RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

selam beybiler:) nasılsınız ben geldim internet peroblemi vardı bgn de hep dışarıdaydım ne yaptınız bakalım biraz okuyum geçmiş sayfaları neler olmuş bakem:)))))))) bu arada özlem test yaptınmı senin bat tarihi gelmişti en son marak ettim:)

canım nasıl desem..erkekler güçsüz durmak istemiyorlar, onlar bizim gibi değiller, biz nazla, ağlamakla bazı şeyleri dışa vuruyoruz, duygularımızı isteklerimizi dile getirmekten çekinmiyoruz...diceksin ki bu naz mı...değil tabi ama bazı şeyleri onlar daha içerde yaşıyolar, bizim gibi derin miii haaa değil, olamaz da zaten ama napalım...bak sen eşine paylaşıyorsun, benim eşim sadece istediğimizi biliyor, zaafımı göstermiyorum hem onu üzmemek hem de umursamazlığını görmemek için...aslında tabiii umursuyorlar ama biz kadar değil, biz kadar derin değil

özlemciğim gönlün hngilerindne yana bitanem sen karar ver.Biz okuruz...

ablaaaaaaaaamm benim gönlüm ayetel kürsiden yanaaaa ama dersenki bu sefer farklı olsun "rabbi la tezerni..." ve "rabbi hebli min" olabilir

oyyy yavrum benim o zaman tam gaz döndürelim rotayı.Hemen başlayalım ayetel kürsiyee..Keşke başta sorsaymışım.Bende çok okumuştum hamileliğimde çok inanıyorum hikmetine..

Tamam bitanem.başlıyalım.

hoşgeldin beybiiiiiiiiiiiii oleeeeeeeyyy cancağızım günüm 2 gün geçti ama bazen uzayabiliyor o nedenle test yapmadım pazartesi kanda baktırcam inşallaaaaaaahhh

olsuuuunn ablam benim için hiç farketmez, sizin şu İNŞALLAH demeniz varya yürekteeeennn.. ki her inşallah diyişinizde kalbim sızlıyor o bile yeter bana.... sana bırakıyorum ablam sen seç

yalnız habibte okumaya gitti, keşke gelse görse değiştiğini

habibteeeeeeeeeeee nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn geeeeeeeeelll

iyiki daha anlatmamışımm yoksa sen yerlerde baygınlık falan geçirirdin mazallah
okadar içten anlatmıssınki canım..okurken türlerim diken diken oldu valla hayırlısıyla kucağına alırsın Rabbim ıkınızıde gorunen ve gorunmeyen kazalardan korusun canım benımmm

Canım duanı sen yaz istersen.Başlayalım.

benden 33 tane ile açılışı yapalım:)
himmm ayetel kursiye donus mu yaptık :26:
slmm canlarrr bu arada

oz_lem_

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:33

Kalan:280

Feryaliiimm şu telefondan nasıl giriyon bana da öğret yaavv, tabi benim telefon eski ama

Haaaa telefon dedim, düğünden canlı bağlantı yap haaaa

Canlarim ben dugundwyim çok sıkıcı koca tarafim maaile burdayıZ.oZo benim tel Android canım pc gibi nete girebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…