- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.101
Özlemciğim canım benimmmmgeçen 3 reglini yazarmısın lütfenn
özlemmm yarın test yappp ben senden çok merak ediyorum saatlerdir sayfayı okuyorum
merhaba kızlar ben geldiiiiimmmmmmmmmmm
19 ağustos- 19 ekim-23 kasım azcık düzensiz
canım dediğim gibi adetlerim düzensiz olduğu için pazartesiye kadar beklemek istiyorum, yoksa çok üzülüyorum
merhaba kızlar ben geldiiiiimmmmmmmmmmm
canım benim haklısın ama böyle belirsiz yaşamak inan daha zor ben de salıyı bekliyorum bir hafta önceden yapıcam testi
19 ağustos- 19 eylül-23 ekim azcık düzensiz
canım dediğim gibi adetlerim düzensiz olduğu için pazartesiye kadar beklemek istiyorum, yoksa çok üzülüyorum
Bencede pazartesiye kadar bekle cnm..19 ağustos- 19 eylül-23 ekim azcık düzensiz
canım benim haklısın ama böyle belirsiz yaşamak inan daha zor ben de salıyı bekliyorum bir hafta önceden yapıcam testi
beklesem daha hayırlı olacak, geçen ay 3 gün geçmesini bekledim sabah kalktım test yaptım, peçeteye bi sildim kırmızılar geldi, 1 saat daha beklesem tek çizgiyi bile görmeme gerek kalmayacaktı
rean doktor kese büyük dedi demiştin değilmi sen ilk randevuda o zaman tek yumurta ikizleri sanırım
rahim filmi çektirdim canım onun sonucu amin inşallah
ay canım sen üzülme napalım biz bikaç gün daha sabrederiz, inşallah bu arada çatlamayız meraktan
reann çok sevindim bizim için çok dua et neolur bende ikiz istiyorumm
hoşgeldin fatmacığım eşinin sonuçları nasıl çıktı cnm
ben gonal-f ve catlatma iğnesi yapıldı bu ay doktor 15 gün sonra belli olur dedi onun için yapmayı düşünmüştümbir hafta önce çıkmaz ki test sakın ha yapmaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?