- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.081
cnm senin hamiş olduğuna canı gönulden bencanımmm çok çok haklısın ben son 2-3 aydır eşime hiç bir şey ama hiç birşeeeyy belli etmiyorum, o da benim gibi üzülmesin diyorum...çünkü geçen sene onu da çok üzüyodum, beklentiye girip benimle kahrolmasın diye,şimdi her ay ayyy adet olcam off felan diyom o da bişe anlamıyo tabi.. o yüzden şuanki durumumu bi ben bi siz biliyorsunuz... işte tüm bu yük öldürüyor beni
canımmm çok çok haklısın ben son 2-3 aydır eşime hiç bir şey ama hiç birşeeeyy belli etmiyorum, o da benim gibi üzülmesin diyorum...çünkü geçen sene onu da çok üzüyodum, beklentiye girip benimle kahrolmasın diye,şimdi her ay ayyy adet olcam off felan diyom o da bişe anlamıyo tabi.. o yüzden şuanki durumumu bi ben bi siz biliyorsunuz... işte tüm bu yük öldürüyor beni
cnm senin hamiş olduğuna canı gönulden ben
inanıyorum özlem
özlemcım cok var mı adet ıne ıns gelmezde...
hiiiççç üzülmeeeee, sen bu ay hamilesin inşallaaaaaahhhhhhhh ALLAH'ımın da izniyleeeee.......
canım bat yarın ama 3-4 gün gecikebilir
canım ben yorum yazmıştım ama yanlışlıkla kasım topiğine yazmışım bende kullandım ovü testi adetimin 19.günü yakaladım koyuluğu bunu takip eden 4 gün boyunca ilişki oldu canım ve şuan hamileyim inşallah sende bu ay hamiş kalırsın
kızlar arkadaşlardan biri yazmış bugun çok stres yaşadım eger hamişsem bişey olurmu diye evet olabilir kızlar ben dış gebelimi eşimle yaşadıgım bir tartışma neticesinde yaşadım
lutfen bu aralar stresten ve eşlerle tartışmadan
uzak olalım olan yine bize oluyor çunku
oh şükür canım.[/QUOTE
Reancım bir sorun olmamasına çok sevindim..inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin :))Canım ikiz olduğunu son kontrolünde mi öğrendin?dr a sordun mu normalmiymiş kanama olması ben ilk defa duyuyorum hamileyken kanamayı :44:
canım çok teşekkür ederim.inşallah.
aslında ilkinde de doktor yüksek bi ihtimal olduğunu söylemişti.bu kez ultrasondan sonra net olarak söyledi doktor.
kanama normalmiş.programlı gibi bazı kadınlarda adet döneminde kanama olurmuş.
canım sorun olmamısna sevindim ve ikizlerinmi oluyor süper anne olucaksın yanee hadi masalalh
Cnm geçmiş olsun ve hayırlı olsun ikizmiş heee süpper yaaaw bir avazda ikisi bir arada ne güsel))))banada tanıdık tanımadık senin ikiz olacak diyen insanlar çıkıyor çok şaşırıyorum ve gerçekten bi gün hamile kalırsam ikiz mi olacak diye meraklancam..herşeyin hayırlısı yüce rabbimden. Tekrar çok ama çok tebrik ederim allah sağlıkla biribirinize kavuşturmayı nasip etsn inş..
çok şükür yokmuş.bekleme aşamasında bi 10 yaş yaşlandım ama olsun.gençleşirim artık.sağol canım.darısı başına inşallah.sonuçların nasıldı ?bide ne sonucuydu bu, kaçırdım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?