RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ya sımdı ne oldu ben anlamadım özlemmmmm cnm anlatrmsn hamıle mısın yoksaaa :)

Bebem neyin var stres yapma gözünü sevim

Ozocan ozocan antalyanin güzel kızı ozocan adana nin güzeli ozocan Topigin minik kuşu ozocan tey tey tey yah yahhhh yahhhhhhhhhhh lililililililililili

Bebem neyin var stres yapma gözünü sevim

Ozocan ozocan antalyanin güzel kızı ozocan adana nin güzeli ozocan Topigin minik kuşu ozocan tey tey tey yah yahhhh yahhhhhhhhhhh lililililililililili

alem çakal olmuş seni kandırııııııııırr gülistaaannn gülistaaaaaaaaaann

iki çizgininde koyu olup ikinci çizginin koyuluktan sonra açık renk almaya başladığında yumurtan çatlamıştır son çalışmaları yap demek

cnm hanı yumurtldktn sonra 24 36 saat sonra çatlıomus ya o bu süre içinde hergün ilşki mı olması gerekıo ....ay bı dahakı batıma kadar çalısırz :):)

nası yani, biraz açıklar mısın canım
cnm tahlilimi yaptırmıştım hamileydim değerlerim iyiydi herşey yolundaydı ve eşimle tartıştığımın ertesi gunu kanamam başladı ve dr dış gebelik geçirdiğimi ve akşam stresli birşey yaşadınmı diye sormuştu bende evet deyince keşke yapmasaydınız demişti ama iş işten geçmişti cnm o yuzden diyorum cnm ilk haftalar çok önemli gebelikte tabi herkeste olacak diye bişey yok

rean sabahtan beri somurtan şu suratımı güldürdün ya helal olsun bacım...millete kısa süreli bi panik yaşattın...herkes "nolu lan, ben ne zaman kaçırdım, hani yapmayacaktı" dedirttin ya helal olsun

cnm hanı yumurtldktn sonra 24 36 saat sonra çatlıomus ya o bu süre içinde hergün ilşki mı olması gerekıo ....ay bı dahakı batıma kadar çalısırz :):)

canım bunula ilgili herkes ayrı bişey söylüyor(ki zaten gün koyunca bence beyin şartlanmış oluyor arzu ile olması lazım)
kimisi gün aşırı diyor.kimisi mesela salı sabah olursa çarşamba akşam diyor kimisi hergünü ddeniyor

tam birşey bilmiyorum yani:26::26:

reeeaaaaaaaaaaannnn allah seni napmasın yaaaaaaa kızım millet panik oldu yaaaaaaaaa ben bile oldum yaaa, ulan ne zaman test yaptım ben bunlara ne dedim diye geçmişi okuyom

bndee sayfaları taradım radar gıbı ama sasrdm dıom bnmıı kacırdm birseyy:)

artık Allahın takdiri O isterse her günde olsa bır kerede olsa olur cnm sagol sekerım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…