RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

alminna tedavi gördün mü nasıl hamile kaldınn

canım ben 3,5 yıldır çocuk istiyorum iki aşılama ve bir tüp bebek denemem var ayrıca mayıs ayında dış gebelikten ameliyat oldum.eşimin sperm sayısı azdı.biz aralık ayında tüp bebek için gitmeyim planlıyorduk.ama rabbim bize nasip etti normal yoldan oldu.eşime keçi boynuzu kürü kendime de soğan kürü yapıyordum onları kullandık.bide 12 yıldan sonra normal yolla bebek sahibi olan bi yakınımın önerisi ile her cuma sela ile ezan arası bin tane ya evvelü çekiyordum.allah bize nasip etti inş sana ve dileyen herkese de nasip eder. bi de kafada bitirmek lazım sanırım.

100 tane Ayetel Kürsiyi bitirdim kzlar
rainbow ablacm şimdi ne okuncak paylaştnz mi merak ettim:44:

amin canım inşallah çok istiyorum eşime de belli etmiyorum içim içimi yiyor resmen[/QUOTE]

kaç yıllık evlisin sorun varmı sende yada eşinde

Kızlar eski dua sistemimiz bitti yarın öbür gün yeni sisteme geçeceğiz rainbow ablam yol gösterecek bize

kaç yıllık evlisin sorun varmı sende yada eşinde

2.5 ama sorun yok ikimizdede doktora gittik bu ay gonal f ve ovitrelli kullandım ama ümidim yok[/QUOTE]

öyle deme ama ben gerçekten çok sıkıntı yaşadım ama bende daha zor durumdakileri görünce halime şükrettim.zaman zaman hüngür hüngür ağladım.tüp bebek denemem tutmadığında saçlarımı yolduğumu hatırlıyorum.antidepresanda kullandım çevremde hamile görmeye dayanamıyordum.bu bahsettiğim durumlar iki ay önecesine kadar yaşanmış şeyler ama ne yaparsan yap allah nasip etmedikçe olmuyor.şuanki durumum çok iyi ama rabbim nasip etmezse devamıda gelmeyebilr.hem ikinizde de sorun yokmuş ne kadar güzel mutlu olun eğlenin gezin farklı arayışlar bulun. ben üç kursu birden yürütüyordum açıköğretime yazıldım bitirdim yani demek istediğim hayat çocuktan ibaret değil. o istediği zaman geliyor sen isteyince gelmiyor.

2.5 ama sorun yok ikimizdede doktora gittik bu ay gonal f ve ovitrelli kullandım ama ümidim yok

öyle deme ama ben gerçekten çok sıkıntı yaşadım ama bende daha zor durumdakileri görünce halime şükrettim.zaman zaman hüngür hüngür ağladım.tüp bebek denemem tutmadığında saçlarımı yolduğumu hatırlıyorum.antidepresanda kullandım çevremde hamile görmeye dayanamıyordum.bu bahsettiğim durumlar iki ay önecesine kadar yaşanmış şeyler ama ne yaparsan yap allah nasip etmedikçe olmuyor.şuanki durumum çok iyi ama rabbim nasip etmezse devamıda gelmeyebilr.hem ikinizde de sorun yokmuş ne kadar güzel mutlu olun eğlenin gezin farklı arayışlar bulun. ben üç kursu birden yürütüyordum açıköğretime yazıldım bitirdim yani demek istediğim hayat çocuktan ibaret değil. o istediği zaman geliyor sen isteyince gelmiyor.[/QUOTE]

haklısın canım ama eşim 36 ben 29 yasındayım ikimizde çok istiyoruz ama kısmet tabi Allah ne zaman uygun görürse o zaman olur hayırlsı tabi

yaş da önemli ama dediğim gibi zaten ne yaparsan yap o istemeyince gelmiyor. 12 yıllık evli dediğim yakınım.şuan iki çocuk sahibi ve kendisi 38 yaşında çocuklarının biri 4 diğeri 2 yaşında ve normal yolla oldu. hem de 3 tüp bebek denemesinden sonra.insan bunları duyunca ümitleniyor ümitlenince de bebişler geliyor.ümidini kaybetme olur mu?

Teşekkürler cnm bakalım ikinci defa yaptırıcam yine yüksekse ilaç vericek.anlamadım ki reglim gün bile şaşmaz yani nasıl yükseldi.hiç belirtisi yoktu vucudumda.zaten doktorum değil ben istedim bu tahlillerikuzeni pro40iken regl olamıyo yani.zamanı gelmemişse Rabbim bir mani çıkarıyo işte.amaaa inşallah hepimiz en yakın zamanda hamiş olucazz

Hayırlı olsun canımm yeni gördümm.göbüşünde sağlıkla büyüsün minişin

çoookkk teşekkür ederim canım ablam benim ya o bebişi gördüm şimdi bir fena oldum analık damarım bu sene tavan yapacak belli oldu :)) hep beraber yeni yaşlarımızı birlikte kutlarız inşallah

feryal cnm doğumgünün kutlu olsu .bir dahaki doğumgününde kucağında bebişinle kutlarsın inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…