RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

[sıze=3]özlem hamile - özlem hamile- özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile-özlem hamile // birşeyi 40 defa söylersen olurmuşşş, ben çok ümitliyim o göbişte bebiş varrrrrrrrrrrrr [/sıze]

geçmiş olsun canım, ama bana biraz tuhaf geldi bu durum, dış gebelik benim bildiğim, sipermle yumurta birleştikten sonra rahime inmeden yumurtalığa yerleşmesi olayına deniyor:44:

kızlar ben çıkıyorum.migrenim ince ince yokluyor.dinleneyim birazda azmadan yırtarım inş.

hepinize iyi geceler.Şu mübaarek gece hürmetine mevlam dularınızı boş çevirmesin inş.

geçmiş olsun canım, ama bana biraz tuhaf geldi bu durum, dış gebelik benim bildiğim, sipermle yumurta birleştikten sonra rahime inmeden yumurtalığa yerleşmesi olayına deniyor:44:
cnm yuurtalığa değil tupte başlıyor ilk hamişlik önce rahimde kese oluşuyor bebiş tupten rahime iniyor cnm zaten benim sağ tup yok bu yuzden alındı cnm

[sıze=3]bu arada tam 15 saattir sigara içmedim. Allah izin verirse atlatıcam bu olayı da. Ben kazançlı çıkıcam. Allah yardım etsin ama ara ara yokluyor ki çok fenaaa....[/sıze]

cnm yuurtalığa değil tupte başlıyor ilk hamişlik önce rahimde kese oluşuyor bebiş tupten rahime iniyor cnm zaten benim sağ tup yok bu yuzden alındı cnm

ay canım yine geçmiş olsun diyeyim öğreneceğimiz çok şey var, Rabbim yaşayarak öğretmesin. Amin

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsinizzz nasil gidiyor yeni haberler varmiii dua okuma bittimi okunmasi gereken arkadsalar varmi habibtelerimmm

kızlar hepinize iyi geceler tatlı ruyalar ben çıktım kendinize
iyi bakın öpuldunuz kocamannnn

[sıze=3]bu arada tam 15 saattir sigara içmedim. Allah izin verirse atlatıcam bu olayı da. Ben kazançlı çıkıcam. Allah yardım etsin ama ara ara yokluyor ki çok fenaaa....[/sıze]

afferiiiinn kocamaaaaaaaannnn alkıııııııışşşş ben inanıyorum sana bi daha hiç içmeyeceksin hatta kokusuna bile dayanamayacaksın

selam kizlar nasilsinizzz nasil gidiyor yeni haberler varmiii dua okuma bittimi okunmasi gereken arkadsalar varmi habibtelerimmm

hoşgeldin habibte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…