RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ablam hangi duayı okuyorsunuz bende alim

iyi aksamlar hanimlar

umudum canim arkadasim sakinya bi kisinin seni bukadar üzmesine izin verme

umudum simdi senden sadece istedigim bat gününe kadar sabirla ve duayla beklemen bitanem.rabbimde izin verirse bizlere güzel haberler vermenbizim umudumuz böyle degil biz seni böyle tanimadikher aninda bile bizim umudumuz espri yapan gittigi topikleri neselendiren birisihepte öyle olsunki yavrusu biran önce göbüsüne konsun

şimdi ablacım..özleme 1000 tane ayetel kursi okuncak demi..

ancak soyle yapalım 1000 olmasın ya 999 olsun yada 1001 olsun... gibi sonu tek rakamla bitsin derim , ne dersin ablam?

birde iyice bitince birisi özlem adına bagıslama duasıyla bırlıkte soyle güzel bi dua bulup özleme bagıslayaım? bu konuda bılgısı olan yoksa bagıslama duası olarak gullu yasın kıtaplarında bulunan yasın suresi oncesi ve sonrası okunacak dua diye bısey var onu okusak ?? yada bunu özlem kendi yapsın butun dualar bütün dualar bıttıkten sonra önce yasin suresini okusun sonrada o bagıslama duasıyla bırlıkte okusun..yine kendi bilir tabiki.. daha tesirli olacagını dusunuyorum

yasakhayalimmmmm nerdeydin sen yaa sebni heryerde ariyorummmmm katil bizede dua edecezzz....bende okuyordum kizlarr neyse ozlemcimmm senin kismetinmis ablamin dedigi gibi ayetel kursi okuayacaz demek...tamam ben birazdan basliyacammm ozlemcigimeee...insallah allahim kabul eder dualarimizi

hsg yasağımm.. çok saol cnnmm..sizler iyi ki varsınızz
İnsaAllah Rabbim izin verirse, güzel haber vericem sizlere..

Son düzenleme:

hmm ayetel küris okuncakmıs, ablam banada 50 tane yazar mısın oz_lem cim
için.

umut tatlım hiiiç canını sıkma kuzum.ne boş laflara ağlıyorsun yavvvv.
eninde sonunda gelecek inş. o bebek göbüşüne tatlımmmmmm üzülme sen emi güzelimmmm

habibtem ben herzamanki yerimdeyim yaw

yoksa görünmezmi oldum nedir

Canım 1000 uzun sürebilir cnm 313e niyetlendik biz.Canım ben bilmiyorum ama ne gerekiyorsa yaparız:)) Dua anahtar her kapıyı açar inşAllahhh

kızlar özleme 313 ayetel kürsi okuyoruz karışmasın.
33 tane de ben okuyacağım özlemim.
yarın dua bulup yazacağım buraya en son onu okuyup dualarız tamam mı cnm

Son düzenleme:
oz_lem_

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:30
raginda:33
umut81:100
hayatimsinav:100
lex:20

Kalan:30

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…