- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.201
alminna tedavi gördün mü nasıl hamile kaldınn
alminacimmmm bebisini hayirlisiyla kucagina alirsin habibteeee
canım ben 3,5 yıldır çocuk istiyorum iki aşılama ve bir tüp bebek denemem var ayrıca mayıs ayında dış gebelikten ameliyat oldum.eşimin sperm sayısı azdı.biz aralık ayında tüp bebek için gitmeyim planlıyorduk.ama rabbim bize nasip etti normal yoldan oldu.eşime keçi boynuzu kürü kendime de soğan kürü yapıyordum onları kullandık.bide 12 yıldan sonra normal yolla bebek sahibi olan bi yakınımın önerisi ile her cuma sela ile ezan arası bin tane ya evvelü çekiyordum.allah bize nasip etti inş sana ve dileyen herkese de nasip eder. bi de kafada bitirmek lazım sanırım.[/QUOT
amin canım inşallah çok istiyorum eşime de belli etmiyorum içim içimi yiyor resmen
amin canım inşallah çok istiyorum eşime de belli etmiyorum içim içimi yiyor resmen
kaç yıllık evlisin sorun varmı sende yada eşinde
Kızlar eski dua sistemimiz bitti yarın öbür gün yeni sisteme geçeceğiz rainbow ablam yol gösterecek bize
2.5 ama sorun yok ikimizdede doktora gittik bu ay gonal f ve ovitrelli kullandım ama ümidim yok
Canım gecmis olsun prolaktin benim uzmanlık alanında malesef düşük yaptığı doğru sen ilaç yazdırırken mutlaka bebek istediğino şöyle dostinex le hamile kalmak sakıncalı sana parlodel verir büyük ihtimal ben prolaktinde 98 leri gördüm ama benim mevzu uzun bende mikroadenom var seninki geçicidir ınş. Takma kafana sakın
canım ben 3,5 yıldır çocuk istiyorum iki aşılama ve bir tüp bebek denemem var ayrıca mayıs ayında dış gebelikten ameliyat oldum.eşimin sperm sayısı azdı.biz aralık ayında tüp bebek için gitmeyim planlıyorduk.ama rabbim bize nasip etti normal yoldan oldu.eşime keçi boynuzu kürü kendime de soğan kürü yapıyordum onları kullandık.bide 12 yıldan sonra normal yolla bebek sahibi olan bi yakınımın önerisi ile her cuma sela ile ezan arası bin tane ya evvelü çekiyordum.allah bize nasip etti inş sana ve dileyen herkese de nasip eder. bi de kafada bitirmek lazım sanırım.
kızlar dualar bitti
Herkesin gönlüne sağlıkkk.sırada ne var rainbowcum bilir dimii.ya ben tekbaşıma tefriciye okuyorum daha yarısına gelemdimama azimliyim bitiricemmm
canım mutlaka oku we bıtır ama tek basına kendın oku...
çoookkk teşekkür ederim canım ablam benim ya o bebişi gördüm şimdi bir fena oldum analık damarım bu sene tavan yapacak belli oldu :)) hep beraber yeni yaşlarımızı birlikte kutlarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?