RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ben de 20 alabilirim.

umudum heryere gitme yaw sende bizlerden biktinmiki baska hic tanimadigin yerlere gidip yaziyosun
yok heryere değildi bee.. 2-3 yere bakıyorm.. askolsun sizlerden ne bıkması,
sizleri bulamıyorum ki her zaman, batıma 2-3gün kala kendimde bir belirti arim derken, böyle oldu :26:

umut tatlım hiiiç canını sıkma kuzum.ne boş laflara ağlıyorsun yavvvv.
eninde sonunda gelecek inş. o bebek göbüşüne tatlımmmmmm üzülme sen emi güzelimmmm

öle bi , oydu buydu derken, dolmuşum birden geldiler iste..
smdi durdum ağlamıyorum
tsk ederim raginda

ablaaaaa umut 100 istedi özel mesajda

bende 20 alıyorum özlem içinnnn tefriciye we bi tesbih daha cekıyorummm o yuzden cok alamıyorum..hamile olan arkadaslar ılk 3 ay subhanAllah cekmek cok önemliymiş...
ilerki aylarda bu tesbihi herkes cekecekkkkkkkkk

Aman diyim kaçırma hala bir pişmanlık var içimde azıcık enerjik olsaydık diye

oz_lem_

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:30
raginda:33
umut81:100
hayatimsinav:100
lex:20
Alppın:30

Kalan:698

Son düzenleme:
tamam ablacımm... diğeriyle karıstırdım bi an tabi o kısaydı demi
aminnn inşallah

napıyonnnn fıstıkkk??

Senin fıstık diyen dilini yerim :) Tüm gün gezdim, tozdum koçişle. Bir de tüm gün yedim. Biri içimdeki canavarı durdursunnnnn ne bulsam yiyorummmmm!!!!!!!!!!!!!
Kendimden korkuyorum

rainbowcolors: 33
umut81:100
hayatımsınav: 100
raginda:33
lex:20
missyaman:20
feryal:7
ALPPIN:30
toplam:343

Son düzenleme:

kişiler çoğaldı 1001 okur bu grup inanıyorum ben...

kızlar özleme 313 ayetel kürsi okuyoruz karışmasın.
33 tane de ben okuyacağım özlemim.
yarın dua bulup yazacağım buraya en son onu okuyup dualarız tamam mı cnm

ya bi öle dedim, bi böle..
sayı 313 e düsmüs geri.. smdi ben 50 mi okuyim, 100 mü, sen karar ver :26:

Allah sabır versin canım, başınız sağ olsun

1000 mi olduuu kizlarrrr....o zaman 50 aliyorummm daha fazla okursam yazarim bitanelerimmm

Senin fıstık diyen dilini yerim :) Tüm gün gezdim, tozdum koçişle. Bir de tüm gün yedim. Biri içimdeki canavarı durdursunnnnn ne bulsam yiyorummmmm!!!!!!!!!!!!!
Kendimden korkuyorum

ooo iyimişsin kızzz iyi yapmışsın ev iş ev iş nere kadar demi ama arada hava ve mekan değişikliği iyidir

benimde gözüm hiç doymadı inanki... ya atıstırma saatlerım vardı onceden sımdı iş yaptım diye saat maat kalmadı ortada.. her daim açım yaww :18::18::18: kilo almıyım yaaaa... düştüm diye (daha geçmedi dizlerimin kabukları) nivea bady egzersizlerimide yapamıyorum 1haftadır tartıda 70 görmek istemiyorum kısaca yemek demişken bende damburger (hamburgere öleee diyorum ) yeme zamanım gelmiş yaww... 2 aydan 2 aya yiyorum kendime sınır koydum
bi carfura gidem..hemde teflon tencere alayım..evde hiç kalmadı..dibi çizilenleri yallah çöpe koyduydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…