RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar bağışlama duasının bi kaç yerini kendime uyarlayara değiştirdim, yukarıda, bi bakar mısınız olmuş mu

rainbow ablacım bunu sayfa basına tasırmısın.. özleminki bitince sıradaki arkadasın ismi okunur bu boyle devam ediverir

Duamda son durum

Ayet-el Kürsi

RainbowColors: 100
Umut81: 100
Hayatimsinav:100
Raginda:33
Lex:20
Missyaman: 20
Alppin: 50
Feryal:7
Osaka: 50
Asbelove: 100
Elfida :50
Fatmaipek: 71
Rean:50

Toplam: 751
Kalan: 250

Allah herkesten razı olsun...Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin...Yavrularına kavuşmuş arkadaşlarımın da Rabbim evladını bağışlasın, güzel sağlıklı bir ömür nasib etsin

Son düzenleme:
ne güzel bir duaa.ama kafam atakıldı sonu kadir diye bitmeli hiç rastlamadım kadiyr dendiğine.Kuranda biliyorum okumayı ama hatam varsa düzeltin.

sitenın adaını sana özelden yazarım ablacım nedense ölee demısler..

bende bılıyorum kuranı kerimi doğru okundugu zaman oyle olmuyor ama bazı gulllu yasın kitaplarında turkce okunus aynen bu sekılde bence yazan kişiye gore değişiyor sanırım..bilemedim :26:

kızlar naçizane okulda gördüğüm arapça derslerinden şöyle açıklamak isterim: Biliyosunuz arapçada "y" ve "i" harfleri aynı yazılıyor, okunuşu da iyr diye...Sanırım okuyuş ile alakalı, okunduğu gibi yazılmış, ona takılmayın çok..

Duamda son durum

Ayet-el Kürsi

RainbowColors: 100
Umut81: 100
Hayatimsinav:100
Raginda:33
Lex:20
Missyaman: 20
Alppin: 50
Feryal:7
Osaka: 50
Asbelove: 100
Elfida :50
Fatmaipek: 71
Rean:50

Toplam: 751
Kalan: 250

Allah herkesten razı olsun...Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin...Yavrularına kavuşmuş arkadaşlarımın da Rabbim evladını bağışlasın, güzel sağlıklı bir ömür nasib etsin
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…