RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Arkadaşlar eşim aradı misafirim gelecekmiş bu akşam yarında işlerim var dışarda akşama kadar yokum.Feryalciğim sırada 1 tane arkadaşımız var yarın inşAllah yeni duaya geçeceğiz.Ne okunsun kaç tane okunsun herkes fikrini yazsın.Yarın akşam gelince başlayalım olur mu.Bu akşam uğrarım yine inşAllah.Ama şimdi işlerim var

gumus sırada sen varsın canım ve kndine okuyamıyorsun cnm.

Arkadaşlar ha gayret son kişi gumusss...

Listeye yeni eklenen arkadaşlar yeni okunacak duada öncelik alabileceklerdir..
balıkla ilgili yazdığımı okudunmu sen çok komiğime gtti
aşklarımmm benim Rabbim Razı olsun sizdende benimde tamamlanmış ..... sizleri seviyorummmm bu arada kalan yazılan varsaa hergün okurum bende
sırada ben varım cnm tamda bebişe başlıycağım ay allahım inş dualarınızı kabul eder sağlıklı hayırlı bi evlat verir bana ve bütün isteyenlere

kolay gelsin ablacımm

amin inşallah canımm

tamamma ben hemen başlıyorum okumaya gümüşümüzede :)

ablacım gümüş arkadaşa 25 tane alayım ben
sağolun canlarım
Valla gümüşcüm gülsemmi ağlasammı bilemedim insan denize düşünce yılana sarılıyor hakatende..Rabbim çok aratmadan nasib etsin inşAllahhhhhhhhhh
allah haline acır inş ya nasılda çevirmiş ama işi balık roka soğan diyo bide ya

cevap yazdım görebildinmi acaba
konuya cevap ver diyip aşağıya doğru iniyosun eklenti ekleden ekliyosun fotoyu merak ettim yumurtlama testi görmedim hiç yüklede bakıyım bi

neyse olmuss :):) kızlar yorum beklıyorum ovı testı kullananlar .. ragında sen kullanmamıstın degılmı

Selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geeeeeeeeeeeeeeelddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

bugün pek bir keyifliyiz bebişimle. ama sizleri çok özledik.

yeni arkadaşlar var aramızda, hoşgeldiniz hepiniz.

feryalcim doğum günün kutlu olsun, sağlıklı huzurlu ve bebişli bir sene diliyorum sana..

bu arada geç saatlerde kalktığım için dualara hiç katılamadım, hele ablam sana okuyamadım ya çok üzüldüm gerçekten...

Bu arada doktor kontrolümüz pazartesi günü, saat 15.15'te.. Merak edenler için haber vereyim dedim. İlk kontrol olduğu için çok heyecanlıyım korkuyorum da. İnşallah bebeğim sağlıklıdır, herhangi bir tehlikesi yoktur. Dua edin bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…