RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ayy azmime sağlıkk İlla geçmişi okuyucam diye didindim durdum. Bir yandan da susmayan telefonumla uğraştım.Herkese merhaba... özlemmcim ve hayatımsınav hoşbuldum canlarım.Geçmişi okumamın bir sebebi hamile varsa heyecanını yaşamak istememdi.Özellikle özlem seninkini bekledim.İnşallah yarın alırız haberini.Hayatımsınav yazdığın mesajlar çok hoşuma gitti bi de yazacaklarını not alıyomuşsun galiba maşallah Yeni hamilelerimiz rean ve almina hayırlı uğurlu olsun sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin rabbim. Darısı diğer arkadaşlarımın başına. Feryalin doğumgünüsü varmış kutlu olsun bebişli bir yıl diliyorum sana. Rainbow ablam duana yetişemedim çok üzüldüm
Biz evimizi tuttuk geldik ama henüz taşınmadık kızlar eşim tekrar gitti. Bu gece ilk kez yalnız kalıcam. Vaktimi burada geçirmeyi planlıyordum ki telefonlar susmadı. Yalnız olduğumu bilen herkes aradı sağolsun. Bugün biraz eşyaları topladım ama daha çok var. Herkes yapma bi şey otur diyo kim yapacak bilmiyorum. Eşim zaten sağa sola koşturuyo. Pazar sabahı adadan çıkıyoruz yani taşınıyoruz inşallah.

firarcığım cnm hoşgeldin.Bir ricam var canım senden ve bu mesajı okuyan herkesten yarına dair buraya yazamayacağım bir beklentim var dualarınıza çok ihtiyacım var bunun için.Ricam bu niyetim için 1 kez Ayetel Kürsi okumanız.Okuyandanda okumayandanda duama amin diyendende Rabbim bin kez razı olsun.Gönlünün muradını versin inşAllahhhhhhh.Amin

Rainbow cnm benim yeni bat 15aralık.gerçi ümitsin bu ay.prolaktin tahlilim tam yumoş günlerde ve 3gün perhiz yapılıyoama sen yine de yaz anacım

okudum ablam, gece yatarken de duasız yatmamaya alıştım sayenizde, kime okusam diyodum, yine okurum...ne bekliyorsan hayırlısıyla sana gelsin ablacım

Hoşbulduk ablacım sen 1 tane rica ettin ben 10 tane okudum.Rabbim gönlüne göre versin.İnşallah gerçekleşir beklentin.Amin.

İnşallah canım inşallah tahmin ettiğim şeydir bende niyetine niyetlenerek okudummmmm
Aminnnnnnnn

kızlar ben çıkıyorum cumartesi sınavım var ders çalışmalıym hiç çalışamadım dua edin bana da şu okul bitsinn
Allahım zihin açıklığı versinn.
Okuyorum cnm dijital tesbihim yollarda elimdebaşka türlü bitmezzzz.ama bititricem ne kadar uzun sürsede azimliyimmm

bende niyetleniyorum ama ezber bilmiyorum ezberlersem inşAllah okuyacağım.Allahım kabul etsin cnm.

Bu arada geçmişi okumaya vaktim yok varmı önemli bir şey.
Fatmacım senin mesajını okudum cevap yazarken kapı çaldı çıkmak zorunda kaldım.Eşinin değerlerinin iyi olmasına çok sevindim cnm maaşallah Demekki henüz bebişin zamanı gelmemişti inşAllah bu aya gelir..

sağol canım.
bebeğin hayırlı olsun.inşallah sağlıkla al kucağına zamanı geldiğinde.
allahım inşallah şu mübarek günde tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin sesini duysun.yardımcıları olsun.

İnşallah canım inşallah tahmin ettiğim şeydir bende niyetine niyetlenerek okudummmmm
Aminnnnnnnn

Hoşbulduk ablacım sen 1 tane rica ettin ben 10 tane okudum.Rabbim gönlüne göre versin.İnşallah gerçekleşir beklentin.Amin.

okudum ablam, gece yatarken de duasız yatmamaya alıştım sayenizde, kime okusam diyodum, yine okurum...ne bekliyorsan hayırlısıyla sana gelsin ablacım

Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum Rabbim size tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler nasib etsin inşAllah.Çok saolun iyiki varsınız

ben okuyamıyorum ama kalpten diliyorum ki yarın için ne gibi bi beklentin varsa gönlüne göre olsun inşallah.

Sohbete geç kaldım biliyorum ama bi şey soracaktım.Hiç araştırma fırsatı da bulamadım ben neler yemeliyim?Ne kadar süt içmeliyim?Bugün takvimimde kalp atışlarını duyabilirsiniz yazıyo Heyecan yaptım duyulur mu gerçekten?

Ablacigim rabbim gönlüne göre versin insallah dualarimizdasin seviyorum seni

Canım ilk 3 ay bebek depodan besleniyor o yüzden bulantın olurda yiyemediğin şeyler olursa sıkma canını.Önemli olan dengeli beslenmek sütü çok kafaya takma sütten daha zengin kalsiyum peynir ve yoğurtta var.Ben süt içemezdim mesela ama bolca peynir yerdim dr.umda en güzeli süte gerek yok bunları yersen derdi.Sonra yoğurt.

Süt seviyorsan içeceksende keçi sütünü öneririm kokusuz çokta güzel bir süt az pahalı ama bebeğimize değer.Bolca meyve ye. sebze ağırlıklı beslen haftada 2 gün kırmızı et.Kansızlık sorunun varsa hakiki pekmez.bulabilirsen hakiki bal ye.

Mutlaka 3 ana öğün beslen ara öğünlerdede meyve yiyebilirsin cnm..hem böylece doğru beslenip kilo almazsın..

Sonra ceviz badem gibi çerezleride sıkça tüket.

Kalp atışı için henüz erken cnm.bu haftada duyan çok az sen 7.haftayı bitir 8.hafta başında git cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…