birer yemek kaşığı yiyormuşsun.on gün boyunca.yumurtaları geliştirmeye yardımcıymış.
Umut81
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:10
asbelove:50
Feryalnur:20
hayatimsinav:50
gamyoncu:20
nese77:30
kiraztepe:50
rimel84:10
osaka:50
RainbowColors:23
Toplam:313
hoşbuldum.sende hoşgeldin o zaman.
bende bu ay denemelere başladım.bu sitede öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
inşallah canım bende seni takip edicem.ben bu ay çalışmalrı sıkı tutamadım.soğuklardan kıçım donuyor malesef.sen ne yaptın extra banada söyle bende uygulayayım.dr bana ekopril hapı verdi 2 düşük yaptığım için.
bacılar benimde 30 kasım haberleşelim lütfen bakalım bu sefer boş geçmek yok o bebek bu göbüşe gelecek okadaaaa benimde 30 kasım bat.inşallah bu ay güzel haberler alırız umarım bende aranızda yeniyim:)
çok saolun canlar Allah razı olsun hepinizden.. insaAllah Rabbim kabul eyler.. de bende size hayırlı haber verebilirim haftaya :)
bacılar benimde 30 kasım haberleşelim lütfen bakalım bu sefer boş geçmek yok o bebek bu göbüşe gelecek okada:
yazdım cnm.
ölürümde koladan vazgecmemcola ve cips çok sakıncalı bana göre, yasaklıyorum
hangi dua ayetel kursii bende okumak isterimUmut81
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:10
asbelove:50
Feryalnur:20
hayatimsinav:50
gamyoncu:20
nese77:30
kiraztepe:50
rimel84:10
osaka:50
RainbowColors:23
Toplam:313
aman canım nazarımız değmesin
ve kankama katılıyorum
diyette olduğum için yemiyorum
sende yeme lütfenn
duanda bitti Rabbim kabul etsin inş.
ölürümde koladan vazgecmem
hangi dua ayetel kursii bende okumak isterim
bana
kola içmeyen arkadaşlar hayattan zevk almıyosunuz diyorum asla vazgecemem öldürsünler kola içme demesinler bildiğin bağımlıyım ben
Allah razı olsun canım benim içinde mi dua ettiniz çok sevindim inş hamiş oluruzbenimde adetim bitsin bende okurum sıradakiler için herkese okumaya çalışırım bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?