RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

scorpiciğim Nurlar içinde yatsın abiciğin...Annem: "Kardeş ciğer parçası" derdi hep

aminn cnmm..sorma ciğerin değil nefesinin yarısı gidiyo..neşeninn umularının hayallerinin yarısı..hele benim gibi tek kardeşin varsa..

cnm aynenn şimdihangi taraftaysan diğer tarafa karşı deniyormesela ben avrupadayım ama hergün asyaya geçiyorum yani karşıya

eveeeeett 2 gün gecikti, inşallaaaaahhh hamileyimdir hayırlısıyla..pazartesi test yaptırcam inşallaaaahh

inş hamilesindir canım.aslında sormak istemedm geri dönüp okudum olumlu yada olumsuz bi şey var mı diye yoktu.merak ettim açıkcası.hepinize dua ediyorum çok güzel bir duygu rabbim inş dileyen herkese yaşatır bu duyguyu.

hoşbuldum tatlım..iiyim çok şükür..inşallah yarına biterim de bende okumaya başlarım cnm...üzüldüm bu hafta hiçç katılamadım duaya

kızlar birrüya gördüm çok etkilendim ama yorumlayamıyorum..rüyalarım genelde bana mesaj verir iyi ayada kötü..şöyle birrüya:
bir kafeste muhabbet kuşu var..yanında boşbirkafes daha var..oraya dışardan uçup gelen bir papağan var..yeşil..muhabbet kuşuda yeşil..yavaşca gidiyorum papağanı yakalayayım kaçmasın diye.tam giderken muhabbetkuşu kaçıyor kafesinden ama o an papağanı yakalıyorum elimde tutuyorum kaçmasın diye..sonra birine veriyorum..bu arada camdan bakıyorum dışarda bir güvercin yavrusu bir kumru yavrusu bir karga yavrusu görüyorum.Allahım hepsiçokşekerler..ve bir sürü uçan kuş var havada..sonra uyandımmm

sizce bu ne ki şimdiii:26:filim gbi oldu uzun yazdım kusura bakmayın

sanirim özlem icin ayetel kürsi okundu. ben yetisemedim Ama zaten okuyamazdimda simdi geldi aklima yine adetli oldugumu unuttum
yarin Insaallah bende duaya katiliyorum Allahin izni ile sirada kim var????

özlemmmm pazartesiye kadar hep beraber heyecandan bayılmazsak iyidir..valla ben çok heyecanlıyım yaa..sen hamişsin kuzum yani inşallahhhh

Kızlaaarrr çok umutuluyum, çok heyecanlıyım...Eğer olmazsa yıkılırım diye korkuyorum. Dua ediyorum "Allahııımm eğer hamile değilsem, ne olur yarın sabah uyandığımda kırmızılar gelmiş olsun, testte negatif görmeyeyim diye

Canım pek anlamam ama şöyle yorumladım...Sanki o kuşlar biziz, hepimiz yani

ay canim benim ya. hic gecikme olurmuydu simdiye kadar?? olurduysada kac gün olurdu? kendini fazla kaptirma canim ama ümidinide kesme. var ile yok arasinda kal ki cok fazla üzülmezsin negatif cikarsa eger. ama Insaallah pozitiftir Rabbim güzel haberler almani nasip etsin Insaallah hamilesindir

Canım pek anlamam ama şöyle yorumladım...Sanki o kuşlar biziz, hepimiz yani

bende öyle yorumladım tatlımm..ve o üç yavrukuş 3 hamiş haberi sanırımelimde tuttuğum da benim mi olacak acep:26:

bende aynen katilamadim insan bi bos hissediyor dimi kendini. bende yarin baslayabilecegim dualara Insaallah
evet cnm yaa.ama napalım tesbih olsa çekiliyor da ayet olmuyo işte..olsun biz de gönülden dua ediyoruz..

hyra çıksın inşAllah rüyan scorpicim.

alminna kaç çıktı cnm yazdınmı göremedim değeri.

özlemciğim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Hamilesindirrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım adetlerim genel de düzensizdir +4 gün gibi inşallah canım inşallaaaaaaaaaaahhh çok dua edin bana olur mu?

inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhh

amin cnmm öyle güzeldi kiii.sabah eşime de anlattımm..hayırlı haberler gelecek inanıyorummm

Rüyan güzel Insaallah Hayirli olsun hayirli haberler alirsin canim.
bende rüyada kus görmek haber alacaksin anlamina geliyor diye biliyorum. Güzel haberler alirsin Insaallah
evet canım adetlerim genel de düzensizdir +4 gün gibi inşallah canım inşallaaaaaaaaaaahhh çok dua edin bana olur mu?

inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhh
Rabbim dualarimizi kabul etsin Insaallah yakinda güzel haberler verirsin bizlere. sende kendin icin bol bol dua et. Rabbim gönlümü ferahlat her iki sonucada rahat olmami nasip et diye dua et. gerci pozitif cikarsa yerinden firlayip ciglik atarsin orasi ayri

Insaallah ciglik atacagin gün yakindir Insaaalllaaaaaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…