RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gördummm senııı kız sen ne kadar güzelsinnnn tam hurrem bakısından bellii masaAllah cokkk yakışmıssınızzz
size bı bebek lazımmmmmmmmmmm ohhh bu ayda o gelıoo ınsAllahhh

Oyyyyy Allah razı olsun canıııımmmmm Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Burdaki herkesin hakkını nasıl öderim bilmem

bende annemı ıstıroyummm hemde cokkkkk cok şükür uzakta olsalarda nefes alıyorlar ya onada şükür..
gamyoncu bız duygusala bagladıkk sen ne yapıyorsun biz eşimle sırayla kullanıyoruzz

bende annemı ıstıroyummm hemde cokkkkk cok şükür uzakta olsalarda nefes alıyorlar ya onada şükür..
gamyoncu bız duygusala bagladıkk sen ne yapıyorsun biz eşimle sırayla kullanıyoruzz

normaldir canım hamileliğin verdiği bir etki o
ben filmlerdekine bile ağlıyordum yani
bizde hafta içi ben hafta sonu ise eşim kullanır öyle anlaşma imzaladık:13:

bizde pc eşimin laptop benim.uzanıyorum yanımda sehpada laptop.tavsiye ederim kızlar.hamilelik hediyesi laptop aldırınn
bu arada düşündüğünüz birşey var mı hamile olunca alsın diye

umut81

Ayet-el Kürsi

Alminna:300

Reann:501

oz_lem:50

RainbowColors:50

ALPPIN:50

nartanesiii:100

Toplam:1051

Rabbim hepinizden razı olsun dualarımızı kabul etsin inşAllahhh

Allahım sizleri de sevindirsin en yakın zamanda insaAllah.. çok saolunn Allah razı olsun..beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam, inanın gözlerim doluyor..reanncığımın o sözünü hiçbir zaman unutamam heralde... ( şu kızın yüzü gülsün artık ) demesii....

bu sefer olucak canım inşallah.biz üç kişi dua ediyoruz biliyosun

umutun 501 duası bitti kızlar.allahım kabul etsin inşallah.

8scorpions için de 200 tane alıyorum.

reancığımmm.. ne diyeceğimi bilemiyorum.. ne kadar dua etsem azdır sana.. Rabbim her zaman yanında olsun, meleklerinle bir ömür diliyorum..

ben geçmişe gidim

walla geçmise bakim derken 2 saatimi aldı, telef oldum anam, sayfalar girdi birbirine. ama neyin ne olduğunu bilmek güzel birsey, artık gözden kaçırıdğım birsey olduysa, haberverin..
ama okunan duaları biliyorum en yazından, bu benim için en önemlisiydi

Son düzenleme:
bizde pc eşimin laptop benim.uzanıyorum yanımda sehpada laptop.tavsiye ederim kızlar.hamilelik hediyesi laptop aldırınn
bu arada düşündüğünüz birşey var mı hamile olunca alsın diye

benimki hamile olmadan aldı laptopu bir ara diğeri sorun çıkarıyordu hadi sana alalaım dedi sonra kendininkinide yaptırdı .şimdi karşılıklı bilgisayar başında olabiliyoruz sıra beklemiyoruz.yanlız bizim kızda yakında ister kendine laptop

Canlar koridorun yolluklarını kaldırdım azcık sancı girdi kasığıma, Allahım hamile miyim yoksa üşüttüm mü ne bu yaaaaa, yoksa psikolojimin oyunu mu ooooooooooooffff offffffff

yahu oz_lem cim iş mi arıyorsun kendine, bırak yaa, ne kaldırırsın yollukları
ben demin süpürdüm geçtim, hele bi sonuç alam kuzum yaaa

merhaba kızlar ayakta durmaktan bacaklarım ağrıdı vallahi.aşure yaptık dağıttı eşim birde günün yemeğini yaptım temizlik yaptım .özlemim dualarınıda okudum cnm haberin olsun.
sırada kızımı banya yaptırıp ütülere girişmem lazım akşam misafirliğe gideceğiz.

Kuzum yarın sabah yaparsın dualamayı, zaten abla ilk sayfaya attı, ordan da bakarsın...alan herkes en geç bugün okuyacaktı, en uygunu yarın sabah...ben olmam sen kalktığın zaman bi zahmet dualayıver

benim duayı kim yapacak derken, demin gördüm raginda yapmıs saolasın

Son düzenleme:
umut ben yapayım cnm dilersen bben sadece kendi okuduğumu yaptım cnm hepsini değil

Son düzenleme:

benimkide 2 sene önce halleti cnm o işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…