- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.181
yarın dua bulup yazacağım buraya en son onu okuyup dualarız tamam mı cnm
maaşallah ne bereketliii.Rabbim kabul etsin inşAllahhhhhh
Özlemcim bende 50 tane alayım okuyunca yazarim gene
asbelove kavala kurabiyesini şiddetle tavsiye ederim.Ben bayılıyorum çünkü tadına
iyi geceler canım allah razı olsun
100 tane okudum ben,. haberin olsun..
merhaba kızlar....yeni dualaramı başladınız kızlar bende alayım ne zamana kadar okuncak yarın okusam olurmu 71 ide ben alsam özlem
canımmm hem orda yedim hemde yanıma aldım bi kutu hep yemişimdir ama orada ki bir başkaymışşş
Hayat ne kadar boş.. Her anın değerini bilmek lazım aslında. Şuan o kadar berbat bir haldeyim ki.. Daha 15 dk önce kötü bir haber aldım. Eşimin kuzeninin eşi vefat etmiş. Daha 2 gün önce yazmıştım misafirim var diye.. 2 gün önce bendeydin Özhan Abi, Bebeğimiz olacak diye bizi tebrik etmiştin.. Daha 35 yaşında, hayatının baharında bir doktor, 3 yaşında evladı var.. Ölüm her insan için kötü ama böyle genç olunca daha beter oluyorum. 2 gün önce evimde olduğu aklıma geldikçe deliriyorum sanki.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hala bir umut var mı diye haykırıyorum telefonda eşime.. Çok kötüyüm..
Kızlar bekledim bekledim bizim paşamız öğretmenler gününü kutlamadı
Ben de şimdi gayet sıcak bir gülümsemeyle gözlerinin içine baktım: "Canıııımmm keşke bahçemizden 1 tane şu ne üdüğü belirsiz çiçkelerden koparsaydın da öğretmenler günümü kutlasaydın." dedim..Böyle bakıyo banaSonra da bişey yokmuş gibi devam ettim halime.Ama unuttu bile, gayet relax tv izliyor.Kutlamadı, kutlamıyor da.Alında çok takılmam böyle özel gün mevzularına ama insan lafla da olsun bekliyor yani.
iyi yapmışsın canım.Bizde 2 hafta önce gidip gezmistik edirneyi güzel şirin bir yer.1 kutu almıştık eve gelince keşke daha çok alsaydık diye söylenip durdum:))
özlemmmmmmmmmmm ben senin öğretmenler gününü kutldımmı bacım.Bk deyince hatırladımKutlu olsun bitanemmm
Canım ablaaaaaaaaammm teşekkür ederimBiliyorum rahatsızsın biraz, aklından çıkıvermiş yoksaaaaa abla niye kutlamadın diye başının etini yerdiiiiimmm
Bacım öğretmenler günün kutlu olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?