- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.121
oz_lem_
Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:30
raginda:33
umut81:50
hayatimsinav:100
Kalan:100
yok heryere değildi bee.. 2-3 yere bakıyorm.. askolsun sizlerden ne bıkması,umudum heryere gitme yaw sendebizlerden biktinmiki baska hic tanimadigin yerlere gidip yaziyosun
umut tatlım hiiiç canını sıkma kuzum.ne boş laflara ağlıyorsun yavvvv.
eninde sonunda gelecek inş. o bebek göbüşüne tatlımmmmmm üzülme sen emi güzelimmmm
oz_lem_
Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
umut81:50
Kalan:100
tamam ablacımm... diğeriyle karıstırdım bi an tabi o kısaydı demiCanım 1000 uzun sürebilir cnm 313e niyetlendik biz.Canım ben bilmiyorum ama ne gerekiyorsa yaparız:)) Dua anahtar her kapıyı açar inşAllahhh
Selam kızçeler nasılsınız? :))
Evet görünemiyorum işte fırsat bulamıyorum evdede gelen giden oluyor iş güç derken giremiyorum.Akşam misafirlerim geldi iyi geçti baya oturdular ama sonra arkadan toplayıp yatmak sabah erken kalkıp işe gelmek yoruyor insanı.Bugünde annemler gelecek bizim verimli günde kaçacak sanırım :))Sende iyisindir inşallah
tamam ablacımm... diğeriyle karıstırdım bi an tabi o kısaydı demi
aminnn inşallah
napıyonnnn fıstıkkk??
oz_lem_
umut81:100
lex:20
Alppın:30
Kalan:698
kızlar özleme 313 ayetel kürsi okuyoruz karışmasın.
33 tane de ben okuyacağım özlemim.
yarın dua bulup yazacağım buraya en son onu okuyup dualarız tamam mı cnm
ya bi öle dedim, bi böle..
sayı 313 e düsmüs geri.. smdi ben 50 mi okuyim, 100 mü, sen karar ver :26:
kişiler çoğaldı 1001 okur bu grup inanıyorum ben...
yehann cnm basınız sagolsun.cok üzüldüm her ölüm zordur ama genc ölümü Allah kimseye yasatmasin.senin simdi sakın olman lazim.kuzum bebisin daha cok yeni..Allah korusun ona bisey olmasinn.ne olur cok yipratma kendini..Allah sabrini veriyor inanki.bunu basa söylemiyorum ben de 3yil önce abimi kaybettim bak simdi evlat sahibi olmaya calisiyorum.ilk zamanlar herkesin soyledigi ama bana cook agir gelen bir soz vardi.ama simdi anliyorumm.malesef ama malesef Hayat Devam Ediyorr:-(
ya bi öle dedim, bi böle..
sayı 313 e düsmüs geri.. smdi ben 50 mi okuyim, 100 mü, sen karar ver :26:
Senin fıstık diyen dilini yerim :) Tüm gün gezdim, tozdum koçişle. Bir de tüm gün yedim. Biri içimdeki canavarı durdursunnnnn ne bulsam yiyorummmmm!!!!!!!!!!!!!
Kendimden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?