RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

korkma canım Allah'a sığın
inşallah sağlıklıdır bebişin
iyi haberler alırsın inşallah dualarımız seninle

5 aylık evli olup eşiyle tam birleşme yaşayamamış bi sorunlu olarak bu ay hem bunu başarıp hem de hamiş kalma niyetli biri olarak aranıza ben de hoşgeldim :):):)

Biliyorum öyle kolay değil pat diye hamile kalmak ama, napayım çok istiyorum. Bebişim için bu cinsel sorunu da yeneceğim inşallah !

yehan cnm hosgeldın umarım bebgın saglıklıdr dularımzz senınlee.cnm ekldgm fotoyu gördnmu yorum yapablrmsn

slm kzılar ancak gelebildim.. geçmişi okucam birazdan ,bakalım neler kaynattınız ben yokkeneee

dün almış olduğun ödevlerimi bugün yerine getirdim

gumus için yarına 100 alıyorum

az önce net yok bulunamadı dedi anammm korktum vallahi.. sonra wın bozuntusunu saga sola kaydırdım çektii neysekiiiii

geriye kalan 133 gibi bi rakam kaldı galiba.. ( osakada 50 aldıydı)

Kızlar şu ovulasyon testi hakkında bana bilgi verebilir misiniz işe yarar mı? Nasıl anlıyoruz yaklaştığını bu testte bilen warsa nolur cevaplasn çok sevinirim. Bu ayda olmazsa onu deneyeyim bari bi de.. Zaten ne duysam atlıyorum bi ümitle napiiim bi tospaam olsun istiyorum bende)))

korkma canım Allah'a sığın
inşallah sağlıklıdır bebişin
iyi haberler alırsın inşallah dualarımız seninle

çok tşk ederim canım. Bol bol süt içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama tek sıkıntım sigara. günde 3-4 tane içiyordum ama tamamen bırakmak istiyorum. şuan kendimle mücadele ediyorum içmemek için. Hamile kalıp anında bırakanlara şaşırıyorum. pat diye nasıl oluyor ki ? tek bundan yana korkuyorum gamyoncu, başka bir sıkıntı olucağını sanmam..

vajınusmus diyolar galiba dimi zor olsa gerek hem kadına hem kocaya ama yenip hamile kalan cok insan var atlatırsın inş kocan sen uyurken bi denesin benm koca evlendiğimiz ilk zamanlar gece saldırıyodu hep savunmasız oluyorum ya atılıyo hemen

selam aleeyy aleeeeeeyy

napıyonuz yavrucanlar çok yoruldummmm

FERYALİİİİİİİİİİİİMMM İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ VARSIIIIIIIIIIINNN

YEHAN'ım bebkiyo mu görceeeeeeeenn, selam söyle bizden de

EBAL'ciğim malesef gelen giden yok, göğüs ağrım dışında karın şişliğim var...bu ay fos bence hiç umudum yok

azzz geçmişe bakayım

allahııııımmmm.
ne kötü bi gündü bu yarabbim.
allahtan sonu iyi bitti.nasılsınız kızlar ? hadi bana hamiş haberi verin yaşadığım şoku atlatıyım.

yehan cnm hosgeldın umarım bebgın saglıklıdr dularımzz senınlee.cnm ekldgm fotoyu gördnmu yorum yapablrmsn

Hoşbulduk canım sağol. canım fotoyu gördüm ama ben hiç ovu testi kullanmadım. bu ay hamiş kalmazsam alacaktım bende ama gerek kalmadı. yalnız tek bildiğim silik çıkınca yumurtlama yakın diyolar. bence yarın ve daha sonraki gün iyice netleşmiş olur 2.çizgi. korkarım cumartesi gecesi felan çalışma yapmalısın ama sen salıdan bahsediyordun yanılmıyorsam. Dikkat et ayaklarını sıcak tut..

Çok zor bişey gerçekten Allah kimseye vermesin İnşallah yeneceğim ben de. Sizler de dua edin bana nolur gerçekten çok sıkıntılıyım

bebikoyu görcem kuzum, özlem teyzenin selamı var sana dicem. ALLAH'tan bir sıkıntı olmazsa inşallah... Korkuyorum kızz..

hoşgeldin tatlımmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…