RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

reann hayırdır kuzum ne oldu ? bebekle ilgili kötü bişe yok demi ?

ya canım sorma.sabah bir baktım kanamam var.bildiğin adet oluyorum.allahım dedim noluyo..
öyle korktum ki.hemen doktora gittik tabi.
o doktor muayenesini bekleyiş.doktorun iki kelime bişi söylemesini bekleyiş.ölüyordum yemin ediyorum.
kız ben 10 haftalık hamileymişim ya.düzenli kanamam oluyormuş sadece..
ne şükrettim anlatamam.

Merhabaa kizlarr , bende yeni katildimm aranizaa . evet vajinusmus diyolar ins atlatrsn . Gecmis olsun ' iknzde istekli olmaniz lazim ilk once yoksa hic atlatamassin , istemen lazimm . Rahat olman lazim kendine guven.. En yakin zamanda gecer insallah .'

biz kız kardeşimle aynı anda hamile kalmışız
günlerimiz aynıydı nerdeyse
ben o kadar çok dikkat ediyordum o kadar çok titriyordum ki bebişin üstüne
ama o hiçbişey yapmıyordu hatta üstüne üstlük sigara bile kullanıyordu
günde 7 8 belki 9 du
o kadar kavga ediyorduk ki içme diye ama yok bırakamadı
ne oldu benim bebişin kalbi durdu aldılar ama onun ki herşeye rağmen doğdu
şimdi sağlıklı 2 aylık olcak nerdeyse
yani demem o ki bırakmaya çalış kendine sıkıntı yapma hiç düşünme yani
birşey olcak diye kardeşim hiç düşünmüyordu Allah ne derse o olur diyordu
lütfen sıkıntı yapma tatlım inşallah bebişinin resimlerini paylaşcaz burdan

Çok zor bişey gerçekten Allah kimseye vermesin İnşallah yeneceğim ben de. Sizler de dua edin bana nolur gerçekten çok sıkıntılıyım
rainbowa söyle istersen dua listesine eklesin sen, veslile olur inş hem sorunundan kurtulursun hemde bebeğin olur inş ama olayı tam bilmiyorum hiç birlşeme olmadımı yani bakiresin yada oldu canın yandı bidaha olmadımı anlamadım :26:

yehancım bebeğin kesesini mi göreceksiniz, inşallah güzel haberlerle dönersin canım,

ayy canım çok geçmiş olsun

İnşallah... Birleşme oluyo ama ilişkiyi sürdüremiyorum çünkü canım o kadar çok acıyo ki dayanamıyorum. Bakire değilim artık ama ilişkiye giremiyorum diyeyim ne kadar dişimi de sıksam gözümden bulgur gibi yaş akıyo bırakmak zorunda kalıyorum

ayy canııımm sen 10 haftalık olduunu bilmiyordun demiiii ? Aman rutin kanama olsun da başka bişe olmasın inşallah. Böle kanama olması normalmiş demek, insan bilmeyince ne kadar evham yapıyor. ALLAH beterinden korusun canım, sana da bebişine de sağlık versin..

hoşgeldn cnm o kişi ben değilim bizdede fazla birleşme sorunu var a şaka bi yana arkadaşın durumu zor bide bebek istiyo aşması lazım olayı

10 haftalık hamileymişim ben.ama kanamam oluyormuş :S

ay canım ne korktummmm yazının başını okurken sonuna gelince derinden bir oh çekmişim işyerinde ne oluyor diye bana baktılar iyi miiiii
çok şükür canımmm maaşallah bebişe kavuşman daha bi yaklaştı o zaman deseneee

bilmiyordum.o kadar klomen kullandım ben.doktorumu da değiştirdim.verdiği değerler bile hatalı.herşey olabilirdi ama olmadı çok şükür.canım sağolasın amin inşallah.sana ve bebeğine de allahım sağlık versin.herkese inşallah.

aaa çok ilginç, hiç test yapmamışmıydın şimdiye kadar

canım benim allah razı olsun.bende çok korktum.ömrümden ömür gitti bebeklerime bişi olucak diye.insanın doktoruna çok dikkat etmesi lazım.neler neler olabilirdi allahım korudu.

evet cnm yaaa bu ay da gıttı o zmn eşim salı sabahı burda olacak galıba kacırıyorm yınee offfffffffffffffffffffffffffffff

ozaman vajınusmus değilki o onlar yanlış bilmiyosam hiç ilişkiye giremiyo topik var oraya bak istersen atlatan cok insan var danış konuş yardımcı olurlar sana

Ben kendimi zorluyorum bırakmak için. Bazen internette okuyorum, sigara içen anneye lanet olsun falan diyolar, sabahtan beri kendi kendime konuşuyorum aynaya bakarak. sen ne lanet bi annesin, kendini düşünmedin zaten ama karnındakini de mi düşünmüyosun diyorum. çok kızıyorum kendime. içmemeliyim, tamamen bırakmalıyım, bugün hiç içmedim ama şuan iyice depreşmiş durumda.. gerçekten zor durumdayım.. ALLAH ne derse o olur elbette ama yine de tedbiri de elden bırakmamak lazım.. bile bile içip ALLAH'a bırakmak ne kadar doğru ?? İnşallah canım sağlıkla doğar da resimlerini paylaşırım burda :)))

canım benim allah razı olsun.bende çok korktum.ömrümden ömür gitti bebeklerime bişi olucak diye.insanın doktoruna çok dikkat etmesi lazım.neler neler olabilirdi allahım korudu.

o zaman üstüne görme olayı sendeki haa..:)
iyi çok şükür ..tebrik ederim..Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…