RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ahh ablacım ben de bi inansam, bi görsem, nasıl olacak hayat benim için

sürekli dua ediyorum eğer hamile değilsem test yapmadan gelsin kırmızılar o zaman fazla üzülmüyorum

Tatlım ümitsizliğe kapılmak yok öyle hemen bebişimiz bizimleyse en büyük mutluluk bu bizim için ama değilse kısmet deyip yeni ay için umutlara dönüp çalışmalara başlayacağız er ya da geç o bebiş buraya gelecek Allahımın izniyle bence de bekle o tek çizgiyi görmek çok büyük hüsran çünkü......

merhaba kızlar ben geldiiiiimmmmmmmmmmm

Hoş geldin canım eşinin sonuçları çıktı mı nasılmış?

kızlarr hızınıza yetişilmiyor yahu oku oku gözlerim şaşı oldu

aybike ovi.testini bende kullandım senin için en önemli günler pazar ile çarşamba arasıdır diye dşünüyorum yani özlemin dediği gibi eşin gelir gelmez
birde testini hergün aynı saatte yap.2-3 saat öncesşnden sıvı alımını azalt.sabah ilk idrarla yapma akşam 8 den sonra yapma doğru sonuçlar alamayabilirsin canımm

rain bow sorması ayıp olamzsa kaç yaşındasın herkes abla diyorda.

Birde ayatel kürsi devam mı başka duaya mı geçeceğiz

hoşbulduk cnm bebiş olması açısından sıkıntı yok şimdilik

sagol tatlım umarımmm tutacak bu ay evet tatlım bugün saat 3 te yaptım yarın da aynı saatte yaparım...ay umutlandımmm şimdii

raaann gözün kör olmasın kendi gebelik haberimi senden almış gibi oldum çok şaşkınım panik oldum lan burda ....yemin ediyorum şurda ağlaya ağlaya bi hal oldum şu mesajına koptum resmen

raaann gözün kör olmasın kendi gebelik haberimi senden almış gibi oldum çok şaşkınım panik oldum lan burda ....yemin ediyorum şurda ağlaya ağlaya bi hal oldum şu mesajına koptum resmen

kız ne var ağlıcak.bi iki güne aynen bu şekil naralar atıcaz ki bu yeterince coşkulu olmadı.

ya kızlar bi deyin hele özlem testmi yaptı benmi kaçırdım ne oluyor özlem nerdesin açıklayıver çatlıyacam şimdi hani p.tesiyi bekleyecektin ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…