RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

asbelove cnm nasılsın napıyorsun ya cnm ovı testını yuklıycm ama nasıl yuklenıo bılıyormusun

tam senin kadar bağımlıyım günlük 2 2,5ltre içerim ama kocam kızıyo bu ara kaçak içiyorum kilo sorunumda yok ama bi ara bırakınca 3 kg vermiştim
sorun değil cnm ben okurum daha okudukça haber veririm sana
6. çocuk naaptınn yaaww daha bir taneye sahip olamadım ki yani 6. Ay demek istedim)))
öyle deme benm 5. deneme olacak inş

size bişey anlatıyım bugün yazdık ya balık meselesini ayene dedimki yapma duyan gercek zannetcek diye korktuğum başıma geldi tesadüfen bi yere baktım kız yazmış bak dinleyin balık bol roka soğan yiyceksin ilişkiye girceksin diye
ayy gülmekten ölcem ya ne hale geldi millet bebek sevdasından allahım bi an önce versinde duyduğu herşeyi denemesin yazan yazık üzüldüm ama acaypde güldüm

Osaka

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:10
asbelove:50
feryalnur:20
leylam123:30
gamyoncu:10
nese77:30
kiraztepe:50
rimel84:10
umut81:73
RainbowColors:30

Toplam:313

koptum bende şimdi yaaa

gumus sırada sen varsın canım ve kndine okuyamıyorsun cnm.

Arkadaşlar ha gayret son kişi gumusss...

Listeye yeni eklenen arkadaşlar yeni okunacak duada öncelik alabileceklerdir..

aşklarımmm benim Rabbim Razı olsun sizdende benimde tamamlanmış ..... sizleri seviyorummmm bu arada kalan yazılan varsaa hergün okurum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…