- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.181
cnm tahlilimi yaptırmıştım hamileydim değerlerim iyiydi herşey yolundaydı ve eşimle tartıştığımın ertesi gunu kanamam başladı ve dr dış gebelik geçirdiğimi ve akşam stresli birşey yaşadınmı diye sormuştu bende evet deyince keşke yapmasaydınız demişti ama iş işten geçmişti cnm o yuzden diyorum cnm ilk haftalar çok önemli gebelikte tabi herkeste olacak diye bişey yok
cnm yuurtalığa değil tupte başlıyor ilk hamişlik önce rahimde kese oluşuyor bebiş tupten rahime iniyor cnm zaten benim sağ tup yok bu yuzden alındı cnmgeçmiş olsun canım, ama bana biraz tuhaf geldi bu durum, dış gebelik benim bildiğim, sipermle yumurta birleştikten sonra rahime inmeden yumurtalığa yerleşmesi olayına deniyor:44:
herkese iyi akşamlar.beta sonucum 128.67 şuan herşey yolunda rabbime şükrediyorum ve hepinize dua ediyorum.
hoşgeldin cnm maşallah allah tamamına erdirsin inşşşherkese iyi akşamlar.beta sonucum 128.67 şuan herşey yolunda rabbime şükrediyorum ve hepinize dua ediyorum.
cnm yuurtalığa değil tupte başlıyor ilk hamişlik önce rahimde kese oluşuyor bebiş tupten rahime iniyor cnm zaten benim sağ tup yok bu yuzden alındı cnm
[sıze=3]bu arada tam 15 saattir sigara içmedim. Allah izin verirse atlatıcam bu olayı da. Ben kazançlı çıkıcam. Allah yardım etsin ama ara ara yokluyor ki çok fenaaa....[/sıze]
selam kizlar nasilsinizzz nasil gidiyor yeni haberler varmiii dua okuma bittimi okunmasi gereken arkadsalar varmi habibtelerimmm
tşk ederim cnm inşşş rabbim hiçbirimize yaşatmasın olduktan sonra kaybetmek çok zoray canım yine geçmiş olsun diyeyimöğreneceğimiz çok şey var, Rabbim yaşayarak öğretmesin. Amin
gözün aydın canım alalh ım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.
afferiiiinn kocamaaaaaaaannnn alkıııııııışşşşben inanıyorum sana bi daha hiç içmeyeceksin hatta kokusuna bile dayanamayacaksın
hoşgeldin habibte
herkese iyi akşamlar.beta sonucum 128.67 şuan herşey yolunda rabbime şükrediyorum ve hepinize dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?