- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.201
Canım ablaaaaaaaaammm teşekkür ederimBiliyorum rahatsızsın biraz, aklından çıkıvermiş yoksaaaaa abla niye kutlamadın diye başının etini yerdiiiiimmm
canım duam bittiğin de bağışlamayı sen yapacaktın..bunu yapar mısın?
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Estagfirullahel aziymellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etübü ileyk.
Lailahe illallahü vahdehü la seriyke leh lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve ala külli sey in kadiyr.
Yarabbi Yarabbi Yarabbi,
Okunan 1001 AYETEL KÜRSİYİ Önce Peygamberimiz Sallallahu Teala Aleyhi Ve Sellem efendimizin ruhi saadetlerine, arkadaslari yakinlari ve aile ferdlerinin ruhlarina, sonra da onu takip eden cümle evliyalar ve ariflerin ruhlarina ve ruhaniyetlerine hediye eyledik, Sen Kabul buyur.
Daha sonrada sevdigin nazı niyazı geçen Sen'in zikrettigin ve Seni zikreden, cümle kullarinin ruhlarina ve ruhaniyetlerine hediye eyledik Sen Kabul ediver,
Ayriyeten bu duaya Amin diyen bu kardeslerimiz arasinda ahirete göçen yakinlari olanlari, anne baba kardeş ve cümle ölmüşlerinede Rahmet vesilesi eyle Yarabbi,
Biz bu dualari oz_lem_ kardeşimize okuduk,Tüm dua dostu kardeslerimizin her türlü gönül muradini hayra çevirip veriver, iki cihandada kimseye muhtac olmasinlar, evine huzurlar ver, yuvasina mutluluklar ver tertemiz kullar hürmetine, daha da ne varsa icinde gizledigi, ki Sen bilirsin
Işte onlara vesile eyleyiver.
Senin herseye gücün yeter, amin.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Estagfirullahel aziymellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etübü ileyk.
Lailahe illallahü vahdehü la şeriyke leh lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve ala külli şey in kadiyr.
El fatiha
Salavat.
nasılsın ikiz annesi.Bende çok istiyorum ikiz olsun ama Rabbim neyler neylerse güzel eylerr:)
ne güzel bir duaa.ama kafam atakıldı sonu kadir diye bitmeli hiç rastlamadım kadiyr dendiğine.Kuranda biliyorum okumayı ama hatam varsa düzeltin.
Reancığım Ayetel kürsimi okuyacaksın tatlım. 313 tane..
canım allah razı olsun
umut bir ayet yazmıştı bu okunabilirmi diy.ama sen ne okumak istersen oku cnm benim..müsade ne demekkk Allahım kabul etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?