- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.101
oz_lem_
Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:33
Kalan:280
o bahsettiğim yere baktınmı abla, nasıl canım sıkıldı.. ben burda ölüyorm desem yeridir, küçücük bi belirtiye canım gidiyor...
ben dayanamıyom ablammm..nasıl ağlıyorum, nasıl hıçkırıyorum suanda görsen bi .. iyice geldiler bana
Canlarim ben dugundwyim çok sıkıcı koca tarafim maaile burdayıZ.oZo benim tel Android canım pc gibi nete girebiliyorum
Canlarim ben dugundwyim çok sıkıcı koca tarafim maaile burdayıZ.oZo benim tel Android canım pc gibi nete girebiliyorum
oz_lem_
Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:33
Kalan:280
iyi aksamlar hanimlar
umudum canim arkadasim sakinya bi kisinin seni bukadar üzmesine izin verme
umudum simdi senden sadece istedigim bat gününe kadar sabirla ve duayla beklemen bitanem.rabbimde izin verirse bizlere güzel haberler vermenbizim umudumuz böyle degil biz seni böyle tanimadik her aninda bile bizim umudumuz espri yapan gittigi topikleri neselendiren birisi hepte öyle olsunki yavrusu biran önce göbüsüne konsun
yasakhayalimmmmm nerdeydin sen yaa sebni heryerde ariyorummmmm katil bizede dua edecezzz....bende okuyordum kizlarr neyse ozlemcimmm senin kismetinmis ablamin dedigi gibi ayetel kursi okuayacaz demek...tamam ben birazdan basliyacammm ozlemcigimeee...insallah allahim kabul eder dualarimizi
aaaaaaaaaaaa feryal hanım oturmaya mı geldikkk, hobbbaaaaaa yandan yandaaaaaaann:118::118:
umudum heryere gitme yaw sendehsg yasağımm.. çok saol cnnmm..sizler iyi ki varsınızz
İnsaAllah Rabbim izin verirse, güzel haber vericem sizlere..
yasakhayalimmmmm nerdeydin sen yaa sebni heryerde ariyorummmmm katil bizede dua edecezzz....bende okuyordum kizlarr neyse ozlemcimmm senin kismetinmis ablamin dedigi gibi ayetel kursi okuayacaz demek...tamam ben birazdan basliyacammm ozlemcigimeee...insallah allahim kabul eder dualarimizi
şimdi ablacım..özleme 1000 tane ayetel kursi okuncak demi..
ancak soyle yapalım 1000 olmasın ya 999 olsun yada 1001 olsun... gibi sonu tek rakamla bitsin derim , ne dersin ablam?
birde iyice bitince birisi özlem adına bagıslama duasıyla bırlıkte soyle güzel bi dua bulup özleme bagıslayaım? bu konuda bılgısı olan yoksa bagıslama duası olarak gullu yasın kıtaplarında bulunan yasın suresi oncesi ve sonrası okunacak dua diye bısey var onu okusak ?? yada bunu özlem kendi yapsın butun dualar bütün dualar bıttıkten sonra önce yasin suresini okusun sonrada o bagıslama duasıyla bırlıkte okusun..yine kendi bilir tabiki.. daha tesirli olacagını dusunuyorum
yavrucanlarım, kim kaç tane okuduysa bana mesaj atabilir mi? Ayetel kürsi okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?