- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.121
canım dediğin şeyler doğru bebeğinin organları gelişiyor, büyüyor, senin yediğin içtiğin her şey ona gidiyor..mecbursun canım, iradene sahip çık..evde sigara bulundurma, eşin de bulundurmasın..inşallah bırakacaksın..üzülüp kahrolmaktansa daha çok çabala
yok canım ama umutsuzum, gelen giden yokallahım eğer hamile değilsem gelsin şu kırmızılar
ahh ablacım ben de bi inansam, bi görsem, nasıl olacak hayat benim için
sürekli dua ediyorum eğer hamile değilsem test yapmadan gelsin kırmızılar o zaman fazla üzülmüyorum
merhaba kızlar ben geldiiiiimmmmmmmmmmm
Ben geldim canlarimmm
Tatlım ümitsizliğe kapılmak yok öyle hemen bebişimiz bizimleyse en büyük mutluluk bu bizim için ama değilse kısmet deyip yeni ay için umutlara dönüp çalışmalara başlayacağız er ya da geç o bebiş buraya gelecek Allahımın izniyle bence de bekle o tek çizgiyi görmek çok büyük hüsran çünkü......
Hoş geldin canım eşinin sonuçları çıktı mı nasılmış?
kızlarr hızınıza yetişilmiyor yahu oku oku gözlerim şaşı oldu
aybike ovi.testini bende kullandım senin için en önemli günler pazar ile çarşamba arasıdır diye dşünüyorum yani özlemin dediği gibi eşin gelir gelmez
birde testini hergün aynı saatte yap.2-3 saat öncesşnden sıvı alımını azalt.sabah ilk idrarla yapma akşam 8 den sonra yapma doğru sonuçlar alamayabilirsin canımm
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem...bebeğini hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
çooooooooooookkkkkkkkk sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiim......
Ben geldim canlarimmm
sagol tatlım umarımmm tutacak bu ay evet tatlım bugün saat 3 te yaptım yarın da aynı saatte yaparım...ay umutlandımmm şimdii
raaann gözün kör olmasınkendi gebelik haberimi senden almış gibi oldum çok şaşkınım panik oldum lan burda ....yemin ediyorum şurda ağlaya ağlaya bi hal oldum şu mesajına koptum resmen
kızlar noluyo yaaa ben daha test yapmadımki napıyonuz siz coştunz lan
kız ne var ağlıcak.bi iki güne aynen bu şekil naralar atıcaz ki bu yeterince coşkulu olmadı.
ya kızlar bi deyin hele özlem testmi yaptı benmi kaçırdım ne oluyor özlem nerdesin açıklayıver çatlıyacam şimdi hani p.tesiyi bekleyecektin ne oluyor
hoşbulduk cnm bebiş olması açısından sıkıntı yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?