- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.421
gördummm senııı kız sen ne kadar güzelsinnnn tam hurrem bakısından belliimasaAllah cokkk yakışmıssınızzz
size bı bebek lazımmmmmmmmmmm ohhh bu ayda o gelıoo ınsAllahhh
bende annemı ıstıroyummm hemde cokkkkkcok şükür uzakta olsalarda nefes alıyorlar ya onada şükür..
gamyoncu bız duygusala bagladıkk sen ne yapıyorsun biz eşimle sırayla kullanıyoruzz
Allahımm yarabbim bu nasıl bir duygudur... gözlerim doldu vallahi..
reanncımmm.. Rabbim yardımcın olsunn bitanem, kucakların sağlıklan dolar insaAllah meleklerinle
umut81
Ayet-el Kürsi
Alminna:300
Reann:501
oz_lem:50
RainbowColors:50
ALPPIN:50
nartanesiii:100
Toplam:1051
Rabbim hepinizden razı olsun dualarımızı kabul etsin inşAllahhh
Allahım sizleri de sevindirsin en yakın zamanda insaAllah.. çok saolunn Allah razı olsun..beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam, inanın gözlerim doluyor..reanncığımın o sözünü hiçbir zaman unutamam heralde... ( şu kızın yüzü gülsün artık ) demesii....
umutun 501 duası bitti kızlar.allahım kabul etsin inşallah.
8scorpions için de 200 tane alıyorum.
reancığımmm.. ne diyeceğimi bilemiyorum.. ne kadar dua etsem azdır sana.. Rabbim her zaman yanında olsun, meleklerinle bir ömür diliyorum..
ben geçmişe gidim
bizde pc eşimin laptop benim.uzanıyorum yanımda sehpada laptop.tavsiye ederim kızlar.hamilelik hediyesi laptop aldırınn
bu arada düşündüğünüz birşey var mı hamile olunca alsın diye
Canlar koridorun yolluklarını kaldırdım azcık sancı girdi kasığıma, Allahım hamile miyim yoksa üşüttüm mü ne bu yaaaaa, yoksa psikolojimin oyunu mu ooooooooooooffff offffffff
Kuzum yarın sabah yaparsın dualamayı, zaten abla ilk sayfaya attı, ordan da bakarsın...alan herkes en geç bugün okuyacaktı, en uygunu yarın sabah...ben olmam sen kalktığın zaman bi zahmet dualayıver
umut ben yapayım cnm dilersen
benimki hamile olmadan aldı laptopu bir ara diğeri sorun çıkarıyordu hadi sana alalaım dedi sonra kendininkinide yaptırdı .şimdi karşılıklı bilgisayar başında olabiliyoruz sıra beklemiyoruz.yanlız bizim kızda yakında ister kendine laptop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?