- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.141
kızım niye asbaragas haber yapıyon millet inandıprovaya bak
Kızlar hamile felan değilim yaaaaaaRean coştu sadece tebrik provası yapıyooooo
Bebem neyin var stres yapma gözünü sevim
Ozocan ozocan antalyanin güzel kızı ozocan adana nin güzeli ozocan Topigin minik kuşu ozocan tey tey tey yah yahhhh yahhhhhhhhhhh lililililililililili
iki çizgininde koyu olup ikinci çizginin koyuluktan sonra açık renk almaya başladığında yumurtan çatlamıştır son çalışmaları yap demek
ne yalancı bir insansın.henüz bilmiyorum de bari.töbe.
cnm tahlilimi yaptırmıştım hamileydim değerlerim iyiydi herşey yolundaydı ve eşimle tartıştığımın ertesi gunu kanamam başladı ve dr dış gebelik geçirdiğimi ve akşam stresli birşey yaşadınmı diye sormuştu bende evet deyince keşke yapmasaydınız demişti ama iş işten geçmişti cnm o yuzden diyorum cnm ilk haftalar çok önemli gebelikte tabi herkeste olacak diye bişey yoknası yani, biraz açıklar mısın canım
rean enerjı yollluo bnce evrene özlemcım cnm adet belırtın falan varmı
cnm hanı yumurtldktn sonra 24 36 saat sonra çatlıomus ya o bu süre içinde hergün ilşki mı olması gerekıo ....ay bı dahakı batıma kadar çalısırz :):)
alem çakal olmuş seni kandırııııııııırr gülistaaannn gülistaaaaaaaaaann
reeeaaaaaaaaaaannnn allah seni napmasın yaaaaaaa kızım millet panik oldu yaaaaaaaaaben bile oldum yaaa, ulan ne zaman test yaptım ben bunlara ne dedim diye geçmişi okuyom
canım bunula ilgili herkes ayrı bişey söylüyor(ki zaten gün koyunca bence beyin şartlanmış oluyor arzu ile olması lazım)
kimisi gün aşırı diyor.kimisi mesela salı sabah olursa çarşamba akşam diyor kimisi hergünü ddeniyor
tam birşey bilmiyorum yani:26::26:
reeeaaaaaaaaaaannnn allah seni napmasın yaaaaaaa kızım millet panik oldu yaaaaaaaaaben bile oldum yaaa, ulan ne zaman test yaptım ben bunlara ne dedim diye geçmişi okuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?