- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.821
reann hayırdır kuzum ne oldu ? bebekle ilgili kötü bişe yok demi ?
vajınusmus diyolar galiba dimi zor olsa gerek hem kadına hem kocaya ama yenip hamile kalan cok insan var atlatırsın inş kocan sen uyurken bi denesin benm koca evlendiğimiz ilk zamanlar gece saldırıyodu hep savunmasız oluyorum ya atılıyo hemen
hayırdır tatlım ne olduuuuu
çok tşk ederim canım. Bol bol süt içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama tek sıkıntım sigara. günde 3-4 tane içiyordum ama tamamen bırakmak istiyorum. şuan kendimle mücadele ediyorum içmemek için. Hamile kalıp anında bırakanlara şaşırıyorum. pat diye nasıl oluyor ki ? tek bundan yana korkuyorum gamyoncu, başka bir sıkıntı olucağını sanmam..
rainbowa söyle istersen dua listesine eklesin sen, veslile olur inş hem sorunundan kurtulursun hemde bebeğin olur inş ama olayı tam bilmiyorum hiç birlşeme olmadımı yani bakiresin yada oldu canın yandı bidaha olmadımı anlamadım :26:Çok zor bişey gerçekten Allah kimseye vermesinİnşallah yeneceğim ben de. Sizler de dua edin bana nolur gerçekten çok sıkıntılıyım
Bu arada doktor kontrolümüz pazartesi günü, saat 15.15'te.. Merak edenler için haber vereyim dedim. İlk kontrol olduğu için çok heyecanlıyım korkuyorum da. İnşallah bebeğim sağlıklıdır, herhangi bir tehlikesi yoktur. Dua edin bana..
ya canım sorma.sabah bir baktım kanamam var.bildiğin adet oluyorum.allahım dedim noluyo..
öyle korktum ki.hemen doktora gittik tabi.
o doktor muayenesini bekleyiş.doktorun iki kelime bişi söylemesini bekleyiş.ölüyordum yemin ediyorum.
kız ben 10 haftalık hamileymişim ya.düzenli kanamam oluyormuş sadece..
ne şükrettim anlatamam.
ayy canım çok geçmiş olsun
rainbowa söyle istersen dua listesine eklesin sen, veslile olur inş hem sorunundan kurtulursun hemde bebeğin olur inş ama olayı tam bilmiyorum hiç birlşeme olmadımı yani bakiresin yada oldu canın yandı bidaha olmadımı anlamadım :26:
ya canım sorma.sabah bir baktım kanamam var.bildiğin adet oluyorum.allahım dedim noluyo..
o doktor muayenesini bekleyiş.doktorun iki kelime bişi söylemesini bekleyiş.ölüyordum yemin ediyorum.
ne şükrettim anlatamam.
hoşgeldn cnm o kişi ben değilim bizdede fazla birleşme sorunu varMerhabaa kizlarr , bende yeni katildimm aranizaa .evet vajinusmus diyolar ins atlatrsn . Gecmis olsun ' iknzde istekli olmaniz lazim ilk once yoksa hic atlatamassin , istemen lazimm . Rahat olman lazim kendine guven.. En yakin zamanda gecer insallah .'
ne şükrettim anlatamam.
10 haftalık hamileymişim ben.ama kanamam oluyormuş :S
ayy canııımm sen 10 haftalık olduunu bilmiyordun demiiii ? Aman rutin kanama olsun da başka bişe olmasın inşallah. Böle kanama olması normalmiş demek, insan bilmeyince ne kadar evham yapıyor. ALLAH beterinden korusun canım, sana da bebişine de sağlık versin..
ne şükrettim anlatamam.
ay canım ne korktummmm yazının başını okurken sonuna gelince derinden bir oh çekmişim işyerinde ne oluyor diye bana baktılar iyi miiiii
çok şükür canımmm maaşallah bebişe kavuşman daha bi yaklaştı o zaman deseneee
Hoşbulduk canım sağol. canım fotoyu gördüm ama ben hiç ovu testi kullanmadım. bu ay hamiş kalmazsam alacaktım bende ama gerek kalmadı. yalnız tek bildiğim silik çıkınca yumurtlama yakın diyolar. bence yarın ve daha sonraki gün iyice netleşmiş olur 2.çizgi. korkarım cumartesi gecesi felan çalışma yapmalısın ama sen salıdan bahsediyordun yanılmıyorsam. Dikkat et ayaklarını sıcak tut..
ozaman vajınusmus değilki o onlar yanlış bilmiyosam hiç ilişkiye giremiyo topik var oraya bak istersen atlatan cok insan var danış konuş yardımcı olurlar sanaİnşallah... Birleşme oluyo ama ilişkiyi sürdüremiyorum çünkü canım o kadar çok acıyo ki dayanamıyorum. Bakire değilim artık ama ilişkiye giremiyorum diyeyim ne kadar dişimi de sıksam gözümden bulgur gibi yaş akıyo bırakmak zorunda kalıyorum
biz kız kardeşimle aynı anda hamile kalmışız
günlerimiz aynıydı nerdeyse
ben o kadar çok dikkat ediyordum o kadar çok titriyordum ki bebişin üstüne
ama o hiçbişey yapmıyordu hatta üstüne üstlük sigara bile kullanıyordu
günde 7 8 belki 9 du
o kadar kavga ediyorduk ki içme diye ama yok bırakamadı
ne oldu benim bebişin kalbi durdu aldılar ama onun ki herşeye rağmen doğdu
şimdi sağlıklı 2 aylık olcak nerdeyse
yani demem o ki bırakmaya çalış kendine sıkıntı yapma hiç düşünme yani
birşey olcak diye kardeşim hiç düşünmüyordu Allah ne derse o olur diyordu
lütfen sıkıntı yapma tatlım inşallah bebişinin resimlerini paylaşcaz burdan
ne güzel bi süpriz ya yanlız anlamadım bebeklerimmi dedin ikizmi yoksa:26:canım benim allah razı olsun.bende çok korktum.ömrümden ömür gitti bebeklerime bişi olucak diye.insanın doktoruna çok dikkat etmesi lazım.neler neler olabilirdi allahım korudu.
canım benim allah razı olsun.bende çok korktum.ömrümden ömür gitti bebeklerime bişi olucak diye.insanın doktoruna çok dikkat etmesi lazım.neler neler olabilirdi allahım korudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?