- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.801
gebelik testinin aynısı yumurtluyosun bak kaçırma ozaman
inş bu ayki gebelik testin böyle olur
Bu arada doktor kontrolümüz pazartesi günü, saat 15.15'te.. Merak edenler için haber vereyim dedim. İlk kontrol olduğu için çok heyecanlıyım korkuyorum da. İnşallah bebeğim sağlıklıdır, herhangi bir tehlikesi yoktur. Dua edin bana..
asbelove cnm nasılsın napıyorsun ya cnm ovı testını yuklıycm ama nasıl yuklenıo bılıyormusun
kusuruma bakma canım yaa yeni gördüm msjını
sorun degıl cnm yukledım fotyu bı bakarmısın sence kac gun ıcınde ymurtlama olur
korkma canım Allah'a sığın
inşallah sağlıklıdır bebişin
iyi haberler alırsın inşallah dualarımız seninle
vajınusmus diyolar galiba dimi zor olsa gerek hem kadına hem kocaya ama yenip hamile kalan cok insan var atlatırsın inş kocan sen uyurken bi denesin benm koca evlendiğimiz ilk zamanlar gece saldırıyodu hep savunmasız oluyorum ya atılıyo hemen5 aylık evli olup eşiyle tam birleşme yaşayamamış bi sorunlu olarak bu ay hem bunu başarıp hem de hamiş kalma niyetli biri olarak aranıza ben de hoşgeldim :):):)
Biliyorum öyle kolay değil pat diye hamile kalmak ama, napayım çok istiyorum. Bebişim için bu cinsel sorunu da yeneceğim inşallah !
yehan cnm hosgeldın umarım bebgın saglıklıdr dularımzz senınlee.cnm ekldgm fotoyu gördnmu yorum yapablrmsn
vajınusmus diyolar galiba dimi zor olsa gerek hem kadına hem kocaya ama yenip hamile kalan cok insan var atlatırsın inş kocan sen uyurken bi denesin benm koca evlendiğimiz ilk zamanlar gece saldırıyodu hep savunmasız oluyorum ya atılıyo hemen
selam aleeyy aleeeeeeyy
napıyonuz yavrucanlarçok yoruldummmm
FERYALİİİİİİİİİİİİMMM İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ VARSIIIIIIIIIIINNN
YEHAN'ım bebkiyo mu görceeeeeeeenn, selam söyle bizden de
EBAL'ciğim malesef gelen giden yok, göğüs ağrım dışında karın şişliğim var...bu ay fos bence hiç umudum yok
azzz geçmişe bakayım
allahııııımmmm.
ne kötü bi gündü bu yarabbim.
allahtan sonu iyi bitti.nasılsınız kızlar ? hadi bana hamiş haberi verin yaşadığım şoku atlatıyım.
selam aleeyy aleeeeeeyy
napıyonuz yavrucanlarçok yoruldummmm
FERYALİİİİİİİİİİİİMMM İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ VARSIIIIIIIIIIINNN
YEHAN'ım bebkiyo mu görceeeeeeeenn, selam söyle bizden de
EBAL'ciğim malesef gelen giden yok, göğüs ağrım dışında karın şişliğim var...bu ay fos bence hiç umudum yok
azzz geçmişe bakayım
allahııııımmmm.
ne kötü bi gündü bu yarabbim.
allahtan sonu iyi bitti.nasılsınız kızlar ? hadi bana hamiş haberi verin yaşadığım şoku atlatıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?