RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah razı olsun bacım....yeter bile, bi inşallah demen, dileğin canım sağol senin duan da bitti sanırım

özlem kuzum hakkını helal et,eşime temizlik yaptırıyordum,ancak bitti.geçmişi okudum.
mesajını gördüm.sen herkesten okundu onayını alınca bana özelden duala de emi tatlım

seni gebertirim ayağının altına yastık koy uzan yarım saat.
ne temizlikmiş bu kadınların baş belası.ya bırakın batsın azcık bişe olmaz ya.

hayatımsınav cnm iyiyim napim.kocişle temizlik,yemek uğraşıoz işte.Allahtan becerebilio bende şöle böle yap diyorum idare edioz işte.

missyaman kuzu bende bulantı yemek yedikten sonra gelio 15-20 dk. sonra bişe yok.
acıkınca bide.
ama hiç tiskinme öğürme yok.valla korkuom yaa bebişim benimle değilse de ondansa diye.haftaiçi gelse de bir doktora gitsemm hayırlı haberler alsam.

umut arkadaşım senin dualar bitmiş ama ben bi 33 tane okuyacağım sana inş. okuyunca yazarım.

hepinizi öpüyorum kızlar.net açık.bişe olursa yazın,namazdan sonra geleceğim inş.

Kuzum yarın sabah yaparsın dualamayı, zaten abla ilk sayfaya attı, ordan da bakarsın...alan herkes en geç bugün okuyacaktı, en uygunu yarın sabah...ben olmam sen kalktığın zaman bi zahmet dualayıver

tamam cnm ben yarın 7de kalkıyorum abdest alıp okurum,sende hayırlı haberlerle gelirsin inş.
olmazsa da üzülmek yok ona göre.bunca duayı Rabbim görecektir,sen teslim ol yeter ki

ragında bnm bulantılarımda öle acıkınca we yemek yedıkten sonraaa oluo sakın endişe etme bulantı warsa zaten şeklı nasıl oldugu önemlı degıl bnmkı sadece uzun sürüo yesem bı turlu yemesem daha kötu bnde mıgren wardı hıc agrımıo demıstım nazar degdırdım kendıme 3 gundur durmadan basım agrıoo

cnm elini başına koy 99 defa la havle çek,ii gelir inş.eşinede söle felak nas okusun sana.

missyamoşum yumoşum sen hastaneye gitmedin mi kız? ben mi yanlış hatırlıyorum? Kuzularım kusura bakmayın bu ara kendi derdime düşüp çoğu şeyi unutup atlıyorum...mazur görün şu bacınızı

cnm elini başına koy 99 defa la havle çek,ii gelir inş.eşinede söle felak nas okusun sana.

neler yapmadık kı eşim zaten sureklı okuoo eşim dıo açlıktan agrıo senın başın belkıde haklıdır..ayetel kürsi okurmus Efendımız bası agrıyana onu yapsın eşim gelınce..ben yemek yemekten korkuyorum gecen gece eşim nöbette ıken cook kustum sabah sadece haslanmş patates yedım yıne kötu yaptı insan beslenmıyorum dıe de uzuluo
kendımı ıyı hıssetmıyorum eşimde ewde olmuo annemlerde çok uzak we bnm menenjıt hastası bı erkek kardesim war ırakıp gelemıo k.v hiçç istemıyorum
Rabbım war O yeter ...
Böyle yazıyorum arkadaslar bana kızmasınn ama gercekten kendımı kötu hıssedıyorumm

missyamoşum yumoşum bak güldürdün benii ya ne tatlı bi insansınn sen yaaa zaten resmınıde göremedımmm kaldırmıssınn
cok şükür bı problemım yok doktor zaten ılk uc ay ılaç falan wermıoo zaten wersede genelde fayda etmıomus...
inşAllah yarın bızeee güze4l haberle werceksınnn emınımmm bennnnnnnnnnn..
sonrada senın burda yazmaya halin kalmıcakkkk

missyaman öncelikle yiyemiyorum die üzülme şuan çocuğa yediğin gitmio.sen ayakta kal die beslenmen lazım.sürekli bulantı kusma old. için.
kussanda ye cnm.aç kalma.herşeyin tadına bak.
hamilesin yalnız ve üzgün hissetmen doğal.ama biz varız bak.buraya gel yaz dertleş.seniin annen yine aynı şehirde benimki 15 saat uzaklıkta.bak yatıyorum gelemedi ((
kardeşine de geçmiş olsun cnm.
rahat ol üzme bebeği de cnm.bişeler izle zaman geçir

Aaaa yumuoşum sen iste ben hemen koyuyorum bebişim... çok şükür bebikocuğumuz iyiymiş..canım sen canın ne istiyorsa onu ye, meyve sebze...Malesef bende de migren var, çok çok kötü malesef... inşallaaaaaaaahhh senin yolundan gelirim

annem aynı sehırde degil kiii aynı senın gıbı uzakta kardesımı bırakaıp gelemıoooo aglıyorum bn bıraz belkı aglamak ıı gelır .. yemek ıstemıo kı cnm cok ackınca mecburen yıyorum ama bu gunlerde gececek guzel gunler gelecek bnm kardesımde cok cok agır gecırdı hamılelıgını aslında bn onun kadar dıılım ama herhalde korkuyorum ole olurum dıe Rabbbım şu gunlerı saglıkla atlatmyı nasıp etsınnn Allah senden razıı olsunn inşAllah sende hep böyle gidersin miden daha kötu olmaszz

özlemmmmmmm inşAllah bu gunlerde tek duamız sensınnn hamıle olan olmayan acı ceken uzulen yanı yaralı olan herkes sana dua edıoo Rabbım bu dualrı kabul edecekkk inşAllahhh we bnde merakla senınde kötü oldugun gunlerı bekleyecegımmm sana tawsıyelerde bulunacgmmm senın bnı rahattlattıgın gıbıı

gördummm senııı kız sen ne kadar güzelsinnnn tam hurrem bakısından bellii masaAllah cokkk yakışmıssınızzz
size bı bebek lazımmmmmmmmmmm ohhh bu ayda o gelıoo ınsAllahhh

inşallah inşallah

cnm sende benim gibi gurbettesin desene.Allah yardımcımız olsun cnm ne diim.sağlıklı olsunlarda 12. haftadan sonra genellikle geçiyor,inş. öle olur seninkide.
Allah senden de razı olsun cnm.karnımızda bir mucize var,elini koy onu düşün.o bile rahatlatır seni.

annnemiii çokkk özledim yaaaaa

bu arada umut ve özlemin duasını okudum.baştaki duayı kendi okuduğum için de dualadım.Allahım kabul etsin.hepinizin göbüşlerini doldursun inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…