- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.141
canıııımmm 50 oku istersen, hem uzun zaten yormayayım seni de olur mu
umut81
canım sanada okunsun cnm.Sende tut dua listeniiii
oz_lem_
Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:100
raginda:33
umut81:100
hayatimsinav:100
lex:20
Alppın:50
Kalan:608
yazısını silll sondaki Q ile başlayan kelimeyide ve düzenle bitanm.listenin son hali buuu
geçmişi okuyayım dedımm ama sız bı taraftan kaynatırsınız bn yetısemem dıe önce hemen yazayım dedım..bugün hayatımın en güzel görüntüsünü gördüm prinç tanesi kadar birşeymişşş ama kalbi war..pıt pıt atıyo..artık iki tane kalbim war..buna ınanamıyorum bn bugunlerı görecekmıydım.. çok agladım hastane kapılarındaaa ama bu sefer mutluluktandı..şükürler olsun Rabbıme..yolda gelırken hem tesbih çektım hem size dua ettım canımmm arkadaslarım..kalp sesini duyunca ailemden önce siz geldınız aklıma
daha hepsini okuyamadım ama iyi dilekleriniz dualarınız için ALLAH razı olsunnnnnnnnn
Rabbım bu güzel duyguyu herkese her anne olmak ıstıyene nasıp etsınnn..:2::2::2::2:
cnm özel mesaj geldi ise yaz bana ben tutayım made bu gece yarına sen devam edersinablaaaa kafam milyon oldu eşim de eski pc yi bana verdi çok ağır yazamıyorum, kaç okuyacaz, l,steyi özelden yazayım sana
canım son kararını yaz ona göre yazayım listeyi yine
cnm farketmez,. sayı ilken belil değildi, 50 dedim.. sonra 1001 denilid 100 dedim.. simdi 313 e düstü ..
smdi 1001 mi okuncak.
313 mü ?
ben 50 tane okudum kızlar..
Ayet-el Kursi okudum Özlem için 50 adet..(benin internetim çok yavaş donuyo ..)yanlış mı okudum başka bişey mi okuncaktı tam olarak sayfaları okuyamadım da..
abla smdi banada mı ayetel kürsi okuncak ?Arkadaşlar herkes okundu Ayetel kürsi yeniden okutmak isteyen arkadaşlarda kendileri takip edecek.iSTEYEN OKUTACAĞI İÇİN 1001 olsun dedim ben.Özlemin 400ü bitti şimdiden yarın erken saatte biter inşAllah.
Umutcuğum sanada 1001 okuyacağız inşAllah canım.
Duamda son durum
Ayetel Kürsi
Rainbowcolors: 30
Umut81: 100
Hayatımsınav:100
Raginda:33
Lex:20
Missyaman: 20
Alppin: 50
Feryal:7
Osaka: 50
toplam: 413
kalan: 588
Allah herkesten razı olsun...Evimiz bebişle dolsuuuuuuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?