- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.081
Ahhhh ablaaaammm canım ablaaaaaaaamm, gözlerim doldu resmen, ben bu duaları her gece ama her gece 99 kere okuyup öyle yatıyorum, çok çok teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
demin anlattığmı sabah namazı zamanıydı..
bu aksam baktım, kendiliğinden almıs eline tesbihi, aksam namazından sonra,. oda okudu..
ama görüyor halimi, çırpınıyorum, o da geles yanıma,ne okuyusun bnde okuyım dese istiyorum ama yok illa lafı konduracam..
sabah ben okuyup yattım yatağıma, oda tv bakıyordu., o saatde bi hoca dinliyo beyfendi..
geldi yanıma snra, dedim git hocayı dinle sen, daha önemli o .
Enbiya Süresi 89. ve 90. ayet i.. bunları da okuyalım ablam,ben okuyorum da..
Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
89- Zekeriyya’yı da hatırla. Hani O Rabb’ine “Ya Rabb’i, beni tek, evlatsız bırakma, gerçi en hayırlı mirasçı sensin, her şey sonunda sana kalacaktır” diye seslendi.
Festecebnâ leh(lehu), ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevceh(zevcehu), innehum kânû yusâriûne fil hayrâti ve yed’ûnenâ regaben ve rehebâ(reheben), ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).
90- Biz de duasını kabul ederek kendisine Yahya’yı armağan etmiş, eşini geçimli ve doğurgan yapmıştık. Bütün bu peygamberler iyi işler yapmaya koşarlar, umut ve korku içinde bize dua ederler, bize gönülden saygı beslerlerdi.
özlemciğim gönlün hngilerindne yana bitanem sen karar ver.Biz okuruz...
ablaaaaaaaaamm benim gönlüm ayetel kürsiden yanaaaaama dersenki bu sefer farklı olsun "rabbi la tezerni..." ve "rabbi hebli min" olabilir
selam beybiler:) nasılsınız ben geldim internet peroblemi vardı bgn de hep dışarıdaydım ne yaptınız bakalım biraz okuyum geçmiş sayfaları neler olmuş bakem:)))))))) bu arada özlem test yaptınmı senin bat tarihi gelmişti en son marak ettim:)
oyyy yavrum benim o zaman tam gaz döndürelim rotayı.Hemen başlayalım ayetel kürsiyee..Keşke başta sorsaymışım.Bende çok okumuştum hamileliğimde çok inanıyorum hikmetine..
Tamam bitanem.başlıyalım.
Canım duanı sen yaz istersen.Başlayalım.
benden 33 tane ile açılışı yapalım:)
Özlemim yazayım bitanem ben dur bekle:)
Nasilsiniz ben birazdan düğüne gidicem.
Hayatimsinav kız senin adını dipnot koydum haberin olsun o hamamı nasıl anlatmışsin öyle okumak bile beni kötü etti.hamamlardan nefret ederim sıcağa hiç gelemem sen benim yerimede çimersin
Rainbow abla nişantaşımi wuuuuww. Valla benim eltim kadın sağlığına gitmişti memnundu.valla en iyisi devlet hiç düşünmüyorum kaç para tutar diye kafam rahat
Ozom hamarat Ozom muc ks
okadar içten anlatmıssınki canım..okurken türlerim diken diken oldu vallageçmişi okuyayım dedımm ama sız bı taraftan kaynatırsınız bn yetısemem dıe önce hemen yazayım dedım..bugün hayatımın en güzel görüntüsünü gördüm prinç tanesi kadar birşeymişşş ama kalbi war..pıt pıt atıyo..artık iki tane kalbim war..buna ınanamıyorum bn bugunlerı görecekmıydım.. çok agladım hastane kapılarındaaa ama bu sefer mutluluktandı..şükürler olsun Rabbıme..yolda gelırken hem tesbih çektım hem size dua ettım canımmm arkadaslarım..kalp sesini duyunca ailemden önce siz geldınız aklıma
daha hepsini okuyamadım ama iyi dilekleriniz dualarınız için ALLAH razı olsunnnnnnnnn
Rabbım bu güzel duyguyu herkese her anne olmak ıstıyene nasıp etsınnn..:2::2::2::2:
1000 kez onunsun diyorum ama iki ayette aynı anda niyet o kişiye zaten dua belli.Özlem niyetine okuyoruz.Bu duayı okutmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir.Yanlız regli yaklaşan arkadaşlara öncelik vereceğim yanlış anlama olmasın.
himmm ayetel kursiye donus mu yaptık :26:Canım duanı sen yaz istersen.Başlayalım.
benden 33 tane ile açılışı yapalım:)
Feryaliiimm şu telefondan nasıl giriyon bana da öğret yaavv, tabi benim telefon eski ama
Haaaa telefon dedim, düğünden canlı bağlantı yap haaaa
yalnız habibte okumaya gitti, keşke gelse görse değiştiğini
habibteeeeeeeeeeee nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn geeeeeeeeelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?