RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bende gecen hesapladım 17 saniyede 1 tane ayetel kursi okuyorum :)))

dizi vardı reklam arası kanalın kendi sayacından hesaplıyıverdım reklam arası ya tvnın sesini tamamen kısıyorum yoksa ya duayı unutuyorum yada karıstıyorum

Duamda son durum

Ayet-el Kürsi

RainbowColors: 120
Umut81: 100
Hayatimsinav:100
Raginda:33
Lex:20
Missyaman: 20
Alppin: 50
Feryal:7
Osaka: 50
Asbelove: 100
Elfida :50
Fatmaipek: 71
Rean:50

Toplam: 771
Kalan: 230

Allah herkesten razı olsun...Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin...Yavrularına kavuşmuş arkadaşlarımın da Rabbim evladını bağışlasın, güzel sağlıklı bir ömür nasib etsin

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Ozom bana 100 daha yazarmisin yarın okuyacagim

Duamda son durum

Ayet-el Kürsi

Hayatimsinav:100
Feryal:107

Toplam: 871
Kalan: 130

Allah herkesten razı olsun...Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin...Yavrularına kavuşmuş arkadaşlarımın da Rabbim evladını bağışlasın, güzel sağlıklı bir ömür nasib etsin
[/QUOTE]

[/QUOTE]

kalan 130 ben alayımda canım ,bitirelim senı yarına yanı ben 230 okucam toplamda

nettimmm çokkk yavasladııı gidecekk yine sanırım ((

reann canım Allah kabul etsın umuta okuyacagın duaları

ablacım.. ben yavas okuyorum diye hayıflanıyordum..valla sevındım sen boyle deyinceee .. aha smileyler calısmıo nese azımle yazıcam bu msjı gonderıceem

özlemmm canım benden bılmıyom kız hcg degerlerını.. ama inşallah bu ay senin olacak

bide misafir yaww bı yuzunu gostermedin banaaa güceniommm haaaa ona göreeee

Duam bitti çok şükür...

Ayet-el Kürsi

Hayatimsinav:230
Feryal:107

Toplam: 1001

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…