- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.241
6 ile 8 hafta arasında duyabilirsin canım.
Sohbete geç kaldım biliyorum ama bi şey soracaktım.Hiç araştırma fırsatı da bulamadım ben neler yemeliyim?Ne kadar süt içmeliyim?Bugün takvimimde kalp atışlarını duyabilirsiniz yazıyoHeyecan yaptım duyulur mu gerçekten?
Benim değerim çok yüksek değildi acaba kalp atışlarını da geç duymamıza neden olur mu bu?Merak ediyorum.Sen duydun mu?İkizmiş bi de Allah nazarlardan saklasın.
bende seniiiAblacigim rabbim gönlüne göre versin insallah dualarimizdasin seviyorum seni
Canım ilk 3 ay bebek depodan besleniyor o yüzden bulantın olurda yiyemediğin şeyler olursa sıkma canını.Önemli olan dengeli beslenmek sütü çok kafaya takma sütten daha zengin kalsiyum peynir ve yoğurtta var.Ben süt içemezdim mesela ama bolca peynir yerdim dr.umda en güzeli süte gerek yok bunları yersen derdi.Sonra yoğurt.
Süt seviyorsan içeceksende keçi sütünü öneririm kokusuz çokta güzel bir süt az pahalı ama bebeğimize değer.Bolca meyve ye. sebze ağırlıklı beslen haftada 2 gün kırmızı et.Kansızlık sorunun varsa hakiki pekmez.bulabilirsen hakiki bal ye.
Mutlaka 3 ana öğün beslen ara öğünlerdede meyve yiyebilirsin cnm..hem böylece doğru beslenip kilo almazsın..
Sonra ceviz badem gibi çerezleride sıkça tüket.
Kalp atışı için henüz erken cnm.bu haftada duyan çok az sen 7.haftayı bitir 8.hafta başında git cnm
Canım ilk 3 ay bebek depodan besleniyor o yüzden bulantın olurda yiyemediğin şeyler olursa sıkma canını.Önemli olan dengeli beslenmek sütü çok kafaya takma sütten daha zengin kalsiyum peynir ve yoğurtta var.Ben süt içemezdim mesela ama bolca peynir yerdim dr.umda en güzeli süte gerek yok bunları yersen derdi.Sonra yoğurt.
Süt seviyorsan içeceksende keçi sütünü öneririm kokusuz çokta güzel bir süt az pahalı ama bebeğimize değer.Bolca meyve ye. sebze ağırlıklı beslen haftada 2 gün kırmızı et.Kansızlık sorunun varsa hakiki pekmez.bulabilirsen hakiki bal ye.
Mutlaka 3 ana öğün beslen ara öğünlerdede meyve yiyebilirsin cnm..hem böylece doğru beslenip kilo almazsın..
Sonra ceviz badem gibi çerezleride sıkça tüket.
Kalp atışı için henüz erken cnm.bu haftada duyan çok az sen 7.haftayı bitir 8.hafta başında git cnm
Aynı şeyi bende çok merak ediyorum. Ben günde 2-3 bardak süt içiyorum. Her gece yatmadan başucuma koyuyorum ara ara uyanıp dikliyorum. Peyniri bol tüketiyorum. Yoğurt pek yemedim ne yalan sölim. Bunun dışında normal yemeklerimi yiyip, her akşam da folik asitimi içiyorum. Ayrıca yaptığım bişe olmadığı için ben de merak ediyorum bişiler yapmalı mıyım diye.. Enazından sigara konusunda bugün rekora gidiyorum, 17 saattir 1 tane bile içmedim...
bu arada tuz ve şekerden uzak durmaya çalışman lazım canım.ekmek olabildiğince azaltman lazım.
çaydan kahveden uzak durmalısın.bol bol su tüketmeye çalış.
haftada 2 gün et.
haftada 2 gün balık yemen gerekli.
sabahları mutlaka iki kibrit kutusu kadar peynir.
öğle küçük bi kase yoğurt.
akşam yatmadan önce bi bardak süt içmelisin.
Aynı şeyi bende çok merak ediyorum. Ben günde 2-3 bardak süt içiyorum. Her gece yatmadan başucuma koyuyorum ara ara uyanıp dikliyorum. Peyniri bol tüketiyorum. Yoğurt pek yemedim ne yalan sölim. Bunun dışında normal yemeklerimi yiyip, her akşam da folik asitimi içiyorum. Ayrıca yaptığım bişe olmadığı için ben de merak ediyorum bişiler yapmalı mıyım diye.. Enazından sigara konusunda bugün rekora gidiyorum, 17 saattir 1 tane bile içmedim...
Kızlar sağolun ya iyi ki varsınız valla.Ben günde iki bardak süt içmeye çalışıyorum içine tahin pekmez vardı evde ondan katıyorum azıcık.Normalde süt sevmezdim ama fena da gelmiyor hani.Peynire zaten bayılırımHer an yiyebilirim o derece seviyorum. Ara öğün olarak yoğurt ekliyim bi. Meyveyi de arttırmam lazım aklıma gelmez hiç meyve yemek Balık da epey tüketiyoruz bulunduğumuz yerin bir artısı bu Bu taşınma işi çıkınca oturtamadım henüz düzenimi. Yoksa dikkat etmek istiyorum. Ben zayıfım biraz kansızlık da var bebeğim sağlıklı olsun istiyorum. Çay çok severim bu arada ona alternatif faydalı bir şey önerebilir misiniz? Çok teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için.Yehan sigara içmeyişine çok sevindim maşallah diyorum
Ben de öyle düşünmüştüm abla muhtemelen kalp atışı için biraz beklicez. Değer hatalı olabilir mi hiç bilmiyorum ki ben daha yüksek bekliyodum testte pozitif çok çabuk ve net çıkmıştı ama bilmiyorum.Bana ayın 30 unda gel demişlerdi ama muhtemelen yeni taşındığımız yerdeki doktora gidicem kan testini tekrarlarlar mı?Firarcığım evet canım değer bu süreci uzatır değerin düşükse geç yumurtladığın anlamına gelir cnm ve döllenmede geç olur kesede kalp atışıda.Ama tabi merkezden eminsen değer hatalı değilse.Bazen aynı gün bile fardediyor yerine göre değerler
ek olarak balık yiyemiyorsan mutlaka balık yağı tableti kullan.Ben yiyemiyordum tablet kullandım ama bu tablettede önemli nokta içinde a ve d vitamini barındırmaması ve balığın karaciğerinden yapılmaması gerekiyor.Ben kullanmayı düşünürsen bir marka önerebilirim cnm.
Ben de öyle düşünmüştüm abla muhtemelen kalp atışı için biraz beklicez. Değer hatalı olabilir mi hiç bilmiyorum ki ben daha yüksek bekliyodum testte pozitif çok çabuk ve net çıkmıştı ama bilmiyorum.Bana ayın 30 unda gel demişlerdi ama muhtemelen yeni taşındığımız yerdeki doktora gidicem kan testini tekrarlarlar mı?
Balık yiyorum ama bunu da kullansam mı ki acaba?Kansızlık var bende işe yarar mı?
firarcığım cnm hoşgeldin.bir ricam var canım senden ve bu mesajı okuyan herkesten yarına dair buraya yazamayacağım bir beklentim var dualarınıza çok ihtiyacım var bunun için.ricam bu niyetim için 1 kez ayetel kürsi okumanız.okuyandanda okumayandanda duama amin diyendende rabbim bin kez razı olsun.gönlünün muradını versin inşallahhhhhhh.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?