RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm senin hamiş olduğuna canı gönulden ben

inanıyorum özlem

hiiiççç üzülmeeeee, sen bu ay hamilesin inşallaaaaaahhhhhhhh ALLAH'ımın da izniyleeeee.......

özlemcım cok var mı adet ıne ıns gelmezde...

canım ben yorum yazmıştım ama yanlışlıkla kasım topiğine yazmışım bende kullandım ovü testi adetimin 19.günü yakaladım koyuluğu bunu takip eden 4 gün boyunca ilişki oldu canım ve şuan hamileyim inşallah sende bu ay hamiş kalırsın

Özlem bnde hep senın gibi yapardım hasta olcam derdım ama içim kıpır kıpr olurduuu sonra aglardım adet olunca benı anlamıosun derdımmm kızardımmm ılla kı kawga etcek bısı cıkarrdım..bu gunler gerıde kalacakkkkkkkkkkkk
bu ay olacakkkk inşAllah hep birlikte bunun için dua edıoruzz ama olmazsaaa bu ay mutlaka gelcek emınım bn cok yakın bı zamanda..

cnm sagol cevap ıcın.cnm bnde bıraz stres yaptm da.koyulu c.tesı fln olusur dedı bızım kızlar eşimde salı gelcek kacırıcz dıye üzlmye baslamstm ama mesajın umutlndrdı benı

nası yani, biraz açıklar mısın canım

canım sorun olmamısna sevindim ve ikizlerinmi oluyor süper anne olucaksın yanee hadi masalalh

çok şükür yokmuş.bekleme aşamasında bi 10 yaş yaşlandım ama olsun.gençleşirim artık.sağol canım.darısı başına inşallah.sonuçların nasıldı ?bide ne sonucuydu bu, kaçırdım ben?

canım teşekkür ederim.darısı başına inşallah en kısa zamanda.

rahim filmi çektirdim canım onun sonucu amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…