- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.781
gumus sırada sen varsın canım ve kndine okuyamıyorsun cnm.
Arkadaşlar ha gayret son kişi gumusss...
Listeye yeni eklenen arkadaşlar yeni okunacak duada öncelik alabileceklerdir..
balıkla ilgili yazdığımı okudunmu sen çok komiğime gttigumus sırada sen varsın canım ve kndine okuyamıyorsun cnm.
Arkadaşlar ha gayret son kişi gumusss...
Listeye yeni eklenen arkadaşlar yeni okunacak duada öncelik alabileceklerdir..
sırada ben varım cnmaşklarımmm benim Rabbim Razı olsun sizdende benimde tamamlanmış ..... sizleri seviyorummmmbu arada kalan yazılan varsaa hergün okurum bende
Arkadaşlar eşim aradı misafirim gelecekmiş bu akşam yarında işlerim var dışarda akşama kadar yokum.Feryalciğim sırada 1 tane arkadaşımız var yarın inşAllah yeni duaya geçeceğiz.Ne okunsun kaç tane okunsun herkes fikrini yazsın.Yarın akşam gelince başlayalım olur mu.Bu akşam uğrarım yine inşAllah.Ama şimdi işlerim var
balıkla ilgili yazdığımı okudunmu sen çok komiğime gtti
biz dedikte bize inanmadıydın
sırada ben varım cnmtamda bebişe başlıycağım ay allahım inş dualarınızı kabul eder sağlıklı hayırlı bi evlat verir bana ve bütün isteyenlere
tamamma ben hemen başlıyorum okumaya gümüşümüzede :)
sağolun canlarımablacım gümüş arkadaşa 25 tane alayım ben
allah haline acır inş ya nasılda çevirmiş ama işi balık roka soğan diyo bide yaValla gümüşcüm gülsemmi ağlasammı bilemedim insan denize düşünce yılana sarılıyor hakatende..Rabbim çok aratmadan nasib etsin inşAllahhhhhhhhhh
cevap yazdım görebildinmi acaba
konuya cevap ver diyip aşağıya doğru iniyosun eklenti ekleden ekliyosun fotoyu merak ettim yumurtlama testi görmedim hiç yüklede bakıyım bi
neyse olmuss :):) kızlar yorum beklıyorum ovı testı kullananlar .. ragında sen kullanmamıstın degılmı
gebelik testinin aynısı yumurtluyosun bak kaçırma ozamankızlar umarım olmustur yapmaya calıstm ama
gebelik testinin aynısı yumurtluyosun bak kaçırma ozaman
inş bu ayki gebelik testin böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?