- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.401
umut81
Ayet-el Kürsi
Alminna:300
Reann:313
oz_lem:50
Kalan:338
benden de umut81'e 50 tane abla, bittikçe alacam
benim 501 olsun.şöyle namazımı kılıyım.oturuyum okuyumda şu kızın yüzü gülsün artık inşallah.
reann ağlattın beni yaaaaaaaaa
oz_lem cimm duan bitmis.. Rabbim kabul eylesin insaAllah.. tatlı tatlı prens ve prensesler getirir insaAllah bu dualarımız
ben bgün yine alırım diyordum, o yüzden gçemisten beri takip ettim yazılanları, kaldıysa yine okuyim dicektim ama yetisememisim maalesf :)
özlem kuzum hakkını helal et,eşime temizlik yaptırıyordum,ancak bitti.geçmişi okudum.
mesajını gördüm.sen herkesten okundu onayını alınca bana özelden duala de emi tatlım
seni gebertirim ayağının altına yastık koy uzan yarım saat.
ne temizlikmiş bu kadınların baş belası.ya bırakın batsın azcık bişe olmaz ya.
hayatımsınav cnm iyiyim napim.kocişle temizlik,yemek uğraşıoz işte.Allahtan becerebilio bende şöle böle yap diyorum idare edioz işte.
missyaman kuzu bende bulantı yemek yedikten sonra gelio 15-20 dk. sonra bişe yok.
acıkınca bide.
ama hiç tiskinme öğürme yok.valla korkuom yaa bebişim benimle değilse de ondansa diye.haftaiçi gelse de bir doktora gitsemmhayırlı haberler alsam.
umut arkadaşım senin dualar bitmiş ama ben bi 33 tane okuyacağım sana inş. okuyunca yazarım.
hepinizi öpüyorum kızlar.net açık.bişe olursa yazın,namazdan sonra geleceğim inş.
ragında bnm bulantılarımda öle acıkınca we yemek yedıkten sonraaa oluo sakın endişe etme bulantı warsa zaten şeklı nasıl oldugu önemlı degıl bnmkı sadece uzun sürüo yesem bı turlu yemesem daha kötu bnde mıgren wardı hıc agrımıo demıstım nazar degdırdım kendıme 3 gundur durmadan basım agrıoo
cnm elini başına koy 99 defa la havle çek,ii gelir inş.eşinede söle felak nas okusun sana.
missyamoşum yumoşum sen hastaneye gitmedin mi kız? ben mi yanlış hatırlıyorum? Kuzularım kusura bakmayın bu ara kendi derdime düşüp çoğu şeyi unutup atlıyorum...mazur görün şu bacınızı
missyamoşum yumoşumbak güldürdün benii ya ne tatlı bi insansınn sen yaaa zaten resmınıde göremedımmm kaldırmıssınn
cok şükür bı problemım yok doktor zaten ılk uc ay ılaç falan wermıoo zaten wersede genelde fayda etmıomus...
inşAllah yarın bızeee güze4l haberle werceksınnn emınımmm bennnnnnnnnnn..
sonrada senın burda yazmaya halin kalmıcakkkk
annem aynı sehırde degil kiii aynı senın gıbı uzakta kardesımı bırakaıp gelemıoooomissyaman öncelikle yiyemiyorum die üzülme şuan çocuğa yediğin gitmio.sen ayakta kal die beslenmen lazım.sürekli bulantı kusma old. için.
kussanda ye cnm.aç kalma.herşeyin tadına bak.
hamilesin yalnız ve üzgün hissetmen doğal.ama biz varız bak.buraya gel yaz dertleş.seniin annen yine aynı şehirde benimki 15 saat uzaklıkta.bak yatıyorum gelemedi((
kardeşine de geçmiş olsun cnm.
rahat ol üzme bebeği de cnm.bişeler izle zaman geçir
özlemmmmmmm inşAllah bu gunlerde tek duamız sensınnn hamıle olan olmayan acı ceken uzulen yanı yaralı olan herkes sana dua edıoo Rabbım bu dualrı kabul edecekkk inşAllahhh we bnde merakla senınde kötü oldugun gunlerı bekleyecegımmmAaaa yumuoşum sen iste ben hemen koyuyorum bebişim... çok şükür bebikocuğumuz iyiymiş..canım sen canın ne istiyorsa onu ye, meyve sebze...Malesef bende de migren var, çok çok kötü malesef... inşallaaaaaaaahhh senin yolundan gelirim
annem aynı sehırde degil kiii aynı senın gıbı uzakta kardesımı bırakaıp gelemıooooaglıyorum bn bıraz belkı aglamak ıı gelır .. yemek ıstemıo kı cnm cok ackınca mecburen yıyorum ama bu gunlerde gececek guzel gunler gelecek bnm kardesımde cok cok agır gecırdı hamılelıgını aslında bn onun kadar dıılım ama herhalde korkuyorum ole olurum dıe Rabbbım şu gunlerı saglıkla atlatmyı nasıp etsınnn Allah senden razıı olsunn inşAllah sende hep böyle gidersin miden daha kötu olmaszz
missyamancım çok geçmiş olsun tatlım
ağlamak sana hiç yakışmıyor ama lütfen ağlama
özlemmmmmmm inşAllah bu gunlerde tek duamız sensınnn hamıle olan olmayan acı ceken uzulen yanı yaralı olan herkes sana dua edıoo Rabbım bu dualrı kabul edecekkk inşAllahhh we bnde merakla senınde kötü oldugun gunlerı bekleyecegımmmsana tawsıyelerde bulunacgmmm senın bnı rahattlattıgın gıbıı
annem aynı sehırde degil kiii aynı senın gıbı uzakta kardesımı bırakaıp gelemıooooaglıyorum bn bıraz belkı aglamak ıı gelır .. yemek ıstemıo kı cnm cok ackınca mecburen yıyorum ama bu gunlerde gececek guzel gunler gelecek bnm kardesımde cok cok agır gecırdı hamılelıgını aslında bn onun kadar dıılım ama herhalde korkuyorum ole olurum dıe Rabbbım şu gunlerı saglıkla atlatmyı nasıp etsınnn Allah senden razıı olsunn inşAllah sende hep böyle gidersin miden daha kötu olmaszz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?