- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.221
yapmıyorum canım..dur kız heveslendirme beni valla olmazsa çok üzülürüm bak
firarcığım cnm hoşgeldin.Bir ricam var canım senden ve bu mesajı okuyan herkesten yarına dair buraya yazamayacağım bir beklentim var dualarınıza çok ihtiyacım var bunun için.Ricam bu niyetim için 1 kez Ayetel Kürsi okumanız.Okuyandanda okumayandanda duama amin diyendende Rabbim bin kez razı olsun.Gönlünün muradını versin inşAllahhhhhhh.Amin
firarcığım cnm hoşgeldin.Bir ricam var canım senden ve bu mesajı okuyan herkesten yarına dair buraya yazamayacağım bir beklentim var dualarınıza çok ihtiyacım var bunun için.Ricam bu niyetim için 1 kez Ayetel Kürsi okumanız.Okuyandanda okumayandanda duama amin diyendende Rabbim bin kez razı olsun.Gönlünün muradını versin inşAllahhhhhhh.Amin
Allahım zihin açıklığı versinn.kızlar ben çıkıyorum cumartesi sınavım var ders çalışmalıym hiç çalışamadım dua edin bana da şu okul bitsinn
Okuyorum cnm dijital tesbihim yollarda elimdebaşka türlü bitmezzzz.ama bititricem ne kadar uzun sürsede azimliyimmm
İnşallah canım inşallah tahmin ettiğim şeydir bende niyetine niyetlenerek okudummmmm
Aminnnnnnnn
Hoşbulduk ablacım sen 1 tane rica ettin ben 10 tane okudum.Rabbim gönlüne göre versin.İnşallah gerçekleşir beklentin.Amin.
okudum ablam, gece yatarken de duasız yatmamaya alıştım sayenizde, kime okusam diyodum, yine okurum...ne bekliyorsan hayırlısıyla sana gelsin ablacım
kızlar ben kaçayım yarın programım çok yoğun
öpüyorum sizi iyi geceleeeeeeerrr
ben okuyamıyorum ama kalpten diliyorum ki yarın için ne gibi bi beklentin varsa gönlüne göre olsun inşallah.
Canım benimAminnnn Allah razı olsun.Rabbim kuzularını korusun inşAllah
Sohbete geç kaldım biliyorum ama bi şey soracaktım.Hiç araştırma fırsatı da bulamadım ben neler yemeliyim?Ne kadar süt içmeliyim?Bugün takvimimde kalp atışlarını duyabilirsiniz yazıyoHeyecan yaptım duyulur mu gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?