RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

scorpicim hoşgeldin cnm benim.nasısın

özlem hemen okunmayacak canım yarın beklensin çünkü yarın okuyacaklarda var cnm.

FeRyalcim bir ara ikiniizde koyarsın o zaman :)) bende özledim cnm dün keyfim yoktu ama bugün daha iyiiym..

:))biz pazar günü gitmiştik ve epey kalabalıktı.sen daha çok bilgi sahibi olmussundur biz kendi başımıza gittik rehber yoktu.öyle gezdik geldik:)))

herkese merhaba.bi kaç gündür giremedim.galiba yeniden okumaya başladık.ben yarın için 300 yüz tane okuyabilirim.

hoşgeldin canım..benim duam bitti yarın umut81'e okuyoruz. ama ne okunacak bilmiyom...du bi sorayım hemen: ablaaaaaaaaaaaaaaaaa umut81'e ne okicaaaaaaaaaaazz

Canım ablam ınş.önemli bir mevzu değildir canını sıkan şey.sensiz olmuyor valla

Ozom yaa biraz uzak kaldım ilgilenemedim bacım ya sen bi ara bana özet gec bide sana sabah okucam sorun yok demi

kıııızzzz bacııııımmm ne sorunu oku bebemmm ne zaman istersen yaa başta 313 dedik ama baktık talep fazla 1001 yaptık, 2 saattte bitti..allah razı olsun herkesten

nasilsiniz bayanlar??

yeni dua yami basladik?

kime nezaman okuyoruz??

bende okumak istiyorum Insaallah yarindan itibaren abdestliyim yuppiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…