- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.761
Ben deldimmmmm
Ay mahvoldum bugün zaten nefes alamıyorummmm çok yoruldum yaaa
Yine cozmuşsunuz hızınıza yetişene aşolsun kızlarrrr
hoşgeldin canımm
asbelove cnm nasılsın napıyorsun ya cnm ovı testını yuklıycm ama nasıl yuklenıo bılıyormusun
tatlım ben de yeniyim bilmiyorum ama şu yukarıda kullanıcı kontro panelini kurcalasana bii belki ordandır
tam senin kadar bağımlıyım günlük 2 2,5ltre içerim ama kocam kızıyo bu ara kaçak içiyorum kilo sorunumda yok ama bi ara bırakınca 3 kg vermiştimcanım ben günde 2.5 litre içiyordum
benim kadar bağımlı değildin heralde
bende hiç tiksinmedim ama bir baktım kilolar aldı başını gidiyor
inan sadece alışkanlık 4 5 gün içme sonra aramıyorsun bile
ben şu anda hiç aramıyorum
sorun değil cnm ben okurum daha okudukça haber veririm sanagümüş19 canım.Bir hatayı düzeltmek istiyorum eski listelere baktım sen listenin çok altlarındaydın ve henüz sana sıra gelmeden yani okunmadan silmişiz.Ama hatamı düzeltiyorum ve an itibariyle seni dua okunan listeye ekliyorum.
Hakkını helal et cnm..
öyle deme benm 5. deneme olacak inş6. çocuk naaptınn yaaww daha bir taneye sahip olamadım ki yani 6. Ay demek istedim)))
size bişey anlatıyım bugün yazdık ya balık meselesini ayene dedimki yapma duyan gercek zannetcek diye korktuğum başıma gelditesadüfen bi yere baktım kız yazmış bak dinleyin balık bol roka soğan yiyceksin ilişkiye girceksin diye
ayy gülmekten ölcem ya ne hale geldi millet bebek sevdasından allahım bi an önce versinde duyduğu herşeyi denemesin yazan yazık üzüldüm ama acaypde güldüm
konuya cevap ver diyosun aşağıda eklenti ekle var ordan ekleniyo biraz zor ama dene istersen hiç o testten görmedim merak ettimbaktım cnm ama bulamadım yok öyle bişi
ragindacım bugün nasılsınız bitanem.Çok öpüyorum sizi Allaha emanet olun
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
canım buraya gel gözattan resmi bul yükle yüklemedende işlem ayarları var orada tıkla ortayı seç..yükle ve altta çıkan kodlardan forum için olanını buraya yapıştır cnm
gülüyümmü ağlıyımmı bilemedim vallakoptum bende şimdi yaaa
Osaka
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:10
asbelove:50
feryalnur:20
leylam123:30
gamyoncu:10
nese77:30
kiraztepe:50
rimel84:10
umut81:73
RainbowColors:30
Toplam:313
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?